Ízelítő a CDC Ingatlan kínálatából

Szerző: 
Forrás: 
2017.11.27.
Bp XII. ker. Városkúti út

Nádtetős családi házaktót, a belvárosi luxus lakásokig.

A CDC Ingatlan Kft. Magyarország egyik vezető ingatlanközvetítő hálózata, melynek kínálatában egyaránt találunk kedves, hagyományokat hűen őrző nádtetős családi házat, a legfényűzőbb fővárosi luxuslakások mellett.

Budapest, XII. Városkúti úti lakás:
A lakás belsőépítészetének színvilága és anyagfelhasználása melegséget és otthonosságot áraszt. Izgalmas az egyébként a bútorzathoz tökéletesen harmonizáló világító testek kialakítása, amelyek  a lakás színvilágát is tovább építik

A konyha és a fürdőszoba illeszkedik a lakóterek stílusvilágához, hovatovább design motívumaival fokozza a bensőséges, meleg hatást. A burkolatok és a szőnyegek puha, lágy felületei kitűnően ellensúlyozzák a belső falakon megjelenő kőburkolat keménységét.
http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/xii/kutvolgy/varoskuti_ut-426891
 

Önálló családi ház, Balatongyörök:

Önálló ház Balatongyörök

A ház 1835-ben épült, a főbb szerkezeti elemek mind korabeliek és az épület igazi nagy erénye, hogy a korabeli stílusát további építészeti elemeiben is megőrizte.

A nádtető tájjellegű építészeti megoldás ezen a környéken. Az épület belsőépítészeti kialakítása szinkronban van az épület korával és külső stílusával is.

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/balatongyorok/kossuth_lajos_utca-426744

 

Budapest, V. kerületi, Szemere utcai luxus lakás:

Bp V. ker. Szemere utca

A lakás belső terei tágasak és kitárulkoznak a különleges, nyüzsgő városi kilátás felé, mintegy behozva a belső terekbe az urbánus hangulatot.

A lakás belső terei egyszerűen, kevés építészeti motívumot felhasználva vannak felépítve. A világos falak tovább tágítják a teret.  A fürdőszoba burkolata és bútorzata  egy ötcsillagos szálloda  pazar kialakítását idézi.

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/lipotvaros/szemere_utca-426626

 

 

 

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

A mindössze 35 négyzetméteres budai garzonlakásban - jól átgondolt térszervezéssel tágas nappali, kényelmes konyha, külön háló és egy mini otthoni iroda kialakítása is lehetővé vált - hála a kreatív enteriőrtervező, Török Bernadett ötleteinek…

Két éves lett a Novo Quadratum, amely az ultrakönnyű polc ötletével magyar márkát teremt a világpiacon.

Cathrine Remizov terveit dícsérik a kellemes, élhető terek, mely nem kis kihívás még egy kreatív, ügyes tervezőnek sem: a garzonlakás ugyanis alig több, mint 20 négyzetméter…

Képes adatbázis ajánló

Silver Ray asztaldísz

Silver Ray asztaldísz, Karim Rashid, 2011

Forrás: 
Karim Rashid Inc