Újdonságok

 

Az égkék madár most kilépett az offline térbe, mi pedig meglátogattuk frissen nyílt alkotóműhelyében.

 Az InnoConcept showroomja a Budapesti Harisnyagyár lehengerlő atmoszférával bíró indusztriális terében, egy unikális közegben és igazán izgalmas loft hangulatban mutatja be itthon a minőségi skandináv és német designt.

 

Vannak, akik álmaik otthonát kizárólag profi lakberendező segítségével és vadonatúj dizájnbútorok által teremtik meg, hogy egyszerre luxushangulatú és nagyon kortárs enteriőröket kapjanak. Mások viszont éppen azáltal lakják be otthonaikat, hogy saját maguk veszik kézbe az ecsetet, régiből valami újat létrehozva.

 

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

A mai, kortárs építészet szinte megköveteli a minél tágasabb kilátást. Nem ritkák a faltól plafonig érő üvegfalak sem, melyekkel szinte behozzuk otthonunkba a külvilágot. Ám egy ekkora méretnél, már számos technológiai és szerkezeti igénynek is teljesülnie kell - a letisztult dizájn mellett.

A játékfal ötlete a három testvérből álló kis családi vállalkozás egyik tagjától származik, aki fiának készítette el az első darabot, ami annyira bevált, hogy fivéreivel úgy döntöttek, piacra dobják a kézi készítésű terméket.

Lakásunk egyedi, ötletes dekorálása, otthonosabbá tétele korántsem egyszerű feladat. Hiába pakoljuk roskadásig tele könyvekkel és emléktárgyakkal a falak mentén sorakozó polcainkat, aggatjuk tele a falat fotókkal és festményekkel; még így is hiányozhat az áhított komfortérzet.

Kényelem mindenekfelett – ám ezúttal színes, életteli kiadásban! A milánói Salone del Mobile 2017-es kiállításából már szemezgettünk cikksorozatunk első részében. Akkor a stílusában és színvilágát tekintve minimáalista darabokat vettük górcső alá, ezúttal az izgalmas formáké és színeké lesz a főszerep.

Napjainkban reneszánszukat élik a régi és az új kombinációjából született épületek, amik e kétféle alapnak köszönhetően, egyszerre hordozzák letűnt korok nosztalgikus hangulatát és a modern ember életérzéseit.

Az IMM Cologne 2017 szakkiállítás és vásár ismét bemutatta  az év újdonságait a bútorpiacon, melyekből kiválogattuk a legmesésebb, legkényelmesebb darabokat. Az új trendekre ezúttal a végletek jellemzőek: a teljesen puritán, letisztult faszerkezetes darabok mellett a gazdagon, puhán ölelő bársony és plüss csábít ölelésre.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Buborék világító szőnyeg

Buborék világító szőnyeg

Forrás: 
Brinkus Design