Diótörő és ünnepi hangulat a M.A.C.-nél

Szerző: 
2016.12.16.
M.A.C. Nutcracker Sweet Collection

Már elérhető a M.A.C. Cosmetics ünnepi kollekciója, amely játékos, huncut, mégis vadító színekkel teszi még izgalmasabbá az év végi készülődéseket.

Legyen szó akár ajándékról, akár saját magunk kényeztetéséről, a M.A.C. ünnepi kollekciójával nem lehet mellényúlni. A kollekció különlegessége, hogy az nem csak olyan termékeket tartalmaz, amely kizárólag ebben a szezonban lehet aktuális. Számos árnyalata az év bármely szakában bátran viselhető.

M.A.C. Nutcracker Sweet Collection

A kollekció különleges hangulatát a Diótörő csodavilágából inspirálódott videó közvetíti a M.A.C. rajnogók számára.

M·A·C – Nutcracker Sweet

 

Lassan itt a fürdőruhaszezon, de pánikra semmi ok! A rengeteg mesés darab között mindenki megtalálja magának a tökéletes fürdőruhá(ka)t. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Je Suis Belle

Je Suis Belle

Forrás: 
Je Suis Belle