Cimbi Upcycling – fiatalos, fenntartható, hazai designmárka

Szerző: 
Forrás: 
Cimbi Upcycling
2017.04.21.
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber

Még két hétig elérhető a Cimbi kampánya az Indiegogo nemzetközi közösségi adománygyűjtő oldalon. Ha tetszenek a táskáik, segítsd a csapatot adománnyal (Cimbi termékért cserébe)!

Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber

A Cimbi magyar designmárka újrahasznosított anyagokból készít termékeket, elsősorban városi használatra. A fiatalos darabok az eco-urban életstílus képviselői, melyek mögött egy fenntartható, zöld városi életérzés és egy komoly társadalmi megmozdulás áll. A Cimbi a ReCreativity Társadalmi Vállalkozás hivatalos márkája. A ReCreativity egy friss cég, amiben szolgáltatások széles skáláját kínálják (képzések, workshopok, coaching, mentorálás) mindig a kreatív újrahasznosítás eszközét használva.

A Cimbi tervezőpárosa, Földi Barbara és Sipos Anna - Fotó: Nikolett Schreiber

A tervezők célkitűzéseik eléréséhez az Indiegogo nemzetközi finanszírozási kampányt választották. Első lépésként egy kampányvideót készítettek, amiben felhívják a figyelmet a társadalmi ügyre. Sipos Anna és Földi Barbara, a Cimbi alkotópárosa a befolyó összegből szeretnék fejleszteni a gyártást és kibővíteni a szolgáltatás portfóliójukat.

Cimbi - Indiegogo Campaign Video - YouTube

A nem mindennapi finanszírozási módszernek köszönhetően bárki a társadalmi ügy részesévé válhat azzal, hogy támogatja a kampányt, aminek befejeztével egy egyedi Cimbi termék tulajdonosai lesznek. A termékek megvásárlásával hátrányos helyzetű fiatalokat lehet támogatni abban, hogy nemzetközi programokon vehessenek részt, ahol fejleszthetik készségeiket. A kampányhoz a hazai könnyűzenei szféra jelentős képviselői közül többen is csatlakoztak, akik saját közösségükön keresztül támogatják és népszerűsítik a folyamatot. A Cimbi partnerei többek között: Csorba Lóránt, a Lóci játszik zenekar frontembere és Szabó Benedek és a Galaxisok együttes tagjai, Illetve az Anna and the Barbies.

A kampány itt érhető el: https://igg.me/at/cimbi/x

Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber
Cimbi Upcycling - Fotó: Nikolett Schreiber

 

A Vagabond ismét egy innovatív designnal állt elő. Olyan cipőt dobtak piacra, amely mentes minden állati eredetű anyagtól, ráadásul az újrahasznosítható fa alapanyaga miatt környezetbarát. Fenntartható, kényelmes és divatos.

A DORKO egy régi magyar márka, ami sokáig háttérbe szorult a nyugati márkák megjelenése miatt, de most újra hódítani kezd, és megnyitotta első önálló üzletét.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Jaeger-LeCoultre Le lierre parure

Jaeger-LeCoultre Le lierre parure

Forrás: 
Jaeger-LeCoultre