Budapesten forgatta a modern Hamupipőke-sztorit a Debenhams

Debenhams karácsonyi reklámfilm

A kétszáz éves múltú angol divatcég, a Debenhams Budapesten forgatta karácsonyi reklámfilmjét!

 

A jelenetekben feltűnik a Nyugati pályaudvar, a négyes metró egyik állomása, a Pozsonyi út 40-es szám lépcsőháza, valamint a főváros hangulatos utcái.

Nem ez az első alkalom, hogy az angol márka Budapesten forgatott karácsonyi videót. Legutóbb 2013-ban bukkantak fel a főváros különböző belső-és külső terei a reklámban.

Debenhams Christmas Ad 2013

A márka egyébként nálunk is létezett. Kínálatuk először a 2000-es évek elején jelent meg a Skála jóvoltából, amely franchise szerződést kötött az angol céggel, azonban pár év veszteséges működés után felbontották a szerződést. Második alkalommal a márka már a Westendben rendelkezett saját üzlettel, amely 2013-ban zárta be kapuit, a márka csekély hazai ismertségének és az egekbe szökő fenntartási költségeknek köszönhetően. Mindenestre még abban az évben leforgatták a fentebb említett karácsonyi reklámot. Úgy tűnik, a Debenshamnek bevált Budapest mesés hangulata és idén is felhasználta a város szépségét egy igazi, modern kori Hamupipőke sztori forgatásához.

#YouShall Find Your Fairytale Christmas Part 2 | Debenhams Christmas TV Ad 2017

 

A designérzékeny gyakorló anyukák-apukák számára nem ismeretlen az érzés: a kicsiknek ruhát venni legalább akkora élmény és örömforrás, mint a saját magunk számára válogatni. Most mi is körbe néztünk a hazai tervezők háza táján, ami a babadivatot illeti és be kell valljuk, tátva maradt a szánk!

 

A könyvek történetei élnek tovább a londoni Jeremy May fantasztikus ékszereiben, melyek egyedülálló módon könyvlapokból készülnek.

Egy jó táska egy nő legjobb barátja lehet: praktikum és esztétika találkozási pontja, nélkülözhetetlen kiegészítő. Rajongunk a szép táskákért, ráadásul nem kell messzire mennünk, hogy minőségi designer darabokat szerezzünk be. 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Couture One
Forrás: 
Couture One