Konyhasziget mesterfokon

Szerző: 
Forrás: 
Macsali Kitchen Manufacture
2014.06.22.
Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A tekintélyes németországi KÜCHENTRENDS 2014 egyedüli magyar kiállítója.

2014. tavaszán tartották Münchenben Németország legexkluzívabb konyhakiállítását, a szakmai körökben nagyra értékelt és a nagyközönség által is megbecsült, nagy  érdeklődéssel kísért KÜCHENTRENDS  2014 rendezvényt. Magyarországot egyedüli hazai vendégkiállítóként a Macsali Zsolt által vezetett Macsali Kitchen Manufacture  képviselte.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture a kiállításon egy ellipszis formájú konyhaszigetet mutatott be, amelynek a belső fiókjait igazi asztalos tradíciókhoz méltó módon tömör tölgyfából készítették el fecskefarkú fogazással. A bútorban lévő tömörfa elemeket olajozott viaszolt felületkezeléssel látták el, ami méltán váltott ki nagy tetszést az érdeklődőkben.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture egyedi prémium minőségű konyhabútor gyártással foglalkozik Budapesten. Bútoraik frontjai készülhetnek tömörfa, furnéros vagy  magas- illetve selyemfényű festett MDF kivitelben, de  akár igazi üveg fronttal is. Specialitásuk frontjaiknál a bútorelemeken végigfutó furnérrajzolat, amely  akár 7-8 méter hosszú egybefüggő rajzolattal is kivitelezhető. A fa felületek kezeléséhez előszeretettel használnak olaj és viasz természetes felületkezelő anyagokat.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture konyhaszigetei igazi műremekek.


 

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

A mindössze 35 négyzetméteres budai garzonlakásban - jól átgondolt térszervezéssel tágas nappali, kényelmes konyha, külön háló és egy mini otthoni iroda kialakítása is lehetővé vált - hála a kreatív enteriőrtervező, Török Bernadett ötleteinek…

Két éves lett a Novo Quadratum, amely az ultrakönnyű polc ötletével magyar márkát teremt a világpiacon.

Cathrine Remizov terveit dícsérik a kellemes, élhető terek, mely nem kis kihívás még egy kreatív, ügyes tervezőnek sem: a garzonlakás ugyanis alig több, mint 20 négyzetméter…

Képes adatbázis ajánló

madeinhungary 2013
Forrás: 
madeinhungary 2013