Terek

Német Ágnes Csilla második alkalommal nyerte el idén a fődíjat a Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) pályázatán. A díjnyertes projektről kérdeztük az enteriőrtervezőt.

A budapesti ZESTILO építésziroda, belsőépítészeti stúdió egyik nemrégiben elkészült munkája két kislakás felújítása volt. Zámbó Tímeával, a ZESTILO építészmérnök-belsőépítész megálmodójával beszélgettünk a projektről.

Burdon Attila és Nagy Bernadett egy bájos, ám teljeskörű felújítást igénylő herendi parasztház átalakításával valósították meg régen dédelgetett álmukat: elhozták a vidéki Franciaország hangulatát Herendre.

 

 

Imádod a tengerpartot? Nem gond, már is élvezheted zuhanyozás közben, mintha ott lenne a habzó mélység. Vagy szívesen ébrednél reggel cseresznyefavirágok között? A 3D decor festéssel még a vízen járás is lehetséges!

A Swatt Miers Architects csapat közreműködésével, épült ez a mesés családi rezidencia, melynek érdekességét főként az méreteiben és eredei, völgyre néző tájolásában vélhetjük felfedezni…

 

A körülöttünk lévő tér nem csak hangulatunkat, érzéseinket, de személyiségünk ki- és átalakulását is befolyásolhatja.

Béky Judit, Csongrádi János és Juhász Aliz enteriőrtervezők megbízása egy családi ház alsó szintjének teljes átalakítására szólt, viszont az új élettér kialakítása során maximum két fővel kellett számolniuk. Az elkészült projektről beszélgettünk a tervezőkkel.

A nyolcvanas években csak bámultuk a nyugatot, kínosan közel volt a határ, mégis azt éreztük, fényévekre vagyunk tőlük. De mi is pontosan azt akartuk, amijük nekik volt, s amire nekünk nem volt lehetőségünk: fogyasztani!

 

A sötét falak és világosabb kiegészítőik dinamikus kontrasztot alkotva dobják fel élettereinket. Íme 5 érv, mely e-mellet a teória mellet szól!

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Hülsta Now! bútorcsalád, 2013

Hülsta Now! bútorcsalád, 2013

Forrás: 
Hülsta