Tomcsányi x Somersby – Limited Edition

Szerző: 
2017.07.12.
Tomcsányi x Somersby limitált kiadás

Tomcsányi Dóri divattervező egyedi grafikája jelent meg a Somersby limitált kiadású különleges üvegein. A Somersby és a tervező együttműködéséből egy igazi nyári hangulatú design született.

A Somersby, Magyarország első számú cidere*, idén nyáron egy új ízzel lép piacra: a Limited Edition rebarbarás ízesítéssel, amihez Tomcsányi Dóri divattervező álmodott meg egyedi csomagolást. 2017-re valóra vált végre az igazi egyedi címke is: hazai tervezésű, életvidám, virágmintás címkét tervezett Tomcsányi Dóri divattervező, ami a különleges rebarbarás ízzel került párosításra. Így született meg az új Somersby Limited Edition. A rebarbara különleges íze az idei nyár slágere lehet, amelyhez tökéletesen illik Tomcsányi Dóri szemet gyönyörködtető vizuális világa: „Somersby Garden by Tomcsányi” ahogyan azt a címke jelöli is.

Tomcsányi x Somersby limitált kiadás

A különleges tartalomhoz egyedi megjelenés: Tomcsányi Dóri magyar divattervező egyedi grafikája jelenik meg a „sleeve” technológiával készült csomagoláson, mely a 2017-es nemzetközi divattrendekhez is kapcsolódik. 

Tomcsányi x Somersby limitált kiadás
Tomcsányi x Somersby limitált kiadás

 

*Az AC Nielsen Piackutató Kft. által 2016. január-december során a teljes magyarországi kiskereskedelmi piacon mért értékbeli eladások alapján, a ciderek körében.

Elegáns, letisztult darabok, modern és nőiés hangulat uralja a Judit Takács márka legújabb, "Divided Collection" névre keresztelt kollekcióját.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

 

Kaczúr Alexandra, divat és stílustervezőt, reformert kérdezem pályálya útjáról, csodás alkotásairól, melyeket sujtás technikával készít. Ruháival és ékszereivel, egy modernebb köntösbe bújtatva és a hagyomány értékeit is fenntartva teszi hordhatóvá, sőt divatossá a mai kor embere számára is ezt nagyon látványos és sokrétű technikát.

Képes adatbázis ajánló

Esküvői ruha 2014

Esküvői ruha 2014

Forrás: 
Daalarna