Megnyílt a Zara Home

Zara Home

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Az első Zara Home-t 2003-ban nyitották meg és azóta közel 400 lakberendezési üzlet található a világban. Ennek fő okát abban látom, hogy az emberek szeretik személyiségük sokszínűséget viszont látni otthonukban, továbbá egyre többen vannak akiket vonz, hogy évszakokhoz illeszkedve, részletgazdagon alakítsák ki otthonukat.

Zara Home

A Deák Ferenc utcában, azaz Budapest Fashion Street-jén megnyílt Zara Home tovább színesíti a lakberendezési lehetőségekben gazdag budapesti kínálatot. A kétszintes üzletben különböző stílusokban találhatunk lakás dekorációkat; gyertyákat, asztali díszeket, étkészleteket, hálószobai kiegészítőket és díszpárnákat minden mennyiségben. A Zara Home divatrészlegéhez igazodva papucsokat, köntösöket és hálóruhákat is kínál az odaérkezők számára.

Zara Home

Ha a karácsonyi forgatagban ötlethiányban szenvedünk vagy csak szeretnénk lakásunk designját a karácsonyi hangulathoz igazítani, akkor mindenképpen térjünk be a Deák Ferenc utcai Zara Homeba.

Weinber Anita és Wein Krisztina megbízása egy igen lerobbant lakás átalakítására szólt, amit a megrendelő turistáknak szándékozott kiadni. A tervezők munkájukkal elnyerték az Év Lakberendező Teamje 2014 díját a LOSZ pályázatán.

Kényelem mindenekfelett – ám ezúttal színes, életteli kiadásban! A milánói Salone del Mobile 2017-es kiállításából már szemezgettünk cikksorozatunk első részében. Akkor a stílusában és színvilágát tekintve minimáalista darabokat vettük górcső alá, ezúttal az izgalmas formáké és színeké lesz a főszerep.

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

A Dedon jellegzetes lengőágyain nemcsak üldögélni, relaxálni, hanem akár aludni is lehet, mint egy bensőséges fészekben. 

Képes adatbázis ajánló

Atlantic kültéri bútor

Atlantic kültéri bútor

Forrás: 
Gandiablasco