Táskák színes egyéniségeknek – LeVary Bag Design

2016.04.28.
LeVary Bag Design - Fotó: Miklovicz Andrea, Csizmadia Anita

A LeVary márkanév franciául változót jelent, ami jól kifejezi a Hegymegi Gabriella által megálmodott egyedi design táskák egyik fontos ismérvét, a variálhatóságot és sokszínűséget.

Levary bag design- színes táskák Hegymegi Gabitól - Fotó: Miklovicz Andrea, Csizmadia Anita

Gabi eleinte csak egyedi megrendelésre készített táskákat, aztán ezekből forrta ki magát az első kollekció néhány évvel ezelőtt. Táskáival rendszeresen találkozhatunk a WAMP és a DIP design vásárokon, valamint megtalálhatjuk őket a Paloma egyik üzletében is.

LeVary Bag Design

A gondosan megkomponált színekkel játszó, letisztult formavilágú táskák anyaga legtöbbször bőr, amit Gabi időnként textillel kombinál. „Szeretem a különböző színű és struktúrájú anyagokat társítani, azt gondolom ez az egyik erősségem, és meghatározó eleme a márkámnak” – mondja a tervező.

LeVary Bag Design

A LeVary táskák között találunk különleges alkalmakkor és a hétköznapok során is nagyszerűen viselhető darabokat – ráadásul és nem utolsó sorban elérhető áron. Gabi nagy hangsúlyt fektet emellett a praktikumra is: sok zsebbel és rekesszel látja el, esetenként több darabból összeállítható, a kedvünknek és az alkalomnak megfelelően variálható alkotásait.

Zip-up kollekció - Fotó: Levary Bag Design
Verona kollekció - Fotó: Levary Bag Design

„Szinte minden inspirál, egy érzés például azonnal színekben, táskaformákban jelenik meg bennem. Egy természeti jelenség, egy természet adta élmény sokkalta több ihletet nyújt számomra, mint a külföldi táskatrendek böngészése” – vallja az alkotó.

LeVary Bag Design

És hogy kinek ajánljuk? Leginkább azoknak, akik értékelik a kézzel készült, egyedi darabokat, hiszen a LeVary táskák kisszériában készülnek (egy színből maximum egy vagy két darab). A tervező szavaival: „Azoknak az igényes nőknek készítem a kollekcióimat, akik fel merik vállalni színes egyéniségüket a külvilág felé, akik igénylik a megújulást a folyamatos fejlődés által.”

LeVary Bag Design
LeVary Bag Design
LeVary Bag Design

https://www.facebook.com/levarybag/

A Tálosi Lívia és Csukovics Brigitta által képviselt CUKOVY brand változatos, a genderegyenlőség mentén fogant tavasz-nyári sziluettjei után a 2017-18-as őszi-téli kollekciókon a futurisztikus, kissé lázadó street couture stílus jegyeit figyelhetjük meg. A márka képviselőivel az új darabokról, múltról, jelenről és a várható jövőről is beszélgettünk…

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy