Merész színek a szádon, avagy a nagy őszi MAC őrület

MAC Vamplify kampány Katilin Aas modellel

Nagyon merész színekkel tér vissza a MAC Vamplify szájfény kollekciója idén ősszel. Dúsgazdag színek, amelyek rendkívüli módon öltöztetnek.

A MAC híres arról, hogy ha valami elképesztő, szokatlan, vagy merész színárnyalatot keresünk, itt biztosan megtaláljuk. A Vamplify szájfénykollekció dús színekből áll, amelyek tökéletesen fednek, gazdag hatást keltenek, valamint tartósságuk is vitathatatlan. A szeptembertől kapható kollekcióban az élénk pirostól az olajkékig találhatunk árnyalatokat, amelyek ősziesen vibrálnak, de a visszafogott, klasszikus színek kedvelői is megtalálják a nekik valót. 

A legegyszerűbb öltözéket is feldobhatjuk egy jól megválasztott rúzzsal. Ma már napközben is bátran viselhetjük az erőteljes színeket is, hiszen a megjelenésünk kiegészítőjeként foghatjuk fel.

MAC Vamplify szájfények
MAC Vamplify szájfények

 

Lassan itt a fürdőruhaszezon, de pánikra semmi ok! A rengeteg mesés darab között mindenki megtalálja magának a tökéletes fürdőruhá(ka)t. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Poisonist pénztárca

Poisonist pénztárca

Forrás: 
Poisonist