Izgalmas design stúdió: Zebramade

Zebramade

Zebramade egy design stúdió, mely a következő irányvonalakra fókuszál: belsőépítészet, kivitelezés, bútortervezés illetve -gyártás.

A Zebramade egy felvidéki magyar házaspár által életre hívott vállalkozás, amely nem csupán egyedi bútorokat, de lakberendezési kiegészítőket, sőt belsőépítészeti-tervezői szolgáltatásokat is kínál.

 

Flow flashback studio - Fotó: Zebramade
Ex desk - Fotó: Zebramade

 

Kezdetben csak magával a bútorral foglalkoztak, de időközben tudatosították, hogy ügyfeleik legfőképpen idejüket és kényelmüket tartják fontosnak, így most már a projektek lefutásának többi folyamatában is részt vesznek.

 

Brood bistro - Fotó: Zebramade

 

Palettájukon praktikus, egyszerű és igazán könnyed darabok találhatók, amelyek szinte bármilyen karakterű enteriőrben jól mutatnak. A jellemzően tömör tölgy és fenyő modelleken szépen érvényesül a fa erezete.  

 

Livingroom villa in Belgium - Fotó: Zebramade

 

Brood bistro - Fotó: Zebramade

 

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Az INT2Architecture polcrendszerbe épített franciaággyal, kihúzható gardróbbal és multifunkciós falakkal rendezte be egy leányzó kis életterét, hellyel, kreativitással és szépséggel fűszerezve.

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Képes adatbázis ajánló

Tronchi kanapé

Tronchi kanapé

Forrás: 
Quota, VA Design