Cukovy, a magyar márka Berlinben is

Cukovy Berlinben

A Cukovy márkát Tálosi Lívia és Csukovics Brigitta alapította. Látásmódjukra a vakmerőség és az aprólékosság jellemző. Már elérhető a márka őszi-téli kollekciója, amelyet a tervezőpáros Berlinben is bemutatott.

A vakmerőség az anyaghasználatban, míg az aprólékosság a részletek kidolgozásában rejlik. Mindezek mellett a márka identitásának alapját a kimagasló minőség képzi. Lívia és Brigitta kollekcióiban ellentmondásokat látunk feloldódni, végletek egyenlítődnek ki, ellenpólusok békülnek össze, legyen szó akár látszólag össze nem illő textúrákról vagy funkciók felcseréléséről. A Cukovy a határozottaknak szól, akik mernek kitűnni a tömegből döntéseik által. 

Cukovy AW2016-2017 - Fotó: Ajkai Dávid

A Design Terminál és az Ungarische Botschaft támogatásával idén nyáron, a Berlin Fashion Week ideje alatt több magyar márka mellett a Cukovy őszi/téli kollekciója is elérhető volt a berlini Magyar Nagykövetség pop-up showroomjában. 

Cukovy Berlinben

 

A designérzékeny gyakorló anyukák-apukák számára nem ismeretlen az érzés: a kicsiknek ruhát venni legalább akkora élmény és örömforrás, mint a saját magunk számára válogatni. Most mi is körbe néztünk a hazai tervezők háza táján, ami a babadivatot illeti és be kell valljuk, tátva maradt a szánk!

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

A Wladis-ékszer hatással van viselőjére, sokat elárul annak egyéniségéről, időtlen és időtálló, értéke csak növekszik az évek múlásával. 

Egy jó táska egy nő legjobb barátja lehet: praktikum és esztétika találkozási pontja, nélkülözhetetlen kiegészítő. Rajongunk a szép táskákért, ráadásul nem kell messzire mennünk, hogy minőségi designer darabokat szerezzünk be. 

Képes adatbázis ajánló

Esküvői ruha 2014

Esküvői ruha 2014

Forrás: 
Daalarna