A BETWEEN tavaszi-nyári kollekciója

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

Megjelent a BETWEEN legújabb kollekciója, amely a maszkulin-feminim szabások és az alsónemű-felsőruházat közti vékony határvonal feszegetésével játszik.

A kollekció egy része alapvetően maszkulin, illetve unisex szabásvonalak mentén jött létre, amelyek sziluettje, vagy bizonyos részletei a múltba is visszanyúlnak. Ugyanakkor minden darabon megjelennek a nőies stílusjegyek, anyagában pedig kizárólag finom textíliák jellemzik a kollekciót.

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

Hétköznapi értelemben véve az egyes ruhadarabok megalkotása abból az életérzésből ered, amikor a nő belenyúl a barátja szekrényébe és úgy érzi, annyira jól érzi magát a bőrében, hogy ma az ő XL-es pólójában, vagy a sport nadrágjában megy dolgozni, hiszen úgy is jól fog állni rajta. A „Crash” kollekció különlegessége, hogy az öltözékek másik része kizárólag fehérneműből áll, amelyek szofisztikált formában kerültek kialakításra.

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

Ennek oka az a manapság igen vékony határvonal, amely a fehérnemű és a női felső ruházat között húzódik. A kollekció készítése során e vékony határvonal feszegetése szintén cél volt. Minőségi anyagok, különleges technológiai megoldások, és a kellő nőies vagányság, amely a szemlélet középpontjában állt. Az egyes darabok részletkidolgozása különösen nagy hangsúlyt kapott. Csipke applikációk, muszlin betétek, layeres megoldások, fodor díszítés gazdagítják az egyes darabokat, a különböző megkötésű multifunkcionális péntok pedig igazán izgalmassá varázsolják a darabokat.  

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia
BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Táska by Dora Abodi

Táska by Dora Abodi