M.A.C. Haute Dogs kollekció

Szerző: 
2015.09.09.
MAC Haute Dogs kollekció

A M.A.C. szépségápolási termékeit tartósságukról és lenyűgöző színárnyalatairól ismerjük. Legújabb, őszi kollekciójukat a nemes kutyák pedigreeje ihlette.

A "Haute Dogs" kollekció színei igazi melegséget árasztanak. Őszies árnyalatok, barnák, bordók, amelyek pihe-puha hangulatúak, akárcsak az elegáns kutyusok jól fésült bundája. 

A kollekcióban krémes barnák és bézsek árnyalatait találjuk, amelyek a puha bundákra emlékeztetnek, az ajkak pedig fejedelmi bordóban, lilában és pirosban pompázhatnak idén ősszel.

MAC Haute Dogs kollekció
MAC Haute Dogs kollekció

 

Lassan itt a fürdőruhaszezon, de pánikra semmi ok! A rengeteg mesés darab között mindenki megtalálja magának a tökéletes fürdőruhá(ka)t. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy