Sheavajas kozmetikumok egyenesen Franciaországból

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

Az Institut Karité Paris 2004-ben kezdte meg működését Franciaországban, megalapozva a világ első olyan kozmetikai márkáját, amely minden termékének fő alapanyaga a sheavaj. Az IKP széles termékskálát kínál: az arc-és testápoló krémeken kívül hajápoló szereket és 100%-os tisztaságú sheavajat is találunk majd a budapesti üzlet polcain.

A sheavaj az Afrikában őshonos karité fa diójából sajtolt, krémes állagú bőrápoló szer. Az Afrika aranyaként is ismert sheavaj az egyik legjobb bőrtápláló és bőrhidratáló készítmény. Amellett, hogy kiváló bőrhidratáló, véd az UV sugarak ellen, halványítja a terhességi csíkokat, még a hajápolásban is fontos szerepet játszik. 

Institut Karité Paris Magyarországon is

A prémium kategóriás kozmetikumok Franciaországban készülnek. A kiváló minőség és elbűvölő illatt mellett azért is szeretjük, mert semmiféle állatkísérletet nem végeznek. Ennek megfelelően a Ráday utcai üzlet is állatbarát lesz, amelyet augusztus 15-én nyitnak meg. Bővebb információért látogass el a márka Facebook oldalára!

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

Elegáns, letisztult darabok, modern és nőiés hangulat uralja a Judit Takács márka legújabb, "Divided Collection" névre keresztelt kollekcióját.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

 

Kaczúr Alexandra, divat és stílustervezőt, reformert kérdezem pályálya útjáról, csodás alkotásairól, melyeket sujtás technikával készít. Ruháival és ékszereivel, egy modernebb köntösbe bújtatva és a hagyomány értékeit is fenntartva teszi hordhatóvá, sőt divatossá a mai kor embere számára is ezt nagyon látványos és sokrétű technikát.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy