Meleg színek és időtlen csillogás: a The Naan Design kollekcióin ámulunk

Szerző: 
Forrás: 
The Naan Design 2017 ősz-tél
2018.03.09.
The Naan Design – Imagine kollekció - Fotó: Nerpel Nikolett

A siker útján üstökösként száguldó The Naan Design jelenleg elérhető darabjait most alapos mustra alá vettük.

 

Natasa Litvin két évvel ezelőtt alapított brandje alig néhány hete már a London Fashion Weeken mutatta be jövő tavaszi kollekcióját. A tervezőt a választott márkanév titkairól is faggattuk, Natasa pedig elmondta, hogy valóban az indiai kenyérféle adta az ihletést. A kenyér ősi, kulturális szimbólum, az ember elemi tápláléka, az étkezés pedig csaknem szent, közösség-összetartó erő. „A Naan-t éppen ezért úgy definiáltuk, mint egy organikus és instant lelki táplálékot, mely nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, fizikai formában kiegészítőkként és ruházatként ölt testet” – fűzi tovább az értelmezést Natasa. A márka ennek fényében a művészet és az intellektualitás értékeit képviseli és ennek üzeneteit közvetíti nagy elkötelezettséggel. “Elsősorban az időtlen eleganciát és modernitást igénylő, kortárs, nagyvárosi embereknek készül, kortól függetlenül” – magyarázza Natasa. – A kollekciók darabjai, kiegészítői kézzel készülnek, fókuszban a magas minőségű alapanyagokkal.”

The Naan Design - Fotó: Nerpel Nikolett

A The Naan Design filozófiája alapjává tette azt a hitet, hogy az emberek kortól függetlenül különböző álmokkal, vágyakkal, célokkal vannak telve, amelyek elérése érdekében nap nap után kitartóan képesek dolgozni. A tervezés során ezt szem előtt tartva minden egyes kollekció úgy alakul, hogy egy-egy kiemelt értéket képviseljen, amelynek jegyében foganva unikális és a tömegből kitűnő, a kollekción belül pedig erőteljes egységet sugárzó darabok szülessenek. Az eltérő ihletésű, változatos darabok ilyen módon találják meg ugyancsak rendkívül változatos új tulajdonosaikat. A The Naan Design kreatív egyéniségekben és egyediségben gondolkodik, sosem a kurrens irányzatok kötelességszerű alkalmazásával unalmas uniformizáltságba fulladó trendkövetőkben.

The Naan Design – Miidnight Blue kollekció - Fotó: Tóth Eszter Emese

A The Naan Design darabok ennélfogva bírnak még egy nagyon fontos kulcsmozzanattal: ez a türelem. Türelemmel és kitartással érdemes várnunk a tökéletes darabra, arra, amelyik kifejezetten nekünk szól és úgy passzol a megjelenésünkbe, mintha mindig is eköré formáltuk volna azt. A meleg, napsütötte őszi időre hangolt Imagine kollekció színeiben a sötét, a sötétbarna, a rozsda, a meleg burgundi és a piros dominál, s további nagy erénye, hogy minden darabja könnyedén beilleszthető a már meglévő ruhatárunkba.

The Naan Design – Imagine kollekció - Fotó: Nerpel Nikolett

Sokoldalú, funkcionális és jól hordható darabok ezek, amelyek mégis finom árnyalataiknak, csodás anyaguknak köszönhetően a szettünk fókuszpontjává válhatnak: azzá a titkos összetevővé, amely egyetlen pillanat alatt kiemel bennünket a novemberi ködből.

The Naan Design – Miidnight Blue kollekció - Fotó: Tóth Eszter Emese

A Midnight Blue kollekció maga mögött hagyja a belvárosi utcákat és az este fényeire koncentrál: a csillogó elegancia a központi mozzanata ennek a kollekciónak. Lágy esésű anyagok, időtálló, klasszikus árnyalatok határozzák meg ezeket a darabokat, melyek annak ellenére elkerülik az üres feltűnősködést, hogy mégis minden tekintetet egyből magukra irányítanak.

The Naan Design – Miidnight Blue kollekció - Fotó: Tóth Eszter Emese

A The Naan Design jelenlegi kollekciójára a klasszikus vonalak, az eleganciát tükröző formavilág és a finom részletek összehangolásában rejlő erő jellemzőek. Olyan darabok ezek, amelyek már első pillantásra is úgy hatnak, mintha mindig is ezt akartuk volna...

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

Lassan itt a fürdőruhaszezon, de pánikra semmi ok! A rengeteg mesés darab között mindenki megtalálja magának a tökéletes fürdőruhá(ka)t. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Képes adatbázis ajánló

Couture One
Forrás: 
Couture One