Bemutatkozik az E'GNER márka

E'GNER

 

A fiatal tervező, Szegner Katalin idén ősszel indította útjára márkáját, az E'GNER-t. A táskák különleges anyagkombinációjába és tiszta formáiba rögtön beleszerettünk. 

Az E’GNER táskák fő jellemzője a letisztult elegancia, mely a kiváló minőségű bőr és a különleges amerikai dió párosításával jön létre. E két fő természetes alapanyag szerkezeti adottsága és megjelenése ötvözésével minden egyes táska egyedivé válik, hiszen anyagstruktúrájuknak köszönhetően nem készül két egyforma táska.

E'GNER

Minden táska végleges formakialakítása egy precíz mintázási folyamat eredménye. Mindemellett táskáink kézzel, különböző technológiákat felhasználva készülnek, mely emeli értéküket és időtállóságukat. A kínálatában egyaránt megtalálhatóak a különböző funkciókra , a mindennapi és alkalmi megjelenésekhez tervezett darabok.

E'GNER

A kollekció egyik fő darabja kerek formájának köszönhetően egy igazi "must-have". A Norah nevet viselő táska a szezon egyik kiemelkedő kiegészítője lehet. Modern formája és különleges anyagpárosítása, a prémim minőségű bőr és az amerikai diófa találkozása teszi igazán ellenállhatatlanná.

E'GNER

Az E'GNER kollekciójában az igazán klasszikus, időtálló fazonokat is megtaláljuk. A letisztult, egyszerű formáknak köszönhetően elegáns örökdarabok születtek, amelyek között különböző méreteket találhatunk.

E'GNER
E'GNER

 

Elegáns, letisztult darabok, modern és nőiés hangulat uralja a Judit Takács márka legújabb, "Divided Collection" névre keresztelt kollekcióját.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

 

Kaczúr Alexandra, divat és stílustervezőt, reformert kérdezem pályálya útjáról, csodás alkotásairól, melyeket sujtás technikával készít. Ruháival és ékszereivel, egy modernebb köntösbe bújtatva és a hagyomány értékeit is fenntartva teszi hordhatóvá, sőt divatossá a mai kor embere számára is ezt nagyon látványos és sokrétű technikát.

Képes adatbázis ajánló

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

Forrás: 
Piaget