Ízelítő a CDC Ingatlan kínálatából

Szerző: 
Forrás: 
2017.11.27.
Bp XII. ker. Városkúti út

Nádtetős családi házaktót, a belvárosi luxus lakásokig.

A CDC Ingatlan Kft. Magyarország egyik vezető ingatlanközvetítő hálózata, melynek kínálatában egyaránt találunk kedves, hagyományokat hűen őrző nádtetős családi házat, a legfényűzőbb fővárosi luxuslakások mellett.

Budapest, XII. Városkúti úti lakás:
A lakás belsőépítészetének színvilága és anyagfelhasználása melegséget és otthonosságot áraszt. Izgalmas az egyébként a bútorzathoz tökéletesen harmonizáló világító testek kialakítása, amelyek  a lakás színvilágát is tovább építik

A konyha és a fürdőszoba illeszkedik a lakóterek stílusvilágához, hovatovább design motívumaival fokozza a bensőséges, meleg hatást. A burkolatok és a szőnyegek puha, lágy felületei kitűnően ellensúlyozzák a belső falakon megjelenő kőburkolat keménységét.
http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/xii/kutvolgy/varoskuti_ut-426891
 

Önálló családi ház, Balatongyörök:

Önálló ház Balatongyörök

A ház 1835-ben épült, a főbb szerkezeti elemek mind korabeliek és az épület igazi nagy erénye, hogy a korabeli stílusát további építészeti elemeiben is megőrizte.

A nádtető tájjellegű építészeti megoldás ezen a környéken. Az épület belsőépítészeti kialakítása szinkronban van az épület korával és külső stílusával is.

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/balatongyorok/kossuth_lajos_utca-426744

 

Budapest, V. kerületi, Szemere utcai luxus lakás:

Bp V. ker. Szemere utca

A lakás belső terei tágasak és kitárulkoznak a különleges, nyüzsgő városi kilátás felé, mintegy behozva a belső terekbe az urbánus hangulatot.

A lakás belső terei egyszerűen, kevés építészeti motívumot felhasználva vannak felépítve. A világos falak tovább tágítják a teret.  A fürdőszoba burkolata és bútorzata  egy ötcsillagos szálloda  pazar kialakítását idézi.

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/lipotvaros/szemere_utca-426626

 

 

 

Béky Judit, Csongrádi János és Juhász Aliz enteriőrtervezők megbízása egy családi ház alsó szintjének teljes átalakítására szólt, viszont az új élettér kialakítása során maximum két fővel kellett számolniuk. Az elkészült projektről beszélgettünk a tervezőkkel.

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Az INT2Architecture polcrendszerbe épített franciaággyal, kihúzható gardróbbal és multifunkciós falakkal rendezte be egy leányzó kis életterét, hellyel, kreativitással és szépséggel fűszerezve.

 

Oláh Bernadett lakberendezővel beszélgettünk a keleti tanok nyugati alkalmazásairól, a feng-shuiról, s arról hogyan tudunk harmóniát, nyugalmat csempészni otthonainkba.

 

Képes adatbázis ajánló

Tex Glass®

Tex Glass®

Forrás: 
IF online exhibition