Mint egy kalitka - Tommaso Caldera

Szerző: 
2017.01.29.
Tommaso Caldera

Tommaso Caldera fiatal olasz designer tervezte ezeket a madárkalitkára emlékeztető, játékos lámpaburákat. Különlegességük, hogy a fényketrec miatt fényük egészen szabályos árnyékokat vet.

Tommaso Caldera nevével már találkozhattunk, mert alkotó társával Paolo Giacomazzival elnyerték 2008-ban a Réz és otthonunk pályázatot a „Verderame” (zöld réz) című alkotással, egy avantgárd beltéri padlóburkolat ötletével.

 

Tommaso Caldera

 

Tommaso Caldera

 

Ezúttal a fiatal olasz tervező ismét a rézhez nyúlt, hogy vintage hangulatú lámpákkal örvendeztesse meg a design szerelmeseit.

 

Tommaso Caldera

 

Tommaso Caldera

 

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Fiatalos design a Corvin negyednél, luxuslakás a Károly körúton, exkluzív kényelem a belvárosban, minőség és elegancia Erzsébetvárosban

Az elegáns, modern és minden ízében letisztult lakást Tajvanban egy fiatal pár kérte a Ganna Design tervezőcsapatától. Elképzelésük - hogy otthonukban rugalmas terek, és egy elegáns hotelszoba letisztultsága köszönjön vissza – szépen megvalósult.

A beton egyre nagyobb trend manapság – mindenhová jól illeszkedik, semleges felületeket és árnyalatokat ad, melyhez jól illenek a természetes színek és kiegészítők…

Képes adatbázis ajánló

Siemens ER76K230MP gáz főzőlap

Siemens ER76K230MP gáz főzőlap

Forrás: 
Red Dot Design Award