6az1-ben táska a Wool&Oaktól

Wool & Oak 6 az 1-ben táskaszett

Az amerikai márka egy olyan "smart" utazótáskaszettel állt elő, amely minden csomagolási problémát megold.

Az amerikai Wool & Oak márkát 2015-ben azzal a céllal hozta létre tulajdonosa, Johnathan Webster, hogy olyan kiváló táskákat kínáljon, amelyek design érzékenyeségük mellett a funkció elveit tartják szem előtt és kimagasló minőségük ellenére az áruk nem éri el a luxuskategóriát. Az úgynevezett "smart" utazótáska kollekcióját a Kickstarter oldal segítségével tudta megalkotni. Funkció és design tökéletes találkozásának eredményeképpen egy elképesztően sokoldalú, variálható utazótáska szett jött létre. A 6 az 1-ben táskát nem pusztán hat különböző táskává variálhatósága teszi különlegessgé. A hat táskának összesen 20 funkciója lehetséges, amelyet az alábbi videó mutat be.

Wool & Oak's Duffle Backpack

 

Lassan itt a fürdőruhaszezon, de pánikra semmi ok! A rengeteg mesés darab között mindenki megtalálja magának a tökéletes fürdőruhá(ka)t. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

TAG Heuer gyűrű

TAG Heuer gyűrű

Forrás: 
TAG Heuer gyűrű