Szépség

Tauz Nóra, sminkmester YouTube csatornáján osztja meg velünk profi tudását, így a tökéletes smink már nem csak a sztárok kiváltsága lehet :) !

 

Videóiban a gyors hétköznapi sminktől, az alap arcformázási technikákon át, a legszexibb füstös randi szemek megfestési módját is bemutatja.

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

A legendás kozmetikum és egy válogatott Hungarikum titkos randevúja ez a természetes összetevőkből álló egyedi kombináció, mely nem csupán belülről szép: gyönyörű, grafikázott csomagolása és minőségi kivitelezése szépen mutat majd a fa alatt is…

Már elérhető a M.A.C. Cosmetics ünnepi kollekciója, amely játékos, huncut, mégis vadító színekkel teszi még izgalmasabbá az év végi készülődéseket.

Supermannek és Csodanőnek könnyű formában maradni. Mindenki másnak keményen meg kell dolgoznia az egészségéért. A Sportkártyával azonban fejest ugorhatsz a változatos mozgás adta örömökbe.

Nagyon merész színekkel tér vissza a MAC Vamplify szájfény kollekciója idén ősszel. Dúsgazdag színek, amelyek rendkívüli módon öltöztetnek.

A M.A.C. szépségápolási termékeit tartósságukról és lenyűgöző színárnyalatairól ismerjük. Legújabb, őszi kollekciójukat a nemes kutyák pedigreeje ihlette.

A divat egyik legromantikusabb párosa, Isabel és Ruben Toledo képzeletgazdag illusztrációs és dizájnmunkái számos díjat szereztek már. Most együttműködésre léptek a MAC-kel: a páratlan projektben Isabel színtudatossága vegyül Ruben vibráló energiájával.

A fotózás során arra törekszünk, hogy a smink, a haj, a változatos ruhák és kiegészítők is a különleges hangulatot erősítsék. Egy ilyen megújulás, stílusváltás, tanácsadással egybekötve, felér egy teljes önbizalom-tréninggel. A hatását hosszú éveken át érezni fogják.

A Madison parfüméria a világ legkifinomultabb illatait forgalmazza, a legelismertebb parfümőröktől. 5+1 luxusillat az illatok művészetének bűvkörében. 

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy