Dyan, (a)sszimetria a lábadon

DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra

A DYAN legújabb cipőkollekciója a szimmetriával és az asszimetriával játszik, az elegáns vonalvezetést geometrikus formákkal kombinálja. A kortárs stílus és a finomság találkozik DYAN cipőknél.

A DYAN márka a nevét a tervezőről, Polgár Diánáról kapta. Diána a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen divat- és textiltervezés szakon végzett. A cipőkészítés gyakorlati tudását pedig a híres magyar Asso cipőnél sajátította el.

DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra

Diána cipői könnyed eleganciát és minimalista megjelenést biztosítanak viselőjüknek. A kényelem mindig elsődleges szempont, ezek a cipők kiváló társak egy hosszú szaladgálós naphoz. A DYAN cipők a legjobb minőségű alapanyagokból kézzel készülnek szakszerű aprólékos munkával Magyarországon.

A márka 2017-es tavasz-nyári kollekciója a városban töltött hosszú, forró nyári estékből inspirálódik. A város egy új arcát mutatja meg, amikor hajnalban az üres utcákon sétálunk haza. Bárki azt mondaná, hogy túl sötét van, az ég majdnem fekete már, de a mi szemünk képes meglátni azt a bűvös mély kék színt, amelyet a hajnal tartogat. A telihold fénye tükröződik a kirakatokban és kiemeli az épületek vonalait, geometrikus alakját. A szemünkkel követjük a vonalaikat, minden nagyon élesnek tűnik. A meleg betonon fekve csak azt kívánjuk, bárcsak soha nem érne végett ez a nyár.  

DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra
DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra
DYAN ASSYM - Fotó: Dénes Nóra

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Férfi alkalmi ruha kollekció

Férfi alkalmi ruha kollekció

Forrás: 
Daalarna