Sheavajas kozmetikumok egyenesen Franciaországból

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

Az Institut Karité Paris 2004-ben kezdte meg működését Franciaországban, megalapozva a világ első olyan kozmetikai márkáját, amely minden termékének fő alapanyaga a sheavaj. Az IKP széles termékskálát kínál: az arc-és testápoló krémeken kívül hajápoló szereket és 100%-os tisztaságú sheavajat is találunk majd a budapesti üzlet polcain.

A sheavaj az Afrikában őshonos karité fa diójából sajtolt, krémes állagú bőrápoló szer. Az Afrika aranyaként is ismert sheavaj az egyik legjobb bőrtápláló és bőrhidratáló készítmény. Amellett, hogy kiváló bőrhidratáló, véd az UV sugarak ellen, halványítja a terhességi csíkokat, még a hajápolásban is fontos szerepet játszik. 

Institut Karité Paris Magyarországon is

A prémium kategóriás kozmetikumok Franciaországban készülnek. A kiváló minőség és elbűvölő illatt mellett azért is szeretjük, mert semmiféle állatkísérletet nem végeznek. Ennek megfelelően a Ráday utcai üzlet is állatbarát lesz, amelyet augusztus 15-én nyitnak meg. Bővebb információért látogass el a márka Facebook oldalára!

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

A Tálosi Lívia és Csukovics Brigitta által képviselt CUKOVY brand változatos, a genderegyenlőség mentén fogant tavasz-nyári sziluettjei után a 2017-18-as őszi-téli kollekciókon a futurisztikus, kissé lázadó street couture stílus jegyeit figyelhetjük meg. A márka képviselőivel az új darabokról, múltról, jelenről és a várható jövőről is beszélgettünk…

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Közös tervezésű, limitált cipőkollekciót mutat be a TOMS és a Margaret Island.

Képes adatbázis ajánló

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'
haj: Foki Zsófi
smink: Kánnai Piroska
modell: Navarette Noémi

Forrás: 
DORAWYN