Újdonságok

A Foster 520 fotel a klubszékek hangulatát idézi fel időtlenül elegáns, harmonikus és különösen kényelmes formavilágával.

Az indusztriális felhangokkal átszőtt minimál terek régi-új kedvence a cementburkolat. Mit tud ez a hűvös hatású, de nem rideg, letisztult és hatalmas, egybefüggő felületeivel lenyűgöző anyag?

 

Melyik kisfiú ne álmodozott volna arról, hogy pilóta lesz, s melyik „nagyfiú” ne örülne neki, ha egyszer egy ilyen járgány fedélzetére léphetne, sőt ott is tölthetne pár hangulatos éjszakát?

 

Az északi népek otthonteremtő ízlése már nem csupán a lakásainkat világosítja és sallangmentesíti, de az irodabútorok tekintetében is meghatározóvá kezd válni. Ezt láthatjuk a Kinnarps budapesti bemutatótermében.

 

Az égkék madár most kilépett az offline térbe, mi pedig meglátogattuk frissen nyílt alkotóműhelyében.

 Az InnoConcept showroomja a Budapesti Harisnyagyár lehengerlő atmoszférával bíró indusztriális terében, egy unikális közegben és igazán izgalmas loft hangulatban mutatja be itthon a minőségi skandináv és német designt.

 

Vannak, akik álmaik otthonát kizárólag profi lakberendező segítségével és vadonatúj dizájnbútorok által teremtik meg, hogy egyszerre luxushangulatú és nagyon kortárs enteriőröket kapjanak. Mások viszont éppen azáltal lakják be otthonaikat, hogy saját maguk veszik kézbe az ecsetet, régiből valami újat létrehozva.

 

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

A mai, kortárs építészet szinte megköveteli a minél tágasabb kilátást. Nem ritkák a faltól plafonig érő üvegfalak sem, melyekkel szinte behozzuk otthonunkba a külvilágot. Ám egy ekkora méretnél, már számos technológiai és szerkezeti igénynek is teljesülnie kell - a letisztult dizájn mellett.

Oldalak