6az1-ben táska a Wool&Oaktól

Wool & Oak 6 az 1-ben táskaszett

Az amerikai márka egy olyan "smart" utazótáskaszettel állt elő, amely minden csomagolási problémát megold.

Az amerikai Wool & Oak márkát 2015-ben azzal a céllal hozta létre tulajdonosa, Johnathan Webster, hogy olyan kiváló táskákat kínáljon, amelyek design érzékenyeségük mellett a funkció elveit tartják szem előtt és kimagasló minőségük ellenére az áruk nem éri el a luxuskategóriát. Az úgynevezett "smart" utazótáska kollekcióját a Kickstarter oldal segítségével tudta megalkotni. Funkció és design tökéletes találkozásának eredményeképpen egy elképesztően sokoldalú, variálható utazótáska szett jött létre. A 6 az 1-ben táskát nem pusztán hat különböző táskává variálhatósága teszi különlegessgé. A hat táskának összesen 20 funkciója lehetséges, amelyet az alábbi videó mutat be.

Wool & Oak's Duffle Backpack

 

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

 

Megérkezett az egyik legkedvesebb hazai cipődesignerünk, Polgár Diána legújabb őszi kollekciója a már régi ismerősként visszaköszönő stílusjegyekkel, amelyek első pillantásra rabul ejtettek bennünket!

 

Molnár Nini ismert modellből lett kiegészítő tervező, akinek egyedi szőrmetáskáiért már London is odavan! Rövid interjúnkban Ninivel divatról, inspirációkról, anyagokról és viseletről beszélgettünk… 

Képes adatbázis ajánló

Je Suis Belle

Je Suis Belle

Forrás: 
Je Suis Belle