Cimbi Upcycling – fiatalos, fenntartható, hazai designmárka

Szerző: 
Forrás: 
Cimbi Upcycling
2017.04.21.
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber

Még két hétig elérhető a Cimbi kampánya az Indiegogo nemzetközi közösségi adománygyűjtő oldalon. Ha tetszenek a táskáik, segítsd a csapatot adománnyal (Cimbi termékért cserébe)!

Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber

A Cimbi magyar designmárka újrahasznosított anyagokból készít termékeket, elsősorban városi használatra. A fiatalos darabok az eco-urban életstílus képviselői, melyek mögött egy fenntartható, zöld városi életérzés és egy komoly társadalmi megmozdulás áll. A Cimbi a ReCreativity Társadalmi Vállalkozás hivatalos márkája. A ReCreativity egy friss cég, amiben szolgáltatások széles skáláját kínálják (képzések, workshopok, coaching, mentorálás) mindig a kreatív újrahasznosítás eszközét használva.

A Cimbi tervezőpárosa, Földi Barbara és Sipos Anna - Fotó: Nikolett Schreiber

A tervezők célkitűzéseik eléréséhez az Indiegogo nemzetközi finanszírozási kampányt választották. Első lépésként egy kampányvideót készítettek, amiben felhívják a figyelmet a társadalmi ügyre. Sipos Anna és Földi Barbara, a Cimbi alkotópárosa a befolyó összegből szeretnék fejleszteni a gyártást és kibővíteni a szolgáltatás portfóliójukat.

Cimbi - Indiegogo Campaign Video - YouTube

A nem mindennapi finanszírozási módszernek köszönhetően bárki a társadalmi ügy részesévé válhat azzal, hogy támogatja a kampányt, aminek befejeztével egy egyedi Cimbi termék tulajdonosai lesznek. A termékek megvásárlásával hátrányos helyzetű fiatalokat lehet támogatni abban, hogy nemzetközi programokon vehessenek részt, ahol fejleszthetik készségeiket. A kampányhoz a hazai könnyűzenei szféra jelentős képviselői közül többen is csatlakoztak, akik saját közösségükön keresztül támogatják és népszerűsítik a folyamatot. A Cimbi partnerei többek között: Csorba Lóránt, a Lóci játszik zenekar frontembere és Szabó Benedek és a Galaxisok együttes tagjai, Illetve az Anna and the Barbies.

A kampány itt érhető el: https://igg.me/at/cimbi/x

Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber

 

A Tálosi Lívia és Csukovics Brigitta által képviselt CUKOVY brand változatos, a genderegyenlőség mentén fogant tavasz-nyári sziluettjei után a 2017-18-as őszi-téli kollekciókon a futurisztikus, kissé lázadó street couture stílus jegyeit figyelhetjük meg. A márka képviselőivel az új darabokról, múltról, jelenről és a várható jövőről is beszélgettünk…

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

Képes adatbázis ajánló