Luxuslakások impozáns belsőépítészeti megoldásokkal a CDC Ingatlan ajánlatából

Forrás: 
2017.07.20.
Extravagancia a Váci utcában

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

Extravagancia a Váci utcában

A lakás karakterét alapvetően a két szoba számos és magas ablaka határozza meg. A burkolatok szépen illeszkednek ebbe a hangulatba, melyet a nagyszoba falfestése igazán extravagánssá varázsol.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/v/belvaros/vaci_utca-425149

 

Luxuslakás a Ráday utcában izgalmas építészeti megoldásokkal

A budapesti belváros egyik legnépszerűbb sétáló utcájában a IX. kerület Ráday utcában található ez az izgalmas belsőépítészeti kialakítású lakás. A lakás remek beosztású, az amerikai nappalin kívül 2 különbejáratú hálószobája van és a kényelmet 2 fürdőszoba is szolgálja.

Külön kiemelendő a merész álmennyezeti kialakítás, melynek motívumai tovább futnak több helyen a függőleges falakon is.

A világítás szervesen beépül az álmennyezetbe, továbbá mind a hálószobákban, mind a fürdőszobában kitűnően kiegészítik a lakás belsőépítészeti világát.

A lakás nyílászárói és burkolatai a legmagasabb színvonalat képviselik. A fürdőszoba meleg színei természetes hangulatot árasztanak.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/ix/ferencvaros-belvaros/raday_utca-425284

 

A régi és az új találkozása, romantikus vintage stílusú ház Badacsonytomajban

A ház télikertje és nappalija igazán megtestesíti azt a romantikus vintage stílust, amelyre egy vidéki házban vágyunk. Rendkívüli igényességgel kialakított belső terek, melyben a bútorzat és a ház alapadottságaként megjelenő látszó gerendázat harmonikus egységet képez.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/badacsonytomaj-425217

 

Nagykörúti luxus érdekes belsőépítészeti megoldással

A hagyományos polgári elosztású lakásból az átalakítás során a mai kornak megfelelő kitűnő amerikai konyhás plusz három szobás lakást alakítottak ki. A lakás két fürdőszobájából az egyik még szaunával is kényezteti a lakókat. A belsőépítészeti kialakítás során rendkívül változatos színekkel és a falak tagolásával izgalmas belső enteriőröket alakítottak ki.  Külön kiemelendő a világító testek elhelyezése, mellyel a tereket tovább tágították, valamint a világítás belsőépítészeti díszítőelemként is megjelenik. Mindegyik hálószoba külön-külön a változatos színekkel és faltagolásokkal egyedi megjelenésű.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vii/erzsebetvaros_nagykoruton_belul/erzsebetvaros_nagykoruton_belul-425037

 

Két iskolában összesen 1500 négyzetméteren újították meg az elöregedett falfelületeket a Let’s Colour Településszépítő Egyesület idei pályázatán.

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Innovatív megoldásokkal rendezte be a kicsiny lakóteret a Michael K Chen Architecture csapata. A lakás fő attrakcióját az eltolható TV fal adja, melynek helyére ágyat vagy asztalt varázsolhatunk egyetlen mozdulattal.

Fiatalos design a Corvin negyednél, luxuslakás a Károly körúton, exkluzív kényelem a belvárosban, minőség és elegancia Erzsébetvárosban

Képes adatbázis ajánló

Massimo Iosa Ghini - Otthon és stúdió

Massimo Iosa Ghini - Otthon és stúdió
Easy ágy, gyártó: Flou, tervező: Iosa Ghini
Ktribe W Soft fali lámpa, gyártó: Flos, tervező: Philippe Starck