A kísérletező, mégis kifinomult elegancia - IMOGEN 2018 tavasz-nyár

IMOGEN Tavasz-Nyár 2018
 
Az IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója a minimalizmus és a praktikum összhangját teremti meg. A márka alapértékeihez hűen az örök érvényű ruhatár kialakítására törekszik.
A kísérletező , mégis választékos alapanyagokkal dolgozó, a letisztult szabásvonalakat kedvelő, finom modernitást, eleganciát és kifinomultságot képviselő márka legfrissebb kollekciója bemutatkozik!
 
IMOGEN Tavasz-Nyár 2018
Az IMOGEN titoka a jó szabású, klasszikus vonalvezetésű ruhákban rejlik, melyek sosem mennek ki a divatból. Harmonikusan elférnek egymás mellett a nőies és a sportos darabok, mely stílusbeli kettősség a kezdetek óta a jellemzi a márkát. 
 
IMOGEN Tavasz-Nyár 2018
 
A klasszikus stílussal ötvözött modern szabásvonalak, részletmegoldások és minőségi alapanyagok figyelemre méltóvá teszik viselőjét.
 
IMOGEN Tavasz-Nyár 2018
 
Az IMOGEN nőt elegancia, érzéki tisztaság és legfőképp magabiztos könnyedség jellemzi. Megjelenése kifinomult, egyszerű, ugyanakkor különleges. 
 
IMOGEN Tavasz-Nyár 2018
A színeiben is mértékletességre törekvő kollekcióban a tavaszi fák virágainak rózsaszín és fehér, és a  kristálytiszta tenger türkizkék árnyalatai köszöntik a tavaszt, de domináns szerepet kap az örök fekete is
 
IMOGEN Tavasz-Nyár 2018
 
A ruhadarabok a mindennapi igényeket szem előtt tartva készültek, hiszen ha jól működően tervezünk meg egy ruhát, akkor az tükrözi a viselőjében rejlő harmóniát és így varázsolja különlegesen széppé. 
 
IMOGEN Tavasz-Nyár 2018
 
GALÉRIA:
 
(A kép széleire kattintva válik lapozhatóvá)
 
 

A francia formatervező, Philippe Starck az Ipanema márkának tervezett minimalista stílusú papucs kollekciót.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

“One for One”. A TOMS-nak a világon először sikerült a cipővásárlás élvezetét a rászorulók segítésének jóérzésével ötvöznie: a cég minden eladott pár cipő után ad egy párat egy fejlődő országbeli gyereknek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

TAG Heuer gyűrű

TAG Heuer gyűrű

Forrás: 
TAG Heuer gyűrű