Magyar tervezők sikere a kínai design héten - LAONI - WYHOYS - RIENNE

Magyar tervezők sikere a kínai design héten

 

A Chengdu Creativity&Design Week a kínai kreatívipar kiemelkedően fontos eseménye, ahol több nemzetközi design cég is bemutatkozott, többek között három magyar divatmárka is.

A Chengdu Creativity & Design Week immár negyedik alkalommal nyitotta meg kapuit a kínai közönség és a szakma előtt. A hazai tervezők és az innovativ brandek, cégek  mellett, a világ számos országa is képviseltette magát a design különböző területeiről. Míg Svédország az IKEA termékeivel, Németország a Mercedessel vagy például Oroszország Olga Noskova, a híres tortaművész kreációival vett részt az eseményen, addig Magyarország idén először kapott meghívást  az innovatív hazai divatot képviselve.

A magyar kreatívipar diverzitását kihangsúlyozva, három különböző, mégis egymást tökéletesen kiegészítő márka mutatkozott be óriási érdeklődés mellett a kínai közönség előtt. A rangos eseményen a LAONI legújabb, STONEBAG kollekciója az innovativitást, a RIENNE féldrágakövekből készített kreációi a magas színvonalú ékszertervezést, míg a WYHOYS a minimalizmust és a fenntarthatóságot képviselte különleges ruháival.

Laoni
Rienne
WYHOYS

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

A DORKO egy régi magyar márka, ami sokáig háttérbe szorult a nyugati márkák megjelenése miatt, de most újra hódítani kezd, és megnyitotta első önálló üzletét.

Képes adatbázis ajánló

Gottlieb Réka kollekció

Gottlieb Réka kollekció

Forrás: 
Gottlieb Réka