Két feltörekvő hazai márka termékeiből, PLY DESIGN székeiből és BLUM & WOLF lámpáiból nyílt kiállítás a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában. Megtekinthető: 2017. május 5-ig.

A Palmetta Design és Textilművészeti Galéria őszi kiállításán a hazai formatervezés egyik legsikeresebb tervezőpárosának, az Inarchi Lighting alapítóinak munkáit mutatja be, köztük a Ray lámpát, amely idén elnyerte a design Oscarjának számító Red Dot díjat.

December 1.-5. között a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában láthatjuk a B-terv csoport háromnapos tavaszi workshopján elkészült sámli méretű ülőalkalmatosságokat, nagyrészt fa felhasználásával.

Folytatódik a magyar textilművészeket bemutató kiállítás-sorozat a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában: Szilvitzky Margit kiállítását láthatjuk szeptember 3. és 26. között.

A magyar textilművészet klasszikusait bemutató sorozatának következő kiállításán a közelmúltban elhunyt Solti Gizella művészetének állít emléket a Palmetta Design és Textilművészeti Galéria július 3. és augusztus 27. között.

A gobelin műfaj kiemelkedő egyénisége, Érdemes és Kiváló Művész Hajnal Gabriella Rejtett munkák című kiállítását március 14-ig láthatjuk a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában.

Erdőcs Márta üvegtervező iparművész alkotásaiból nyílik kiállítás a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában.

A Palmetta Design és Textilművészeti Galéria „Előszoba” című kiállításán neves magyar formatervezők mutatják be legújabb tárgyaikat.

A Munkácsy-díjas textilművész különleges hangulatú „dobozképeiből” nyílik kiállítás július 4-én a Palmetta Galériában.

Vető Márta textilművész kiállítása június 28-ig látható a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában.