A BETWEEN tavaszi-nyári kollekciója

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

Megjelent a BETWEEN legújabb kollekciója, amely a maszkulin-feminim szabások és az alsónemű-felsőruházat közti vékony határvonal feszegetésével játszik.

A kollekció egy része alapvetően maszkulin, illetve unisex szabásvonalak mentén jött létre, amelyek sziluettje, vagy bizonyos részletei a múltba is visszanyúlnak. Ugyanakkor minden darabon megjelennek a nőies stílusjegyek, anyagában pedig kizárólag finom textíliák jellemzik a kollekciót.

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

Hétköznapi értelemben véve az egyes ruhadarabok megalkotása abból az életérzésből ered, amikor a nő belenyúl a barátja szekrényébe és úgy érzi, annyira jól érzi magát a bőrében, hogy ma az ő XL-es pólójában, vagy a sport nadrágjában megy dolgozni, hiszen úgy is jól fog állni rajta. A „Crash” kollekció különlegessége, hogy az öltözékek másik része kizárólag fehérneműből áll, amelyek szofisztikált formában kerültek kialakításra.

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

Ennek oka az a manapság igen vékony határvonal, amely a fehérnemű és a női felső ruházat között húzódik. A kollekció készítése során e vékony határvonal feszegetése szintén cél volt. Minőségi anyagok, különleges technológiai megoldások, és a kellő nőies vagányság, amely a szemlélet középpontjában állt. Az egyes darabok részletkidolgozása különösen nagy hangsúlyt kapott. Csipke applikációk, muszlin betétek, layeres megoldások, fodor díszítés gazdagítják az egyes darabokat, a különböző megkötésű multifunkcionális péntok pedig igazán izgalmassá varázsolják a darabokat.  

BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia
BETWEEN SS2017 - Fotó: Botond-Téglás Zsófia

 

Bár mindenki imádja az óriáspandákat, mostanra világszerte már csak kevesebb, mint 2000 példányuk él. A TOMS örömmel támogatja a WildAid óriáspandák megóvásának szentelt programjait, melyek többek között Kína Szecsuán tartományában folynak, hogy a pandáknak még sok generációja élhessen velünk a Földön. 

Szandi és Zsófi már a tanulástól kezdve közös utakon haladt, így mindenben számíthatnak egymásra. Mind az inspirációk gyűjtését, mind a tervezést, mind a modellezést együtt csinálják…

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy