Megnyílt a COS Budapesten

Szerző: 
2015.12.06.
A COS üzlet az Andrássy úton

A svéd divatóriás, a H&M csoport almárkája, a COS néhány nappal ezelőtt megnyitotta első üzletét Budapesten, az Andrássy úton. 

A korábban csak külföldi útjainkon beszerezhető, időtálló darabok néhány napja már Budapesten is elérhetőek. A kimagasló minőségéről és letisztult formavilágáról ismert COS márka női, férfi, valamint gyermekruházatot mellett kiegészítőket is kínál.

COS

Egyszerű szabásvonalak, prémium minőségű anyagok, kifinomultság, gazdag színek és minimalista stílus jellemzi a márkát. Mindezt megtaláljuk a gyönyörű budapesti üzletben is, ahol a női-és férfi kollekciók egyaránt ellenállhatatlanul sorakoznak.

COS

 

Egy ikonikussá vált dal szerint a gyémántok a nők legjobb barátai, mi azonban jobban értékeljük a kreatív koncepciók és izgalmas inspirációs háttér  kombinációjából születő ékszereket. 

Szardínia rögös vidéke, a nyár melege, a napcsókolta föld, sziklák és dűnék természetes árnyalatai és az érintetlen, drámai táj ihlette ezt a kollekciót.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Képes adatbázis ajánló

Porsche Design napszemüveg, 1995

Porsche Design napszemüveg, 1995

Forrás: 
Porsche Design