Lago: lebegő bútorok 1.

Szerző: 
Forrás: 
Lago
2017.02.17.
Air Bed - Lago - Fotó: Lago

Az olasz bútorgyártó Lago AIR termékcsaládjának tagjaiban az a közös, hogy a lebegés illúzióját keltik. Ezeket a különleges és csodaszép bútorokat egy két részes összeállításban mutatjuk be a konyhától a hálón át a nappaliig.

Lebegő ágy: Air Bed és Air Wildwood Bed

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

A Daniel Lago által tervezett és szabadalmaztatott Air Bed és Air Wildwood Bed légies megjelenését annak köszönheti, hogy négy (szinte) átlátszó, edzett üvegből készült panel tartja az alapzatát, ezért tűnik úgy, mintha az ágyunk a padló fölött lebegne.

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

A különleges kinézetű ágy egyszemélyes és gyerekeknek készült változatban is kapható. A francia ágyat egyszerűen kanapévá alakíthatjuk át. Praktikusan levehető elemeit, a háttámlákat, a polcokat és fiókokat pedig tetszés szerint illeszthetjük az ágy peremén akárhova.

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

Az Air Wildwood Bed gyönyörű, többfunkciós, tölgyfából készült háttámlájában mutat eltérést az előbbi változathoz képest.

Air Wildwood Bed - Lago - Fotó: Lago

Air szekrény

Air Wardrobe - Lago - Fotó: Lago

A lebegő ágyhoz jól passzol a hálószobában az Air ruhásszekrény, aminek szintén az átlátszó design-ban rejlik a varázsa. Itt, rendhagyó módon a szekrényben fogasra akasztott ruháinkat teszik láthatóvá az üvegből készült falak.

Éteri konyha: Air Kitchen

Air Kitchen - Lago - Fotó: Lago

A köralakú, beépített főzőlapokkal felszerelt Air konyhapult közös élménnyé változtatja a konyhában eltöltött perceket, hiszen körülötte kényelmesen helyet foglalva, együtt is elkészíthetjük, majd elfogyaszthatjuk az ételeket. A hófehér munkalap és az üvegpanel talapzat különlegesen éterivé és elegánssá teszik a nem mindennapi konyhapult megjelenését, amely tavaly a milánói Salone del Mobile kiállításon konyhabútor kategóriában elnyerte a legjobb ternék díját.

Air Kitchen - Lago - Fotó: Lago

Összeállításunkat a következő részben a nappali és az étkező bútoraival folytatjuk.

Fiatalos design a Corvin negyednél, luxuslakás a Károly körúton, exkluzív kényelem a belvárosban, minőség és elegancia Erzsébetvárosban

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Kivételes gonddal megtervezett terek, magas minőségű anyagok és  szakértelem vezette a Csavarga Rózsa által összefogott tervezőcsapatot, amely közel két éves, páratlanul szép együttműködésnek köszönhetően számos kis csodával lepte meg az igényes megbízókat.

Az ukrán lakberendező, Karina Ilina szereti a látszólag egymással ellentétes textúrák, a szokatlan anyagok kombinálását. Azt vallja, a belső teret megtöltik élettel ezek az eredeti megoldások, bármekkora is legyen az.

Képes adatbázis ajánló

Loft lakás részlet, Construma, 2011

Loft lakás részlet, Construma, 2011

Forrás: 
LOSZ