Konyhasziget mesterfokon

Szerző: 
Forrás: 
Macsali Kitchen Manufacture
2014.06.22.
Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A tekintélyes németországi KÜCHENTRENDS 2014 egyedüli magyar kiállítója.

2014. tavaszán tartották Münchenben Németország legexkluzívabb konyhakiállítását, a szakmai körökben nagyra értékelt és a nagyközönség által is megbecsült, nagy  érdeklődéssel kísért KÜCHENTRENDS  2014 rendezvényt. Magyarországot egyedüli hazai vendégkiállítóként a Macsali Zsolt által vezetett Macsali Kitchen Manufacture  képviselte.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture a kiállításon egy ellipszis formájú konyhaszigetet mutatott be, amelynek a belső fiókjait igazi asztalos tradíciókhoz méltó módon tömör tölgyfából készítették el fecskefarkú fogazással. A bútorban lévő tömörfa elemeket olajozott viaszolt felületkezeléssel látták el, ami méltán váltott ki nagy tetszést az érdeklődőkben.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture egyedi prémium minőségű konyhabútor gyártással foglalkozik Budapesten. Bútoraik frontjai készülhetnek tömörfa, furnéros vagy  magas- illetve selyemfényű festett MDF kivitelben, de  akár igazi üveg fronttal is. Specialitásuk frontjaiknál a bútorelemeken végigfutó furnérrajzolat, amely  akár 7-8 méter hosszú egybefüggő rajzolattal is kivitelezhető. A fa felületek kezeléséhez előszeretettel használnak olaj és viasz természetes felületkezelő anyagokat.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture konyhaszigetei igazi műremekek.


 

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

Az INT2Architecture polcrendszerbe épített franciaággyal, kihúzható gardróbbal és multifunkciós falakkal rendezte be egy leányzó kis életterét, hellyel, kreativitással és szépséggel fűszerezve.

Képes adatbázis ajánló

Tumbler pohár

Tumbler pohár

Forrás: 
Eva Solo