Amikor a kivételes elhelyezkedést, tökéletes belsőépítészeti és lakberendezési bravúrok kísérik

Forrás: 
2018.04.12.
www.cdci.hu - Fotó: CDC Ingatlan

 Ízelítő a CDC Ingatlan legmegkapóbb ajánlataiból:

A Duna és Margit-sziget közelében:

A lakás erénye a ragyogó elhelyezkedés mellett a nagyon optimális belsőépítészeti lehetőségeiben rejlik. A lakberendezési megoldások kiemelik a lakás tereiből adódó előnyöket. Minden helyiségben világos színekkel tágítják a tereket, melyet a fénytechnika is tovább erősít. A lakás berendezése már-már puritánnak mondható, visszafogott színekkel és egyszerű, letisztult formákkal építkezik.

A lakásról további részleteket az alábbi linkre kattintva olvashat:
http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/xiii/ujlipotvaros/szent_istvan_korut-427585

 

Duna panorámás design lakás:

A belsőépítész törekvése mindvégig az volt, hogy agondosan válogatott design elemekből álló berendezés illeszkedjen a ház karakterébe és elősegítse a lakás adottságainak érvényesülését, pl. a dunai panorámát.  Okos és racionális megoldással kapcsolta az egyébként nehezen kihasználható hall helyiséget a nappalihoz, melyben konyha is elhelyezésre került, így közel 40 nm-es teret nyert a lakás, továbbá a hall amellett, hogy funkciójában is felébredt, természetes fényt kapott. A lakás berendezése maximálisan szolgálja a transzparenciát, igyekszik nem megtörni a tereket. Izgalmas az egyébként kevés eszközzel építkező fürdőszoba kialakítása, melyben a kád formája és a mögötte lévő fali csempe adja meg az egyedi karaktert.

A lakásról további részleteket az alábbi linkre kattintva tudhat meg:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/ii/felheviz/arpad_fejedelem_utja-428115

 

 

Penthouse lakás a Vörösmarty téri Kristálypalotában:

Különleges lokáció és berendezés! Az ingatlan belsőépítészetét tekintve rendkívül elegáns, mind a terek kialakítása tekintetében, mind a berendezést illetően. Nagy odafigyeléssel alakították ki az összes helyiség burkolatát és fénytechnikáját. A legmagasabb szintű minőségre és egyediségre törekedtek.

A lakásról további részleteket az alábbi linkre kattintva olvashat:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/vorosmarty_ter-428019

2016 a Fény Éve – és ezt már több ízben is megcsodálhattuk a lakberendezésben is: a szellős, légies terek könnyedén megteremthetők, ha nehéz, fajsúlyos bútorok helyett könnyed áttetszőséggel rendezzük be a helyiségeket.

Cathrine Remizov terveit dícsérik a kellemes, élhető terek, mely nem kis kihívás még egy kreatív, ügyes tervezőnek sem: a garzonlakás ugyanis alig több, mint 20 négyzetméter…

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Az olasz Natuzzi kényelmes, prémium kategóriás foteleivel, kanapéival, bútoraival nemcsak az otthoni tereket teszi harmonikussá, hanem az ott lakók életébe is nyugalmat és szépséget teremt.

Képes adatbázis ajánló

Hanghullám étkező szőnyeg

Hanghullám étkező szőnyeg

Forrás: 
Brinkus Design