Sheavajas kozmetikumok egyenesen Franciaországból

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

Az Institut Karité Paris 2004-ben kezdte meg működését Franciaországban, megalapozva a világ első olyan kozmetikai márkáját, amely minden termékének fő alapanyaga a sheavaj. Az IKP széles termékskálát kínál: az arc-és testápoló krémeken kívül hajápoló szereket és 100%-os tisztaságú sheavajat is találunk majd a budapesti üzlet polcain.

A sheavaj az Afrikában őshonos karité fa diójából sajtolt, krémes állagú bőrápoló szer. Az Afrika aranyaként is ismert sheavaj az egyik legjobb bőrtápláló és bőrhidratáló készítmény. Amellett, hogy kiváló bőrhidratáló, véd az UV sugarak ellen, halványítja a terhességi csíkokat, még a hajápolásban is fontos szerepet játszik. 

Institut Karité Paris Magyarországon is

A prémium kategóriás kozmetikumok Franciaországban készülnek. A kiváló minőség és elbűvölő illatt mellett azért is szeretjük, mert semmiféle állatkísérletet nem végeznek. Ennek megfelelően a Ráday utcai üzlet is állatbarát lesz, amelyet augusztus 15-én nyitnak meg. Bővebb információért látogass el a márka Facebook oldalára!

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

A Cifra Design tervezőjének bátyjaSzakács Barnabás -Lépték-Terv Tájépítész Iroda- találmányát felhasználva egy egészen különleges ékszerkollekcióval rukkolt elő decemberben. Bemutatkozik a VIAPLANT, ahol a természet a maga közvetlen natúrságában találkozik a designkiegészítők világával.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Képes adatbázis ajánló

Poisonist pénztárca

Poisonist pénztárca

Forrás: 
Poisonist