Adidas by Stella McCartney

Adidas by Stella McCartney SS2017

Az Adidas és Stella McCartney első kollaborációja 2005-ben jött létre. Az angol tervezőnő és a német sportmárka azóta is rendületlenül dobja piacra a kollaborációból született kollekciókat.

Az Adidas by Stella Mccartney kollekciók azóta is töretlen sikernek örvendenek. Az immáron 17 éve létező márkavonal egy egyedülálló koncepció a női sportruházat területén. A saját márkával is rendelkező tervező sportöltözékeit az energia, a vibráló színek és a dinamizmus jellemzik. A legújabb, 2017 tavasz/nyári kollekció a modern női atléta számára készült. A kampányban Karlie Kloss, a versenyfutó Octavious Freeman, valamint Chelsey Korus, világhírű jógaoktató hirdetik a sport és a megfelelő sportöltözékek fontosságát.

Adidas by Stella McCartney SS2017

"A legújabb kampányban arra inspiráljuk a nőket, hogy lépjék túl saját határaikat. Ünnepelni akarjuk elképesztő erejüket és energiájukat, amit a dinamikus életstílusukban képviselnek. A kampányban szereplő három nő már bebizonyította, hogy ha valóban odateszed magad, elérheted a kitűzött célokat." - mondta a tervező, Stella McCartney.

Adidas by Stella McCartney SS2017

 

Egy ikonikussá vált dal szerint a gyémántok a nők legjobb barátai, mi azonban jobban értékeljük a kreatív koncepciók és izgalmas inspirációs háttér  kombinációjából születő ékszereket. 

Szardínia rögös vidéke, a nyár melege, a napcsókolta föld, sziklák és dűnék természetes árnyalatai és az érintetlen, drámai táj ihlette ezt a kollekciót.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy