Megnyílt a Zara Home

Zara Home

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Az első Zara Home-t 2003-ban nyitották meg és azóta közel 400 lakberendezési üzlet található a világban. Ennek fő okát abban látom, hogy az emberek szeretik személyiségük sokszínűséget viszont látni otthonukban, továbbá egyre többen vannak akiket vonz, hogy évszakokhoz illeszkedve, részletgazdagon alakítsák ki otthonukat.

Zara Home

A Deák Ferenc utcában, azaz Budapest Fashion Street-jén megnyílt Zara Home tovább színesíti a lakberendezési lehetőségekben gazdag budapesti kínálatot. A kétszintes üzletben különböző stílusokban találhatunk lakás dekorációkat; gyertyákat, asztali díszeket, étkészleteket, hálószobai kiegészítőket és díszpárnákat minden mennyiségben. A Zara Home divatrészlegéhez igazodva papucsokat, köntösöket és hálóruhákat is kínál az odaérkezők számára.

Zara Home

Ha a karácsonyi forgatagban ötlethiányban szenvedünk vagy csak szeretnénk lakásunk designját a karácsonyi hangulathoz igazítani, akkor mindenképpen térjünk be a Deák Ferenc utcai Zara Homeba.

Tágas terek, minőségi anyagok, igényes enteriőrmegoldások. Ki gondolta volna, hogy így is lehet egy panelban?

Exluziv válogatás Magyarolszág vezető ingatlanközvetítő csapatától, a CDC Ingatlan LUXUS lakásainak kínálatából. 4 ajánlat különböző stílusban és minden igényt kielégítve, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal fűszerezve.

Kanyargós, ősfákkal övezett út vezet fel a connecticut-i buja dombtetőre - olyan varázslatos házikót találunk itt, ami a természet szívverésével egy ritmusra dobban: minden évszakban más-más arcát mutatja.

Béky Judit, Csongrádi János és Juhász Aliz enteriőrtervezők megbízása egy családi ház alsó szintjének teljes átalakítására szólt, viszont az új élettér kialakítása során maximum két fővel kellett számolniuk. Az elkészült projektről beszélgettünk a tervezőkkel.

Képes adatbázis ajánló

Join ágy, Kube szekrény

Join ágy, Kube szekrény

Forrás: 
Alivar