Terek

 

A fény maga az élet, mely nem csak életritmusunkat szabályozza, de hangulatunkat is. Mindig is pozitív jelentéssel bírt, a sötétség ellenpontjaként, mely ellen folyamatosan küzdünk egész létünk során.

 

Ha valaha megfordult a fejedben, hogy szeretnél egy a világ zajától elzárt helyen, minden szolgáltatótól függetlenül, ám semmilyen kényelmi funkciót nem nélkülözve pihenni: most az Ökokapszulával megvan rá a lehetőséged.

Nádtetős családi házaktót, a belvárosi luxus lakásokig.

A CDC Ingatlan Kft. Magyarország egyik vezető ingatlanközvetítő hálózata, melynek kínálatában egyaránt találunk kedves, hagyományokat hűen őrző nádtetős családi házat, a legfényűzőbb fővárosi luxuslakások mellett.

Német Ágnes Csilla második alkalommal nyerte el idén a fődíjat a Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) pályázatán. A díjnyertes projektről kérdeztük az enteriőrtervezőt.

A budapesti ZESTILO építésziroda, belsőépítészeti stúdió egyik nemrégiben elkészült munkája két kislakás felújítása volt. Zámbó Tímeával, a ZESTILO építészmérnök-belsőépítész megálmodójával beszélgettünk a projektről.

Burdon Attila és Nagy Bernadett egy bájos, ám teljeskörű felújítást igénylő herendi parasztház átalakításával valósították meg régen dédelgetett álmukat: elhozták a vidéki Franciaország hangulatát Herendre.

 

 

Imádod a tengerpartot? Nem gond, már is élvezheted zuhanyozás közben, mintha ott lenne a habzó mélység. Vagy szívesen ébrednél reggel cseresznyefavirágok között? A 3D decor festéssel még a vízen járás is lehetséges!

A Swatt Miers Architects csapat közreműködésével, épült ez a mesés családi rezidencia, melynek érdekességét főként az méreteiben és eredei, völgyre néző tájolásában vélhetjük felfedezni…

Oldalak