Diótörő és ünnepi hangulat a M.A.C.-nél

Szerző: 
2016.12.16.
M.A.C. Nutcracker Sweet Collection

Már elérhető a M.A.C. Cosmetics ünnepi kollekciója, amely játékos, huncut, mégis vadító színekkel teszi még izgalmasabbá az év végi készülődéseket.

Legyen szó akár ajándékról, akár saját magunk kényeztetéséről, a M.A.C. ünnepi kollekciójával nem lehet mellényúlni. A kollekció különlegessége, hogy az nem csak olyan termékeket tartalmaz, amely kizárólag ebben a szezonban lehet aktuális. Számos árnyalata az év bármely szakában bátran viselhető.

M.A.C. Nutcracker Sweet Collection

A kollekció különleges hangulatát a Diótörő csodavilágából inspirálódott videó közvetíti a M.A.C. rajnogók számára.

M·A·C – Nutcracker Sweet

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Ferrari lifestyle collection ősz/tél 2013/14

Ferrari lifestyle collection ősz/tél 2013/14

Forrás: 
Ferrari