Cukovy, a magyar márka Berlinben is

Cukovy Berlinben

A Cukovy márkát Tálosi Lívia és Csukovics Brigitta alapította. Látásmódjukra a vakmerőség és az aprólékosság jellemző. Már elérhető a márka őszi-téli kollekciója, amelyet a tervezőpáros Berlinben is bemutatott.

A vakmerőség az anyaghasználatban, míg az aprólékosság a részletek kidolgozásában rejlik. Mindezek mellett a márka identitásának alapját a kimagasló minőség képzi. Lívia és Brigitta kollekcióiban ellentmondásokat látunk feloldódni, végletek egyenlítődnek ki, ellenpólusok békülnek össze, legyen szó akár látszólag össze nem illő textúrákról vagy funkciók felcseréléséről. A Cukovy a határozottaknak szól, akik mernek kitűnni a tömegből döntéseik által. 

Cukovy AW2016-2017 - Fotó: Ajkai Dávid

A Design Terminál és az Ungarische Botschaft támogatásával idén nyáron, a Berlin Fashion Week ideje alatt több magyar márka mellett a Cukovy őszi/téli kollekciója is elérhető volt a berlini Magyar Nagykövetség pop-up showroomjában. 

Cukovy Berlinben

 

Zentai Emese a megalkotója ennek az izgalmas kollekciónak, mely egy vízió, egy álom alapján született meg. 

Gyönyörű, művészi Birdy kollekciójában a Kamchatka design tervezője, Schulteisz Márta Szabó Ágnes festő képeit alkalmazva, egyfajta crossover megoldást hozott létre a design, a divat és a képzőművészet között. 

Szereted a különleges ékszereket? Akkor válogass magyar ékszertervezők munkái közül! Összegyűjtöttük kedvenceinket. Még épp időben, hogy felírhasd a kívánságlistádra!

A hátizsák: praktikus és trendi. Férfiak is bátran viselhetik, akár öltönyhöz is. Összeszedtük a kedvenc férfi hátitáskáinkat, elegánstól a sportosig.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy