Luxuslakások impozáns belsőépítészeti megoldásokkal a CDC Ingatlan ajánlatából

Forrás: 
2017.07.20.
Extravagancia a Váci utcában

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

Extravagancia a Váci utcában

A lakás karakterét alapvetően a két szoba számos és magas ablaka határozza meg. A burkolatok szépen illeszkednek ebbe a hangulatba, melyet a nagyszoba falfestése igazán extravagánssá varázsol.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/vaci_utca-425149

 

Luxuslakás a Ráday utcában izgalmas építészeti megoldásokkal

A budapesti belváros egyik legnépszerűbb sétáló utcájában a IX. kerület Ráday utcában található ez az izgalmas belsőépítészeti kialakítású lakás. A lakás remek beosztású, az amerikai nappalin kívül 2 különbejáratú hálószobája van és a kényelmet 2 fürdőszoba is szolgálja.

Külön kiemelendő a merész álmennyezeti kialakítás, melynek motívumai tovább futnak több helyen a függőleges falakon is.

A világítás szervesen beépül az álmennyezetbe, továbbá mind a hálószobákban, mind a fürdőszobában kitűnően kiegészítik a lakás belsőépítészeti világát.

A lakás nyílászárói és burkolatai a legmagasabb színvonalat képviselik. A fürdőszoba meleg színei természetes hangulatot árasztanak.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/ix/ferencvaros-belvaros/raday_utca-425284

 

A régi és az új találkozása, romantikus vintage stílusú ház Badacsonytomajban

A ház télikertje és nappalija igazán megtestesíti azt a romantikus vintage stílust, amelyre egy vidéki házban vágyunk. Rendkívüli igényességgel kialakított belső terek, melyben a bútorzat és a ház alapadottságaként megjelenő látszó gerendázat harmonikus egységet képez.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/badacsonytomaj-425217

 

Nagykörúti luxus érdekes belsőépítészeti megoldással

A hagyományos polgári elosztású lakásból az átalakítás során a mai kornak megfelelő kitűnő amerikai konyhás plusz három szobás lakást alakítottak ki. A lakás két fürdőszobájából az egyik még szaunával is kényezteti a lakókat. A belsőépítészeti kialakítás során rendkívül változatos színekkel és a falak tagolásával izgalmas belső enteriőröket alakítottak ki.  Külön kiemelendő a világító testek elhelyezése, mellyel a tereket tovább tágították, valamint a világítás belsőépítészeti díszítőelemként is megjelenik. Mindegyik hálószoba külön-külön a változatos színekkel és faltagolásokkal egyedi megjelenésű.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vii/erzsebetvaros_nagykoruton_belul/erzsebetvaros_nagykoruton_belul-425037

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Az INT2Architecture polcrendszerbe épített franciaággyal, kihúzható gardróbbal és multifunkciós falakkal rendezte be egy leányzó kis életterét, hellyel, kreativitással és szépséggel fűszerezve.

A Swatt Miers Architects csapat közreműködésével, épült ez a mesés családi rezidencia, melynek érdekességét főként az méreteiben és eredei, völgyre néző tájolásában vélhetjük felfedezni…