Konyhasziget mesterfokon

Szerző: 
Forrás: 
Macsali Kitchen Manufacture
2014.06.22.
Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A tekintélyes németországi KÜCHENTRENDS 2014 egyedüli magyar kiállítója.

2014. tavaszán tartották Münchenben Németország legexkluzívabb konyhakiállítását, a szakmai körökben nagyra értékelt és a nagyközönség által is megbecsült, nagy  érdeklődéssel kísért KÜCHENTRENDS  2014 rendezvényt. Magyarországot egyedüli hazai vendégkiállítóként a Macsali Zsolt által vezetett Macsali Kitchen Manufacture  képviselte.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture a kiállításon egy ellipszis formájú konyhaszigetet mutatott be, amelynek a belső fiókjait igazi asztalos tradíciókhoz méltó módon tömör tölgyfából készítették el fecskefarkú fogazással. A bútorban lévő tömörfa elemeket olajozott viaszolt felületkezeléssel látták el, ami méltán váltott ki nagy tetszést az érdeklődőkben.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture egyedi prémium minőségű konyhabútor gyártással foglalkozik Budapesten. Bútoraik frontjai készülhetnek tömörfa, furnéros vagy  magas- illetve selyemfényű festett MDF kivitelben, de  akár igazi üveg fronttal is. Specialitásuk frontjaiknál a bútorelemeken végigfutó furnérrajzolat, amely  akár 7-8 méter hosszú egybefüggő rajzolattal is kivitelezhető. A fa felületek kezeléséhez előszeretettel használnak olaj és viasz természetes felületkezelő anyagokat.

Macsali Kitchen Manufacture: konyhasziget - Fotó: Macsali Zsolt

A Macsali Kitchen Manufacture konyhaszigetei igazi műremekek.


 

 

Két iskolában összesen 1500 négyzetméteren újították meg az elöregedett falfelületeket a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázatán.

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Innovatív megoldásokkal rendezte be a kicsiny lakóteret a Michael K Chen Architecture csapata. A lakás fő attrakcióját az eltolható TV fal adja, melynek helyére ágyat vagy asztalt varázsolhatunk egyetlen mozdulattal.

Fiatalos design a Corvin negyednél, luxuslakás a Károly körúton, exkluzív kényelem a belvárosban, minőség és elegancia Erzsébetvárosban

Képes adatbázis ajánló

Tropez kültéri bútor

Tropez kültéri bútor

Forrás: 
Gandiablasco