Bemutatkozik az E'GNER márka

E'GNER

 

A fiatal tervező, Szegner Katalin idén ősszel indította útjára márkáját, az E'GNER-t. A táskák különleges anyagkombinációjába és tiszta formáiba rögtön beleszerettünk. 

Az E’GNER táskák fő jellemzője a letisztult elegancia, mely a kiváló minőségű bőr és a különleges amerikai dió párosításával jön létre. E két fő természetes alapanyag szerkezeti adottsága és megjelenése ötvözésével minden egyes táska egyedivé válik, hiszen anyagstruktúrájuknak köszönhetően nem készül két egyforma táska.

E'GNER

Minden táska végleges formakialakítása egy precíz mintázási folyamat eredménye. Mindemellett táskáink kézzel, különböző technológiákat felhasználva készülnek, mely emeli értéküket és időtállóságukat. A kínálatában egyaránt megtalálhatóak a különböző funkciókra , a mindennapi és alkalmi megjelenésekhez tervezett darabok.

E'GNER

A kollekció egyik fő darabja kerek formájának köszönhetően egy igazi "must-have". A Norah nevet viselő táska a szezon egyik kiemelkedő kiegészítője lehet. Modern formája és különleges anyagpárosítása, a prémim minőségű bőr és az amerikai diófa találkozása teszi igazán ellenállhatatlanná.

E'GNER

Az E'GNER kollekciójában az igazán klasszikus, időtálló fazonokat is megtaláljuk. A letisztult, egyszerű formáknak köszönhetően elegáns örökdarabok születtek, amelyek között különböző méreteket találhatunk.

E'GNER
E'GNER

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

A DORKO egy régi magyar márka, ami sokáig háttérbe szorult a nyugati márkák megjelenése miatt, de most újra hódítani kezd, és megnyitotta első önálló üzletét.

Képes adatbázis ajánló

Furla napszemüveg

Furla napszemüveg