Sheavajas kozmetikumok egyenesen Franciaországból

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

Augusztus közepétől már Magyarországon is kaphatók a francia nők körében népszerű Institut Karité Paris sheavajas szépségápolási termékei. 

Az Institut Karité Paris 2004-ben kezdte meg működését Franciaországban, megalapozva a világ első olyan kozmetikai márkáját, amely minden termékének fő alapanyaga a sheavaj. Az IKP széles termékskálát kínál: az arc-és testápoló krémeken kívül hajápoló szereket és 100%-os tisztaságú sheavajat is találunk majd a budapesti üzlet polcain.

A sheavaj az Afrikában őshonos karité fa diójából sajtolt, krémes állagú bőrápoló szer. Az Afrika aranyaként is ismert sheavaj az egyik legjobb bőrtápláló és bőrhidratáló készítmény. Amellett, hogy kiváló bőrhidratáló, véd az UV sugarak ellen, halványítja a terhességi csíkokat, még a hajápolásban is fontos szerepet játszik. 

Institut Karité Paris Magyarországon is

A prémium kategóriás kozmetikumok Franciaországban készülnek. A kiváló minőség és elbűvölő illatt mellett azért is szeretjük, mert semmiféle állatkísérletet nem végeznek. Ennek megfelelően a Ráday utcai üzlet is állatbarát lesz, amelyet augusztus 15-én nyitnak meg. Bővebb információért látogass el a márka Facebook oldalára!

Institut Karité Paris Magyarországon is

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Kiss Sarolta divattervező tipográfus és enteriőrstylist múltjának is köszönhető a kollekciók tudatos, érett, letisztult darabokra épülnek, ahol a hordhatóság és funkcionalitás alapvető szempont. A „kevesebb több” elvére épülő szetteket sajátos precizitás és aprólékos kidolgozottság jellemzi. 

A svéd divatóriás, a H&M csoport almárkája, a COS néhány nappal ezelőtt megnyitotta első üzletét Budapesten, az Andrássy úton. 

A Luan by Lucia Haute Couture divatházban a tükrök nemcsak a külső formákat, hanem a belső értékeket is megmutatják.

Képes adatbázis ajánló

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'
haj: Foki Zsófi
smink: Kánnai Piroska
modell: Navarette Noémi

Forrás: 
DORAWYN