Adidas by Stella McCartney

Adidas by Stella McCartney SS2017

Az Adidas és Stella McCartney első kollaborációja 2005-ben jött létre. Az angol tervezőnő és a német sportmárka azóta is rendületlenül dobja piacra a kollaborációból született kollekciókat.

Az Adidas by Stella Mccartney kollekciók azóta is töretlen sikernek örvendenek. Az immáron 17 éve létező márkavonal egy egyedülálló koncepció a női sportruházat területén. A saját márkával is rendelkező tervező sportöltözékeit az energia, a vibráló színek és a dinamizmus jellemzik. A legújabb, 2017 tavasz/nyári kollekció a modern női atléta számára készült. A kampányban Karlie Kloss, a versenyfutó Octavious Freeman, valamint Chelsey Korus, világhírű jógaoktató hirdetik a sport és a megfelelő sportöltözékek fontosságát.

Adidas by Stella McCartney SS2017

"A legújabb kampányban arra inspiráljuk a nőket, hogy lépjék túl saját határaikat. Ünnepelni akarjuk elképesztő erejüket és energiájukat, amit a dinamikus életstílusukban képviselnek. A kampányban szereplő három nő már bebizonyította, hogy ha valóban odateszed magad, elérheted a kitűzött célokat." - mondta a tervező, Stella McCartney.

Adidas by Stella McCartney SS2017

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Kiss Sarolta divattervező tipográfus és enteriőrstylist múltjának is köszönhető a kollekciók tudatos, érett, letisztult darabokra épülnek, ahol a hordhatóság és funkcionalitás alapvető szempont. A „kevesebb több” elvére épülő szetteket sajátos precizitás és aprólékos kidolgozottság jellemzi. 

A Luan by Lucia Haute Couture divatházban a tükrök nemcsak a külső formákat, hanem a belső értékeket is megmutatják.

Divatkörkép a Toni&Guy Fashion Week Budapesten bemutatott tavasz-nyári kollekciókról.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy