Tárgyak

Mi a titka az igazán tökéletes munkahelyi környezetnek? A kifogyhatatlan, minőségi kávéutánpótlás, természetesen :)! A Haworth Hungary Kft. azonban amellett tör lándzsát, hogy kis fekete barátunkon túl is van valami a puszta funkcionalitás mellett, amely kiemeli a legtrendibb irodákat a nagyátlagból. Ez a design és kényelem harmonikus egysége – a jövő munkahelye a mában.

Juhász Ádám szakmai érdeklődése a MOME elvégzése után a fénytervezés és a lámpák világa felé fordult, az általa alapította hazai brand pedig mára e speciális terület egyik legizgalmasabb szereplőjévé nőtte ki magát.

A 2009-ben Halász Katalin és Kodolányi Gábor tervezőpáros által alapított CODOLAGNI Studio bútorokat, lámpákat és lakberendezési kiegészítőket tervez. Hisznek a kisszériás gyártás adta egyediségben és az üres kategorizálást szétfeszítő kreatív és stiláris sokféleségben.

Arany-ezüst-fehér-vörös ismétlődik minden évben és már a könyöködön jön ki a fröccsöntött éneklő angyalka? Mutatunk néhány kreatív alternatívát kis magyar vállalkozások háza tájáról. Ezekkel a szépségekkel új lendületet kaphat az elcsépelt karácsonyi dekorálás!

 

Sokan vannak, akik minden esetben az örök klasszikusokra szavaznak, kiváltképpen, ha olyan nagy, az egész téli időszakot meghatározó ünnepről van szó, mint a karácsony. Mások viszont bátran formálják a hagyományokat és teremtenek új tradíciókat. Ha kedvünk van hozzá, miért ne lehetne az ikonikus tűlevelűt is újragondolni egy kicsit?

Fantázia-bizsergető koncepcióval dolgozik a Hannabi kanapé, amely ötvözi a lakberendezés iránti érdeklődést az otthonteremtés szenvedélyével és a gyerekkorunkból velünk maradt LEGO-zás önfeledt örömével.

Az utóbbi évtizedben a lakberendezési trendek ismét nagy lelkesedéssel fordultak vissza a múltba ihletésért. Ennek eredményeképpen ismét felszínre hozták a hidegburkolás alighanem legszerethetőbb formáját, a klasszikus cementlapokat.

 

A nyolcvanas években csak bámultuk a nyugatot, kínosan közel volt a határ, mégis azt éreztük, fényévekre vagyunk tőlük. De mi is pontosan azt akartuk, amijük nekik volt, s amire nekünk nem volt lehetőségünk: fogyasztani!

 

A magyarországi székhelyű, 2015-ben alapított Wallgo Design tervező, gyártó- és kivitelező cég fából és tartósított izlandi zuzmóból készült termékei a természet harmóniáját varázsolják a mindennapi életterekbe.

 

Vannak, akik álmaik otthonát kizárólag profi lakberendező segítségével és vadonatúj dizájnbútorok által teremtik meg, hogy egyszerre luxushangulatú és nagyon kortárs enteriőröket kapjanak. Mások viszont éppen azáltal lakják be otthonaikat, hogy saját maguk veszik kézbe az ecsetet, régiből valami újat létrehozva.

 

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Hook edénykészlet

Hook edénykészlet, Karim Rashid, 2013

Forrás: 
Karim Rashid Inc