Művészet és a MAC kozmetikumok

Szerző: 
2015.05.24.
MAC kozemetikumok

A divat egyik legromantikusabb párosa, Isabel és Ruben Toledo képzeletgazdag illusztrációs és dizájnmunkái számos díjat szereztek már. Most együttműködésre léptek a MAC-kel: a páratlan projektben Isabel színtudatossága vegyül Ruben vibráló energiájával.

A termékek különleges, látványos csomagolásán Ruben kifinomult illusztrációit helyezték el. Fantáziadús rajzok, életvidám vonalak, gyönyörű kivitelezés, míg a spirálok és rúzsok árnyalatai a tavasz jegyében ihletődtek.  A teljes kollekcióban a pinkes pirosítótól a rúzsig megtalálsz minden alapdarabot, ami a nyári neszesszeredbe szükséges.

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Phaidra fürdőruha

Phaidra fürdőruha