Dyan, (a)sszimetria a lábadon

DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra

A DYAN legújabb cipőkollekciója a szimmetriával és az asszimetriával játszik, az elegáns vonalvezetést geometrikus formákkal kombinálja. A kortárs stílus és a finomság találkozik DYAN cipőknél.

A DYAN márka a nevét a tervezőről, Polgár Diánáról kapta. Diána a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen divat- és textiltervezés szakon végzett. A cipőkészítés gyakorlati tudását pedig a híres magyar Asso cipőnél sajátította el.

DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra

Diána cipői könnyed eleganciát és minimalista megjelenést biztosítanak viselőjüknek. A kényelem mindig elsődleges szempont, ezek a cipők kiváló társak egy hosszú szaladgálós naphoz. A DYAN cipők a legjobb minőségű alapanyagokból kézzel készülnek szakszerű aprólékos munkával Magyarországon.

A márka 2017-es tavasz-nyári kollekciója a városban töltött hosszú, forró nyári estékből inspirálódik. A város egy új arcát mutatja meg, amikor hajnalban az üres utcákon sétálunk haza. Bárki azt mondaná, hogy túl sötét van, az ég majdnem fekete már, de a mi szemünk képes meglátni azt a bűvös mély kék színt, amelyet a hajnal tartogat. A telihold fénye tükröződik a kirakatokban és kiemeli az épületek vonalait, geometrikus alakját. A szemünkkel követjük a vonalaikat, minden nagyon élesnek tűnik. A meleg betonon fekve csak azt kívánjuk, bárcsak soha nem érne végett ez a nyár.  

DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra
DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra
DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra

 

Bár mindenki imádja az óriáspandákat, mostanra világszerte már csak kevesebb, mint 2000 példányuk él. A TOMS örömmel támogatja a WildAid óriáspandák megóvásának szentelt programjait, melyek többek között Kína Szecsuán tartományában folynak, hogy a pandáknak még sok generációja élhessen velünk a Földön. 

Szandi és Zsófi már a tanulástól kezdve közös utakon haladt, így mindenben számíthatnak egymásra. Mind az inspirációk gyűjtését, mind a tervezést, mind a modellezést együtt csinálják…

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Couture One
Forrás: 
Couture One