Luxuslakások impozáns belsőépítészeti megoldásokkal a CDC Ingatlan ajánlatából

Forrás: 
2017.07.20.
Extravagancia a Váci utcában

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

Extravagancia a Váci utcában

A lakás karakterét alapvetően a két szoba számos és magas ablaka határozza meg. A burkolatok szépen illeszkednek ebbe a hangulatba, melyet a nagyszoba falfestése igazán extravagánssá varázsol.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/vaci_utca-425149

 

Luxuslakás a Ráday utcában izgalmas építészeti megoldásokkal

A budapesti belváros egyik legnépszerűbb sétáló utcájában a IX. kerület Ráday utcában található ez az izgalmas belsőépítészeti kialakítású lakás. A lakás remek beosztású, az amerikai nappalin kívül 2 különbejáratú hálószobája van és a kényelmet 2 fürdőszoba is szolgálja.

Külön kiemelendő a merész álmennyezeti kialakítás, melynek motívumai tovább futnak több helyen a függőleges falakon is.

A világítás szervesen beépül az álmennyezetbe, továbbá mind a hálószobákban, mind a fürdőszobában kitűnően kiegészítik a lakás belsőépítészeti világát.

A lakás nyílászárói és burkolatai a legmagasabb színvonalat képviselik. A fürdőszoba meleg színei természetes hangulatot árasztanak.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/ix/ferencvaros-belvaros/raday_utca-425284

 

A régi és az új találkozása, romantikus vintage stílusú ház Badacsonytomajban

A ház télikertje és nappalija igazán megtestesíti azt a romantikus vintage stílust, amelyre egy vidéki házban vágyunk. Rendkívüli igényességgel kialakított belső terek, melyben a bútorzat és a ház alapadottságaként megjelenő látszó gerendázat harmonikus egységet képez.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/badacsonytomaj-425217

 

Nagykörúti luxus érdekes belsőépítészeti megoldással

A hagyományos polgári elosztású lakásból az átalakítás során a mai kornak megfelelő kitűnő amerikai konyhás plusz három szobás lakást alakítottak ki. A lakás két fürdőszobájából az egyik még szaunával is kényezteti a lakókat. A belsőépítészeti kialakítás során rendkívül változatos színekkel és a falak tagolásával izgalmas belső enteriőröket alakítottak ki.  Külön kiemelendő a világító testek elhelyezése, mellyel a tereket tovább tágították, valamint a világítás belsőépítészeti díszítőelemként is megjelenik. Mindegyik hálószoba külön-külön a változatos színekkel és faltagolásokkal egyedi megjelenésű.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vii/erzsebetvaros_nagykoruton_belul/erzsebetvaros_nagykoruton_belul-425037

A lakberendezési őrületnek a hipermarketek sem tudtak ellenállni, megújult az F&F Home részleg.

A budai hegyvidék villájába belépve a minden részletében gondosan megtervezett enteriőr lenyűgöző látványa fogadja a látogatót a JAB lakástextiljeinek és kárpitos bútorainak a világában.

Virágh Orsolyának, a Danish Interior Design vezetőjének élete nagy fordulatot vett, amikor Koppenhágában beleszeretett a dán designba, Budapesten pedig megalapította a dán klasszikusokat népszerűsítő üzletét.

A Rekredenc nevű kétszemélyes vállalkozás – Hórász Rita és párja, Podlovics Zsolt – szinte bármilyen tárgyat képes mozaikkal feldíszíteni az asztaltól a kenyérpirítón át a kerékpárig.

Képes adatbázis ajánló

Budapest Mártonhegy Magán villa medencetér (világítás: Ambi Light)

Budapest Mártonhegy Magán villa medencetér (világítás: Ambi Light)

Forrás: 
Ambi Light