A Tasting Szalon multifunkciós tere az optimális megvilágítással – Rio Lámpastúdió - kiváló helyszín a bor- és pezsgőkészítés hagyományait képviselő és felelevenítő Kreinbacher finom nedűinek megkóstolásához, valamint a jó hangulatú kereskedelmi tárgyalásokhoz.

A kézi munka öröksége és a legújabb technológia találkozik egymással a Kreinbacher borászaton, amelynek kettőssége nemcsak a kiváló borok és pezsgők előállításában, hanem a birtok épületeinek megjelenésében is visszaköszön.

A Goldberger Textilipari Gyűjtemény megújult terei modern formanyelvet használva utalnak a régi ipari környezetre, miközben új tartalommal töltik meg az egykori gyárépület falait. 

A Vass Cipő új üzletének magas színvonalú belsőépítészeti kialakítása a világ bármely nagyvárosában méltón képviselné Vass László szellemiségét, amellyel a cipőkészítést az évszázados hagyományok megőrzésével és megújításával nemzetközi rangra emelte.

Az elegáns és meghitt hangulatot árasztó étterem időtállóságot hangsúlyozó filozófiája a belső térben is megjelenik. A különleges atmoszféra része a gondosan megtervezett világítás, amely Haász Ferenc és a Rio Lámpastúdió munkája.