Adidas by Stella McCartney

Adidas by Stella McCartney SS2017

Az Adidas és Stella McCartney első kollaborációja 2005-ben jött létre. Az angol tervezőnő és a német sportmárka azóta is rendületlenül dobja piacra a kollaborációból született kollekciókat.

Az Adidas by Stella Mccartney kollekciók azóta is töretlen sikernek örvendenek. Az immáron 17 éve létező márkavonal egy egyedülálló koncepció a női sportruházat területén. A saját márkával is rendelkező tervező sportöltözékeit az energia, a vibráló színek és a dinamizmus jellemzik. A legújabb, 2017 tavasz/nyári kollekció a modern női atléta számára készült. A kampányban Karlie Kloss, a versenyfutó Octavious Freeman, valamint Chelsey Korus, világhírű jógaoktató hirdetik a sport és a megfelelő sportöltözékek fontosságát.

Adidas by Stella McCartney SS2017

"A legújabb kampányban arra inspiráljuk a nőket, hogy lépjék túl saját határaikat. Ünnepelni akarjuk elképesztő erejüket és energiájukat, amit a dinamikus életstílusukban képviselnek. A kampányban szereplő három nő már bebizonyította, hogy ha valóban odateszed magad, elérheted a kitűzött célokat." - mondta a tervező, Stella McCartney.

Adidas by Stella McCartney SS2017

 

A PiGemArt ékszerek kezdetben csak igazgyöngyből készültek, de Pálmai Ildikó ma már szinte bármilyen egyedi elképzelést megvalósít, legyen az egy személyre szabott gyöngy, ásvány, vagy kristály kollekció.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Visszavonhatatlanul és végérvényesen megérkezett a tavasz és szemet gyönyörködtető színek sokaságát hozta magával.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy