Interjú

A hna design studio tervei alapján született újjá az a különleges adottságú kétszintes tetőtéri lakás, ahol a high-tech megoldásokban bővelkedő berendezés tökéletesen passzol a már meglévő szerkezeti elemekhez.

Légiességet teremthetünk a fehér falakkal, a semleges, natúr színekkel – a természetes anyagok, textúrák pedig nem engedik, hogy túlzottan sterillé váljon a környezetünk. Ha pedig még néhány üde színfolttal is tarkítjuk az összhatást, akkor igazán egyedi és személyes teret alakíthatunk ki – ahogyan Vinkovics Zsuzsa, a VIZSUart lakberendezője is tette... 

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Sokszor mondjuk, könnyű annak, akinek nagy lakása van, ott mindennek lehet helyet találni! Pedig nem minden a négyzetméterek száma: a jó elrendezés, ami számít. Olykor tágas otthonokban is előfordul, hogy valamely funkció hiányzik, vagy legalábbis csorbát szenved "– vallja Szabó Otília, a Flat Art 2000 Lakásművészeti Stúdió lakberendezője.

Kivételes gonddal megtervezett terek, magas minőségű anyagok és  szakértelem vezette a Csavarga Rózsa által összefogott tervezőcsapatot, amely közel két éves, páratlanul szép együttműködésnek köszönhetően számos kis csodával lepte meg az igényes megbízókat.

Színes, fiatalos, modern kislakás külföldi turistáknak.

A 21. századi modern házban, Somlai Tibor belsőépítész tervei alapján jól érződik a két világháború közötti, polgári villák hatása.

Az ANUKA gyerekdesign márka még csak az idén indult a gyerekek és a tudatos szülők, a letisztult vizuális ingerekre fogékony kicsik meghódítására. A háromtagú, tehetséges hazai csapat kínálatában megtalálhatunk szinte mindent, ami egy vidám és hangulatos gyerekszoba kelléke: soft bútorokat, játékokat, lakástextileket, kiegészítőket…

Dóró Judit lakberendező és belsőépítész a négytagú hazai család otthonában a modern minimál szögletességét az art deco elliptikus és gömbformáival lágyította, és tette otthonossá a tereket.

Egyre gyakoribbak a kifejezetten férfiak számára megtervezett terek, ahol az időtálló elegancia olykor igenis szembemegy az aktuális trendekkel, és ahol a látványvilággal azonos hangsúlyt kap a funkció. Mitől lesz férfias egy enteriőr? 

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Lina Design

Lina Design

Forrás: 
Koelnmesse