Merész színek a szádon, avagy a nagy őszi MAC őrület

MAC Vamplify kampány Katilin Aas modellel

Nagyon merész színekkel tér vissza a MAC Vamplify szájfény kollekciója idén ősszel. Dúsgazdag színek, amelyek rendkívüli módon öltöztetnek.

A MAC híres arról, hogy ha valami elképesztő, szokatlan, vagy merész színárnyalatot keresünk, itt biztosan megtaláljuk. A Vamplify szájfénykollekció dús színekből áll, amelyek tökéletesen fednek, gazdag hatást keltenek, valamint tartósságuk is vitathatatlan. A szeptembertől kapható kollekcióban az élénk pirostól az olajkékig találhatunk árnyalatokat, amelyek ősziesen vibrálnak, de a visszafogott, klasszikus színek kedvelői is megtalálják a nekik valót. 

A legegyszerűbb öltözéket is feldobhatjuk egy jól megválasztott rúzzsal. Ma már napközben is bátran viselhetjük az erőteljes színeket is, hiszen a megjelenésünk kiegészítőjeként foghatjuk fel.

MAC Vamplify szájfények
MAC Vamplify szájfények

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

The Beta Version tok

The Beta Version tok