Tárgyak

Kosuke Araki a mindennaposnak számító háztartási hulladékból, illetve a zöldség- és húspiac hulladékából készít letisztult, minimalista edényeket.

 

Hányszor történ már meg velünk, hogy indulás előtt nem találtuk azt a tárgyat, ami nélkül egy lépést sem tudunk tenni? Slusszkulcs, telefon, szemüveg, pénztárca, pendrive. A rendkívül frusztráló érzésnek immár vége: bárhova helyezhető praktikus és elegáns polcokkal rukkolt elő a szlovén dizájn és építészeti stúdió, a RAKETA.

A kevesebb alvás, vagy a megfelelő ideig tartó, de rossz minőségű éjszakai pihenés, nagyon komoly egészségkárosító hatással bír. Sok forrása lehet az alváshiánynak, ám gyermekeknél az éjszakai felébredések gyakori oka a szorongás, vagy félelem. Ezt képes kiválóan oldani a nem pusztán gyermekeknek kitalált, kis privát kuckót biztosító Ágysátor.

 

Egy szoba, amely visszarepít az időben és lecsillapítja feszült idegeit, egy  menedéket, ami könnyedségével és bájával igazi gyógyír a léleknek ...

Ha ilyet szeretne forduljon a vintage stílus jegyeihez, teremtsen harmóniát az otthonában és lelkében egyaránt.

Egy bútordarab, ami különleges optikai tulajdonságokkal rendelkezik. Átlátszó szék, ami nem csupán ülőalkalmatosság, de különleges, művészi, igazán látványos és egyedi desing termék is egyben.

Legtöbbünknek nem adatik meg, hogy saját kertünkben termett friss zöldségekkel, fűszernövényekkel tápláljuk vitaminszegény étrendtől, vegyszerezett növényektől és brutális körülmények között „termelt” állatok húsától gyengülő testünket. Mattias Lepp jóvoltából mostantól a lakásunkban is termeszthetünk zöldségeket, s a tárgy még a szoba dísze is lehet.

A HyperChiller ígérete szerint a 130 fokos kávét, mindössze 60 másodperc alatt, olyan hideggé teszi, hogy abban már a hozzáadott jégkockák sem olvadnak el azonnal, s ezzel a frissen főzött kávéból jegeskávét varázsolhatunk.

 

Papagájok, dzsungel, óriási növények és rovarok – a Designers Guild és a Christian Lacroix márka legújabb közös kollekciója minden korábbinál egzotikusabb.

 

Mi a titka az igazán tökéletes munkahelyi környezetnek? A kifogyhatatlan, minőségi kávéutánpótlás, természetesen :)! A Haworth Hungary Kft. azonban amellett tör lándzsát, hogy kis fekete barátunkon túl is van valami a puszta funkcionalitás mellett, amely kiemeli a legtrendibb irodákat a nagyátlagból. Ez a design és kényelem harmonikus egysége – a jövő munkahelye a mában.

Juhász Ádám szakmai érdeklődése a MOME elvégzése után a fénytervezés és a lámpák világa felé fordult, az általa alapította hazai brand pedig mára e speciális terület egyik legizgalmasabb szereplőjévé nőtte ki magát.

Oldalak