Lakberendezés-Bútor

Az olasz Natuzzi kényelmes, prémium kategóriás foteleivel, kanapéival, bútoraival nemcsak az otthoni tereket teszi harmonikussá, hanem az ott lakók életébe is nyugalmat és szépséget teremt.

Kosuke Araki a mindennaposnak számító háztartási hulladékból, illetve a zöldség- és húspiac hulladékából készít letisztult, minimalista edényeket.

 

Hányszor történ már meg velünk, hogy indulás előtt nem találtuk azt a tárgyat, ami nélkül egy lépést sem tudunk tenni? Slusszkulcs, telefon, szemüveg, pénztárca, pendrive. A rendkívül frusztráló érzésnek immár vége: bárhova helyezhető praktikus és elegáns polcokkal rukkolt elő a szlovén dizájn és építészeti stúdió, a RAKETA.

Müller Mónika munkái eltérő képet mutatnak, hiszen minden egyes otthont megbízóinak személyiségéhez, stílusához, igényeihez igazít - mégis minden enteriőrön azonnal felismerhetők egyéni stílusjegyei.

Innovatív, fantáziadús, egyedi és változatos – ezek a legtalálóbb jelzők arra a design üveg termékcsaládra, amit az S'39 Hybrid Design Manufacture és a Rákosy Glass közösen alkotott meg. A Luminari Glass a Magyar Formatervezési Díj termék kategóriájának idei egyik győztese.