Izgalmas design stúdió: Zebramade

Zebramade

Zebramade egy design stúdió, mely a következő irányvonalakra fókuszál: belsőépítészet, kivitelezés, bútortervezés illetve -gyártás.

A Zebramade egy felvidéki magyar házaspár által életre hívott vállalkozás, amely nem csupán egyedi bútorokat, de lakberendezési kiegészítőket, sőt belsőépítészeti-tervezői szolgáltatásokat is kínál.

 

Flow flashback studio - Fotó: Zebramade
Ex desk - Fotó: Zebramade

 

Kezdetben csak magával a bútorral foglalkoztak, de időközben tudatosították, hogy ügyfeleik legfőképpen idejüket és kényelmüket tartják fontosnak, így most már a projektek lefutásának többi folyamatában is részt vesznek.

 

Brood bistro - Fotó: Zebramade

 

Palettájukon praktikus, egyszerű és igazán könnyed darabok találhatók, amelyek szinte bármilyen karakterű enteriőrben jól mutatnak. A jellemzően tömör tölgy és fenyő modelleken szépen érvényesül a fa erezete.  

 

Livingroom villa in Belgium - Fotó: Zebramade

 

Brood bistro - Fotó: Zebramade

 

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Fiatalos design a Corvin negyednél, luxuslakás a Károly körúton, exkluzív kényelem a belvárosban, minőség és elegancia Erzsébetvárosban

Az elegáns, modern és minden ízében letisztult lakást Tajvanban egy fiatal pár kérte a Ganna Design tervezőcsapatától. Elképzelésük - hogy otthonukban rugalmas terek, és egy elegáns hotelszoba letisztultsága köszönjön vissza – szépen megvalósult.

A beton egyre nagyobb trend manapság – mindenhová jól illeszkedik, semleges felületeket és árnyalatokat ad, melyhez jól illenek a természetes színek és kiegészítők…

Képes adatbázis ajánló

Graphisoft Park

Graphisoft Park

Forrás: 
Rio Lámpastúdió Kft.