Magyar tervezők sikere a kínai design héten - LAONI - WYHOYS - RIENNE

Magyar tervezők sikere a kínai design héten

 

A Chengdu Creativity&Design Week a kínai kreatívipar kiemelkedően fontos eseménye, ahol több nemzetközi design cég is bemutatkozott, többek között három magyar divatmárka is.

A Chengdu Creativity & Design Week immár negyedik alkalommal nyitotta meg kapuit a kínai közönség és a szakma előtt. A hazai tervezők és az innovativ brandek, cégek  mellett, a világ számos országa is képviseltette magát a design különböző területeiről. Míg Svédország az IKEA termékeivel, Németország a Mercedessel vagy például Oroszország Olga Noskova, a híres tortaművész kreációival vett részt az eseményen, addig Magyarország idén először kapott meghívást  az innovatív hazai divatot képviselve.

A magyar kreatívipar diverzitását kihangsúlyozva, három különböző, mégis egymást tökéletesen kiegészítő márka mutatkozott be óriási érdeklődés mellett a kínai közönség előtt. A rangos eseményen a LAONI legújabb, STONEBAG kollekciója az innovativitást, a RIENNE féldrágakövekből készített kreációi a magas színvonalú ékszertervezést, míg a WYHOYS a minimalizmust és a fenntarthatóságot képviselte különleges ruháival.

Laoni
Rienne
WYHOYS

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

A Cifra Design tervezőjének bátyjaSzakács Barnabás -Lépték-Terv Tájépítész Iroda- találmányát felhasználva egy egészen különleges ékszerkollekcióval rukkolt elő decemberben. Bemutatkozik a VIAPLANT, ahol a természet a maga közvetlen natúrságában találkozik a designkiegészítők világával.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy