Tomcsányi x Somersby – Limited Edition

Szerző: 
2017.07.12.
Tomcsányi x Somersby limitált kiadás

Tomcsányi Dóri divattervező egyedi grafikája jelent meg a Somersby limitált kiadású különleges üvegein. A Somersby és a tervező együttműködéséből egy igazi nyári hangulatú design született.

A Somersby, Magyarország első számú cidere*, idén nyáron egy új ízzel lép piacra: a Limited Edition rebarbarás ízesítéssel, amihez Tomcsányi Dóri divattervező álmodott meg egyedi csomagolást. 2017-re valóra vált végre az igazi egyedi címke is: hazai tervezésű, életvidám, virágmintás címkét tervezett Tomcsányi Dóri divattervező, ami a különleges rebarbarás ízzel került párosításra. Így született meg az új Somersby Limited Edition. A rebarbara különleges íze az idei nyár slágere lehet, amelyhez tökéletesen illik Tomcsányi Dóri szemet gyönyörködtető vizuális világa: „Somersby Garden by Tomcsányi” ahogyan azt a címke jelöli is.

Tomcsányi x Somersby limitált kiadás

A különleges tartalomhoz egyedi megjelenés: Tomcsányi Dóri magyar divattervező egyedi grafikája jelenik meg a „sleeve” technológiával készült csomagoláson, mely a 2017-es nemzetközi divattrendekhez is kapcsolódik. 

Tomcsányi x Somersby limitált kiadás
Tomcsányi x Somersby limitált kiadás

 

*Az AC Nielsen Piackutató Kft. által 2016. január-december során a teljes magyarországi kiskereskedelmi piacon mért értékbeli eladások alapján, a ciderek körében.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Az Alma Abonyi márka legújabb kollekciója a hajnal fényeit idézi. Az Aurora névre keresztelt kollekciót a Mercedes-Benz Fashion Week-en mutatta be a fiatal tervező.

A hajnal az éjszakát és a nappalt köti össze - az AURORA is arra hivatott, hogy a feldobja a szürkébb hétköznapokat vagy beragyogja a különleges estéket.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Estélyi ruha kollekció

Estélyi ruha kollekció

Forrás: 
Daalarna