Megnyílt a COS Budapesten

Szerző: 
2015.12.06.
A COS üzlet az Andrássy úton

A svéd divatóriás, a H&M csoport almárkája, a COS néhány nappal ezelőtt megnyitotta első üzletét Budapesten, az Andrássy úton. 

A korábban csak külföldi útjainkon beszerezhető, időtálló darabok néhány napja már Budapesten is elérhetőek. A kimagasló minőségéről és letisztult formavilágáról ismert COS márka női, férfi, valamint gyermekruházatot mellett kiegészítőket is kínál.

COS

Egyszerű szabásvonalak, prémium minőségű anyagok, kifinomultság, gazdag színek és minimalista stílus jellemzi a márkát. Mindezt megtaláljuk a gyönyörű budapesti üzletben is, ahol a női-és férfi kollekciók egyaránt ellenállhatatlanul sorakoznak.

COS

 

A PiGemArt ékszerek kezdetben csak igazgyöngyből készültek, de Pálmai Ildikó ma már szinte bármilyen egyedi elképzelést megvalósít, legyen az egy személyre szabott gyöngy, ásvány, vagy kristály kollekció.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Idén tavasszal is hódít a trencskó. A klasszikus ballonkabát sosem ment ki a divatból. Több mint 100 éves pályafutása során különféle változataival találkoztunk ugyan, de egy biztos: a trencskó örök. 

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Képes adatbázis ajánló

Phaidra fürdőruha

Phaidra fürdőruha