M.A.C. Haute Dogs kollekció

Szerző: 
2015.09.09.
MAC Haute Dogs kollekció

A M.A.C. szépségápolási termékeit tartósságukról és lenyűgöző színárnyalatairól ismerjük. Legújabb, őszi kollekciójukat a nemes kutyák pedigreeje ihlette.

A "Haute Dogs" kollekció színei igazi melegséget árasztanak. Őszies árnyalatok, barnák, bordók, amelyek pihe-puha hangulatúak, akárcsak az elegáns kutyusok jól fésült bundája. 

A kollekcióban krémes barnák és bézsek árnyalatait találjuk, amelyek a puha bundákra emlékeztetnek, az ajkak pedig fejedelmi bordóban, lilában és pirosban pompázhatnak idén ősszel.

MAC Haute Dogs kollekció
MAC Haute Dogs kollekció

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Gottlieb Réka kollekció

Ruha: Réka Gottlieb
Fotó: Richard Besenczi
Retusálás/graphic design: Zsuzsanna Papp
Fotó assistant/ werk photo: Bence Pintér
Smink: Nagy Violetta
Haj: Ildikó Hanzlik
Modellek: Bráz Noémi, Janka Simon

Forrás: 
Gottlieb Réka kollekció