Lago: lebegő bútorok 1.

Szerző: 
Forrás: 
Lago
2017.02.17.
Air Bed - Lago - Fotó: Lago

Az olasz bútorgyártó Lago AIR termékcsaládjának tagjaiban az a közös, hogy a lebegés illúzióját keltik. Ezeket a különleges és csodaszép bútorokat egy két részes összeállításban mutatjuk be a konyhától a hálón át a nappaliig.

Lebegő ágy: Air Bed és Air Wildwood Bed

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

A Daniel Lago által tervezett és szabadalmaztatott Air Bed és Air Wildwood Bed légies megjelenését annak köszönheti, hogy négy (szinte) átlátszó, edzett üvegből készült panel tartja az alapzatát, ezért tűnik úgy, mintha az ágyunk a padló fölött lebegne.

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

A különleges kinézetű ágy egyszemélyes és gyerekeknek készült változatban is kapható. A francia ágyat egyszerűen kanapévá alakíthatjuk át. Praktikusan levehető elemeit, a háttámlákat, a polcokat és fiókokat pedig tetszés szerint illeszthetjük az ágy peremén akárhova.

Air Bed - Lago - Fotó: Lago

Az Air Wildwood Bed gyönyörű, többfunkciós, tölgyfából készült háttámlájában mutat eltérést az előbbi változathoz képest.

Air Wildwood Bed - Lago - Fotó: Lago

Air szekrény

Air Wardrobe - Lago - Fotó: Lago

A lebegő ágyhoz jól passzol a hálószobában az Air ruhásszekrény, aminek szintén az átlátszó design-ban rejlik a varázsa. Itt, rendhagyó módon a szekrényben fogasra akasztott ruháinkat teszik láthatóvá az üvegből készült falak.

Éteri konyha: Air Kitchen

Air Kitchen - Lago - Fotó: Lago

A köralakú, beépített főzőlapokkal felszerelt Air konyhapult közös élménnyé változtatja a konyhában eltöltött perceket, hiszen körülötte kényelmesen helyet foglalva, együtt is elkészíthetjük, majd elfogyaszthatjuk az ételeket. A hófehér munkalap és az üvegpanel talapzat különlegesen éterivé és elegánssá teszik a nem mindennapi konyhapult megjelenését, amely tavaly a milánói Salone del Mobile kiállításon konyhabútor kategóriában elnyerte a legjobb ternék díját.

Air Kitchen - Lago - Fotó: Lago

Összeállításunkat a következő részben a nappali és az étkező bútoraival folytatjuk.

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

Az INT2Architecture polcrendszerbe épített franciaággyal, kihúzható gardróbbal és multifunkciós falakkal rendezte be egy leányzó kis életterét, hellyel, kreativitással és szépséggel fűszerezve.

Képes adatbázis ajánló

Boss ágy és fejtámla, Saarinen Tulip asztal

Boss ágy és fejtámla, Saarinen Tulip asztal

Forrás: 
Alivar