Tauz Nóra profi sminkmester videóival avat be titkaiba

Forrás: 
2017.08.07.
Tauz Nóra

Tauz Nóra, sminkmester YouTube csatornáján osztja meg velünk profi tudását, így a tökéletes smink már nem csak a sztárok kiváltsága lehet :) !

 

Videóiban a gyors hétköznapi sminktől, az alap arcformázási technikákon át, a legszexibb füstös randi szemek megfestési módját is bemutatja.

.

Tauz Nóra, YouTube videóiban fedi fel mesterségének titkait, megmutatja, hogyan lehetünk olyan sugárzóan ragyogóak bőrünkben, mint a képernyő és a színpad sztárjai.

Karrierje sikereinek ellenére, Nóri minden modorosságtól mentes, kedves, szerethetői videóit nézve úgy érezzük, mintha barátnőnkként adná nekünk jó tanácsait!

Megtanítja, hogyan tudjuk kiemelni arcuk szépségeit és elfedni esetleges hibáit. Tanácsait megfogadva jó közérzettel és önbizalommal felvértezve állhatunk életünk próbatételei elé, legyen szó hétköznapokról, fontos tárgyalásról, jeles eseményről, szabadidőről egyaránt.

Minden, amit az arcformázásról tudni akartál, de még sosem próbáltad! - Videó: Tauz Nóra

Kinek szólnak a YouTube videóid?

"A videók bárkinek szólnak, akik szeretnének kicsit jobban elmélyedni a sminkelésben, vagy esetleg eddig nem sminkeltek, de szeretnének, csak éppen nem tudják, hogy pontosan mi mire való, vagy mit hogy hova kell pontosan tenni és miért éppen oda. Ma rengeteg termék van, és nem olyan könnyű eligazodni ebben a rengetegben."

Expressz smink, amikor nincs időd reggel, de mégis jól akarsz kinézni! - Videó: Tauz Nóra

Milyen céllal készülnek videóid?

"Nem egy konkrét céllal kezdtem el a csatornát. Az elmúlt években amióta én is nézem a youtubeon a sminkes videókat időnként átfutott a fejemen, hogy milyen jó lenne egy saját csatorna, de sokáig ennyiben is maradt a dolog. Aztán tavasszal elkezdett valami mocorogni bennem, először nem is tudtam, hogy pontosan mi, de egyszer csak elérkezettnek éreztem az időt, hogy ténylegesen elindítsam a csatornát."

Gyors nyári smink - Videó: Tauz Nóra

Pár szót Rólad:

"Tizenkét éve sminkelek, tévében, színházban, koncerteken, fotózásokon, esküvőkön, és még mindig ugyanannyira imádom csinálni, mint a legelején."

Univerzális füstös smink, ami mindenkinek jól áll! - Videó: Tauz Nóra

Ki a célcsoport?

"Mivel még friss a csatorna, ezért azt gondolom, hogy a célcsoport majd kialakul. Úgyhogy bárki, akit érdekel a sminkelés és szívesen fogad tippeket egy profitól."

.

Milyen termékeket használsz és mi alapján válogatod meg azokat?

"A videókban próbálok nem kizárólag luxus illetve professzionális termékeket használni, hanem olyanokat, amelyek szélesebb körben elérhetőek, mert nem mindenki akar mondjuk 10.000 forintot áldozni egy pirosítóra vagy rúzsra. Lesznek olyan videók is, ahol nem magamat sminkelem és azokban majd a professzionális készletemből fogok dolgozni."

 

.

Videóinak leírásában megtalálhatjuk az összes terméket, amit Nóra a sminkelés során használt, így megkönnyítve a reprodukciót.

Reméljük, hogy ezzel a cikkel és Nóri videóival hozzá járulhatunk a már egyébként is szépségükről világszerte elismert magyar nők hírnevének öregbítéséhez!

 

 

 

 

 

 

A hátizsák: praktikus és trendi. Férfiak is bátran viselhetik, akár öltönyhöz is. Összeszedtük a kedvenc férfi hátitáskáinkat, elegánstól a sportosig.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

A Pstr Store egy 2004-ben alapított street wear concept store, ami annyit tesz, hogy saját márkát ugyan nem, de számos nemzetközi kis és nagy márkát forgalmaznak, amelyekből nagy gonddal válogatják össze az általuk megálmodott koncepcióba illő darabokat.

Képes adatbázis ajánló

Couture One
Forrás: 
Couture One