Meleg színek és időtlen csillogás: a The Naan Design kollekcióin ámulunk

Szerző: 
Forrás: 
The Naan Design 2017 ősz-tél
2018.03.09.
The Naan Design – Imagine kollekció - Fotó: Nerpel Nikolett

A siker útján üstökösként száguldó The Naan Design jelenleg elérhető darabjait most alapos mustra alá vettük.

 

Natasa Litvin két évvel ezelőtt alapított brandje alig néhány hete már a London Fashion Weeken mutatta be jövő tavaszi kollekcióját. A tervezőt a választott márkanév titkairól is faggattuk, Natasa pedig elmondta, hogy valóban az indiai kenyérféle adta az ihletést. A kenyér ősi, kulturális szimbólum, az ember elemi tápláléka, az étkezés pedig csaknem szent, közösség-összetartó erő. „A Naan-t éppen ezért úgy definiáltuk, mint egy organikus és instant lelki táplálékot, mely nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, fizikai formában kiegészítőkként és ruházatként ölt testet” – fűzi tovább az értelmezést Natasa. A márka ennek fényében a művészet és az intellektualitás értékeit képviseli és ennek üzeneteit közvetíti nagy elkötelezettséggel. “Elsősorban az időtlen eleganciát és modernitást igénylő, kortárs, nagyvárosi embereknek készül, kortól függetlenül” – magyarázza Natasa. – A kollekciók darabjai, kiegészítői kézzel készülnek, fókuszban a magas minőségű alapanyagokkal.”

The Naan Design - Fotó: Nerpel Nikolett

A The Naan Design filozófiája alapjává tette azt a hitet, hogy az emberek kortól függetlenül különböző álmokkal, vágyakkal, célokkal vannak telve, amelyek elérése érdekében nap nap után kitartóan képesek dolgozni. A tervezés során ezt szem előtt tartva minden egyes kollekció úgy alakul, hogy egy-egy kiemelt értéket képviseljen, amelynek jegyében foganva unikális és a tömegből kitűnő, a kollekción belül pedig erőteljes egységet sugárzó darabok szülessenek. Az eltérő ihletésű, változatos darabok ilyen módon találják meg ugyancsak rendkívül változatos új tulajdonosaikat. A The Naan Design kreatív egyéniségekben és egyediségben gondolkodik, sosem a kurrens irányzatok kötelességszerű alkalmazásával unalmas uniformizáltságba fulladó trendkövetőkben.

The Naan Design – Miidnight Blue kollekció - Fotó: Tóth Eszter Emese

A The Naan Design darabok ennélfogva bírnak még egy nagyon fontos kulcsmozzanattal: ez a türelem. Türelemmel és kitartással érdemes várnunk a tökéletes darabra, arra, amelyik kifejezetten nekünk szól és úgy passzol a megjelenésünkbe, mintha mindig is eköré formáltuk volna azt. A meleg, napsütötte őszi időre hangolt Imagine kollekció színeiben a sötét, a sötétbarna, a rozsda, a meleg burgundi és a piros dominál, s további nagy erénye, hogy minden darabja könnyedén beilleszthető a már meglévő ruhatárunkba.

The Naan Design – Imagine kollekció - Fotó: Nerpel Nikolett

Sokoldalú, funkcionális és jól hordható darabok ezek, amelyek mégis finom árnyalataiknak, csodás anyaguknak köszönhetően a szettünk fókuszpontjává válhatnak: azzá a titkos összetevővé, amely egyetlen pillanat alatt kiemel bennünket a novemberi ködből.

The Naan Design – Miidnight Blue kollekció - Fotó: Tóth Eszter Emese

A Midnight Blue kollekció maga mögött hagyja a belvárosi utcákat és az este fényeire koncentrál: a csillogó elegancia a központi mozzanata ennek a kollekciónak. Lágy esésű anyagok, időtálló, klasszikus árnyalatok határozzák meg ezeket a darabokat, melyek annak ellenére elkerülik az üres feltűnősködést, hogy mégis minden tekintetet egyből magukra irányítanak.

The Naan Design – Miidnight Blue kollekció - Fotó: Tóth Eszter Emese

A The Naan Design jelenlegi kollekciójára a klasszikus vonalak, az eleganciát tükröző formavilág és a finom részletek összehangolásában rejlő erő jellemzőek. Olyan darabok ezek, amelyek már első pillantásra is úgy hatnak, mintha mindig is ezt akartuk volna...

Cakó Kinga egyedi kollekciójának minden egyes részletét személyes inspirációk, hangulatok határozzák meg, miközben az izgalmas részletmegoldások mellett a hangsúlyt ezúttal is a kényelemre és a hordhatóságra helyezte.

Most, hogy végre hamarosan beköszönt a tavasz, szívünk szerint csak a könnyed, nyári kisruhákat viselnénk. Mielőtt ezt elsietnénk, a Springfield segít nekünk, hogy könnyedén kiválaszthassuk a hozzánk illő, tökéletes átmeneti, tavaszi szettet.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Képes adatbázis ajánló

Gottlieb Réka kollekció

Gottlieb Réka kollekció

Forrás: 
Gottlieb Réka