Luxuslakások impozáns belsőépítészeti megoldásokkal a CDC Ingatlan ajánlatából

Forrás: 
2017.07.20.
Extravagancia a Váci utcában

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

Extravagancia a Váci utcában

A lakás karakterét alapvetően a két szoba számos és magas ablaka határozza meg. A burkolatok szépen illeszkednek ebbe a hangulatba, melyet a nagyszoba falfestése igazán extravagánssá varázsol.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/vaci_utca-425149

 

Luxuslakás a Ráday utcában izgalmas építészeti megoldásokkal

A budapesti belváros egyik legnépszerűbb sétáló utcájában a IX. kerület Ráday utcában található ez az izgalmas belsőépítészeti kialakítású lakás. A lakás remek beosztású, az amerikai nappalin kívül 2 különbejáratú hálószobája van és a kényelmet 2 fürdőszoba is szolgálja.

Külön kiemelendő a merész álmennyezeti kialakítás, melynek motívumai tovább futnak több helyen a függőleges falakon is.

A világítás szervesen beépül az álmennyezetbe, továbbá mind a hálószobákban, mind a fürdőszobában kitűnően kiegészítik a lakás belsőépítészeti világát.

A lakás nyílászárói és burkolatai a legmagasabb színvonalat képviselik. A fürdőszoba meleg színei természetes hangulatot árasztanak.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/ix/ferencvaros-belvaros/raday_utca-425284

 

A régi és az új találkozása, romantikus vintage stílusú ház Badacsonytomajban

A ház télikertje és nappalija igazán megtestesíti azt a romantikus vintage stílust, amelyre egy vidéki házban vágyunk. Rendkívüli igényességgel kialakított belső terek, melyben a bútorzat és a ház alapadottságaként megjelenő látszó gerendázat harmonikus egységet képez.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/badacsonytomaj-425217

 

Nagykörúti luxus érdekes belsőépítészeti megoldással

A hagyományos polgári elosztású lakásból az átalakítás során a mai kornak megfelelő kitűnő amerikai konyhás plusz három szobás lakást alakítottak ki. A lakás két fürdőszobájából az egyik még szaunával is kényezteti a lakókat. A belsőépítészeti kialakítás során rendkívül változatos színekkel és a falak tagolásával izgalmas belső enteriőröket alakítottak ki.  Külön kiemelendő a világító testek elhelyezése, mellyel a tereket tovább tágították, valamint a világítás belsőépítészeti díszítőelemként is megjelenik. Mindegyik hálószoba külön-külön a változatos színekkel és faltagolásokkal egyedi megjelenésű.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vii/erzsebetvaros_nagykoruton_belul/erzsebetvaros_nagykoruton_belul-425037

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

A mindössze 35 négyzetméteres budai garzonlakásban - jól átgondolt térszervezéssel tágas nappali, kényelmes konyha, külön háló és egy mini otthoni iroda kialakítása is lehetővé vált - hála a kreatív enteriőrtervező, Török Bernadett ötleteinek…

Két éves lett a Novo Quadratum, amely az ultrakönnyű polc ötletével magyar márkát teremt a világpiacon.

Cathrine Remizov terveit dícsérik a kellemes, élhető terek, mely nem kis kihívás még egy kreatív, ügyes tervezőnek sem: a garzonlakás ugyanis alig több, mint 20 négyzetméter…

Képes adatbázis ajánló

ADD Furniture system

ADD Furniture system

Forrás: 
IF online exhibition