Keith Hering a kedvenc hátizsákodon

Szerző: 
Forrás: 
Herschel
2018.02.07.
Herschel - Keith Haring

A Herschel Supply kollekciójának részeként a késői 1980-as évek utcai kultúráját ünnepli a Keith Haring kollekcióval, ami táskákat, sapkákat, kiegészítőket és az új ruházati vonal modelljeit egyaránt magába foglalja.

 

Herschel Supply x Keith Hering

 

Keith Haring (1958-1990) művészetével és társadalmi aktivitásával vált ismertté, ma pedig a 20. század ikonikus pop-art alkotójaként tartjuk számon. 

 

Herschel - Keith Haring

 

 “A kollekción átível az 1980-as és 90-es évek New Yorkjának témája, így tudtuk, hogy Keith Haring munkássága megkerülhetetlen”- mondta Jon Warren, a Herschel Supply kreatív igazgatója. “Nála jobban senki sem reprezentálja New York történetének ezen időszakát, úttörője volt annak, hogy a street art szélesebb közönség számára is elérhető legyen, amit mi végtelenül inspirálónak találtunk.”

 

Herschel Supply x Keith Hering

 

A kollekció egyben a Herschel Supply Apparel első kollaborációja is, ami az utazás-inspirálta Voyage vonal ripstop anyagból készült modelljeit és a Forecast vonal esőkabátjait is felvonultatja, férfi és női verziókban egyaránt. A könnyű és összehajtható Voyage Coach dzseki mellé a végig cipzáros kapucnis Wind és a bebújós Poncho társul, és a kapucnis Coach és a Ponco a tartós Forecast vonalból is elérhető, ami vízálló anyagával és hegesztett varrásaival biztos eső elleni védelmet garantál.

 

Herschel - Keith Haring

 

A táska és sapkamodellek szintén magukon viselik Keith Haring táncoló emberes “Untitled” printjét. A Dawson és a Winlaw hátizsákok mellett a Novel sporttáskán, a Network pouch-on és a Chapter utazókészleten látható az ismert figura. A kollekciót a sapkák teszik teljessé: a kényelmes pamut Sylas baseballsapka és a levehető pánttal ellátott Creek kalap.

 

 

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Az Alma Abonyi márka legújabb kollekciója a hajnal fényeit idézi. Az Aurora névre keresztelt kollekciót a Mercedes-Benz Fashion Week-en mutatta be a fiatal tervező.

A hajnal az éjszakát és a nappalt köti össze - az AURORA is arra hivatott, hogy a feldobja a szürkébb hétköznapokat vagy beragyogja a különleges estéket.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy