Szépség

Egyre többen keresik a természetben fellelhető szépségápoló szereket. Az Institut Karité Paris termékeinek fő alapanyaga a sheavaj, amely az egyik legjobb természetes bőrápolószer.

Sétálni kell, esőben, szélben, hóban ugyanúgy, mint verőfényes napsütésben. Nem mindegy azonban, hogy miben! A praktikum alapkövetelményén túl már a kedvenceink számára is találunk trendi öltözeteket a télre!

Tauz Nóra, sminkmester YouTube csatornáján osztja meg velünk profi tudását, így a tökéletes smink már nem csak a sztárok kiváltsága lehet :) !

 

Videóiban a gyors hétköznapi sminktől, az alap arcformázási technikákon át, a legszexibb füstös randi szemek megfestési módját is bemutatja.

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

A legendás kozmetikum és egy válogatott Hungarikum titkos randevúja ez a természetes összetevőkből álló egyedi kombináció, mely nem csupán belülről szép: gyönyörű, grafikázott csomagolása és minőségi kivitelezése szépen mutat majd a fa alatt is…

Már elérhető a M.A.C. Cosmetics ünnepi kollekciója, amely játékos, huncut, mégis vadító színekkel teszi még izgalmasabbá az év végi készülődéseket.

Supermannek és Csodanőnek könnyű formában maradni. Mindenki másnak keményen meg kell dolgoznia az egészségéért. A Sportkártyával azonban fejest ugorhatsz a változatos mozgás adta örömökbe.

Nagyon merész színekkel tér vissza a MAC Vamplify szájfény kollekciója idén ősszel. Dúsgazdag színek, amelyek rendkívüli módon öltöztetnek.

A M.A.C. szépségápolási termékeit tartósságukról és lenyűgöző színárnyalatairól ismerjük. Legújabb, őszi kollekciójukat a nemes kutyák pedigreeje ihlette.

A divat egyik legromantikusabb párosa, Isabel és Ruben Toledo képzeletgazdag illusztrációs és dizájnmunkái számos díjat szereztek már. Most együttműködésre léptek a MAC-kel: a páratlan projektben Isabel színtudatossága vegyül Ruben vibráló energiájával.

Oldalak