Még több szuper cipő tavaszra

Szerző: 
2015.03.22.
Christian Louboutin SS2015

Laposat, vagy magasat, elegánsat, vagy sportosat, egyszínűt, vagy színeset - és még sokkal többet kínálnak az idei tavaszi cipőtrendek. 

Számtalan típus és stílus közül válogathatnak a cipődivat bolondjai idén tavasszal. Folytatva megkezdett vadászatunkat a legjobb tavaszi cipők után, egy újabb csokrot gyűjtöttünk össze kedvenceink közül.

A sportos

A sportcipők iránti rajongásunkat nem is olyan régen már kifejeztük. Ahogy a metálos fényű kiegészítőkről sem tudunk elfogultság nélkül nyilatkozni. Ez a kettő együtt pedig maga a megtestesült trend idén tavasszal.

 

Vagabond

Elegáns és kényelmes

Az 1940-es éveket idéző vastag sarok és orrkivágás, visszafogott neutrális színekkel kombinálva egy mesés átmeneti cipőt eredményez.

&other stories

A maszkulin

A maszkulin cipők női lábakon izgalmas hatást keltenek. Kényelmes, egyszerű, mégis elegáns, igazi jolly joker a dolgos mindennapokra.

COS

Maszkulin színesben

De ha az egyszerűségnél többre vágyunk, válasszuk ugyanazt a maszkulin stílust egy határozott színben.

Nicholas Kirkwood

A feltűnő

A statement kiegészítők aranykorát éljük. Egy egyszerű farmer-polós öltözékhez tökéletes választás lehet egy sportos, de feltűnő színű, vagy mintájú surranó.

Nicholas Kirkwood

A klasszikus

Klasszikus formájú magas sarkú cipő, nagyon nőies és finom. Visszafogott, világos pasztell színei és a fekete orr közötti kontraszt miatt szeretjük. Nem csak elegáns öltözékhez!

Nicholas Kirkwood

 

 

Világjáró névre hallgat Skodák Móni hazai tervező márkájának, a Moniminek a legújabb, 2017-es őszi-téli kollekciója, mely utazásaink emlékeit, Földünk különböző vidékeit, és az ott élő népek kultúráját idézi fel. Induljunk hát egy izgalmas utazásra a Monimivel…

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

A Kingsman: A titkos szolgálat című új angol kémfilmben újjászületik a modern angol gentleman, az ehhez szükséges kelléktárat pedig rögtön meg is rendelhetjük a Mr Porter oldaláról.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy