Amikor a kivételes elhelyezkedést, tökéletes belsőépítészeti és lakberendezési bravúrok kísérik

Forrás: 
2018.04.12.
www.cdci.hu - Fotó: CDC Ingatlan

 Ízelítő a CDC Ingatlan legmegkapóbb ajánlataiból:

A Duna és Margit-sziget közelében:

A lakás erénye a ragyogó elhelyezkedés mellett a nagyon optimális belsőépítészeti lehetőségeiben rejlik. A lakberendezési megoldások kiemelik a lakás tereiből adódó előnyöket. Minden helyiségben világos színekkel tágítják a tereket, melyet a fénytechnika is tovább erősít. A lakás berendezése már-már puritánnak mondható, visszafogott színekkel és egyszerű, letisztult formákkal építkezik.

A lakásról további részleteket az alábbi linkre kattintva olvashat:
http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/xiii/ujlipotvaros/szent_istvan_korut-427585

 

Duna panorámás design lakás:

A belsőépítész törekvése mindvégig az volt, hogy agondosan válogatott design elemekből álló berendezés illeszkedjen a ház karakterébe és elősegítse a lakás adottságainak érvényesülését, pl. a dunai panorámát.  Okos és racionális megoldással kapcsolta az egyébként nehezen kihasználható hall helyiséget a nappalihoz, melyben konyha is elhelyezésre került, így közel 40 nm-es teret nyert a lakás, továbbá a hall amellett, hogy funkciójában is felébredt, természetes fényt kapott. A lakás berendezése maximálisan szolgálja a transzparenciát, igyekszik nem megtörni a tereket. Izgalmas az egyébként kevés eszközzel építkező fürdőszoba kialakítása, melyben a kád formája és a mögötte lévő fali csempe adja meg az egyedi karaktert.

A lakásról további részleteket az alábbi linkre kattintva tudhat meg:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/ii/felheviz/arpad_fejedelem_utja-428115

 

 

Penthouse lakás a Vörösmarty téri Kristálypalotában:

Különleges lokáció és berendezés! Az ingatlan belsőépítészetét tekintve rendkívül elegáns, mind a terek kialakítása tekintetében, mind a berendezést illetően. Nagy odafigyeléssel alakították ki az összes helyiség burkolatát és fénytechnikáját. A legmagasabb szintű minőségre és egyediségre törekedtek.

A lakásról további részleteket az alábbi linkre kattintva olvashat:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/vorosmarty_ter-428019

A lakberendezési őrületnek a hipermarketek sem tudtak ellenállni, megújult az F&F Home részleg.

Cathrine Remizov terveit dícsérik a kellemes, élhető terek, mely nem kis kihívás még egy kreatív, ügyes tervezőnek sem: a garzonlakás ugyanis alig több, mint 20 négyzetméter…

Virágh Orsolyának, a Danish Interior Design vezetőjének élete nagy fordulatot vett, amikor Koppenhágában beleszeretett a dán designba, Budapesten pedig megalapította a dán klasszikusokat népszerűsítő üzletét.

Eklektikába hajló, minimalista stílus, a terek emberközpontú, személyre szabott összhangja, pontos kivitelezés a maximális kényelem érdekében - ez jellemzi Ördög Alíz és Madosfalvi Zoltán munkáit.

Képes adatbázis ajánló

MOZA kültéri pad

MOZA kültéri pad

Forrás: 
MOZA