Mindenki megérdemel egy kertet - Plantui

Szerző: 
2017.01.22.
Plantui - Fotó: Plantui

Ha szeretnél nyaranta egy kis mentát belerakni majd a limonádédba vagy a saját termesztésű paradicsomoddal gazdagítani a salátádat, de nincs szerencséd a növények nevelésében, akkor a Plantuit neked találták ki.

Rohanó világban élünk, ahol ritkán adatik meg az a lehetőség, hogy növényeink életciklusát az ültetéstől a szüretig végig követhessük. Sokan próbálkozunk szobanövények ültetésével, fűszernövények szaporításával, de néhány szerencsés próbálkozást leszámítva a legtöbb esetben növényeink rövid idő alatt megsárgulnak, kiszáradnak és meghalnak. A Plantui brand azon dolgozik, hogy létrehozzon egy igazán egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan alkalmazható növény tartó berendezést. Az ’okos udavarnak’ becézett virágtartó képes különböző növény típusokhoz alkalmazkodni, azoknak kellő mennyiségű páratartalmat, fényt, és folyadékot biztosítani. Így egy Plantui berendezésben könnyen a csiráztatástól a szüretig végigkövethetjük, a fűszernövények, zöldsaláták, ehető virágok és mindenféle más növény életét. A Plantui biztosítja, hogy a növények minden körülmények között egészségesen fejlődjenek, ezzel örömet okozva a városi kiskertészeknek.

 

Growth steps - Fotó: Plantui

 

A Plantui brandet Janne Loiske hozta létre 2007-ben. A háztartásban is tökéletesen alkalmazható kiskert gondolatát a vidéki gazdálkodás ihlette. Janne sokáig egy farm közelében lakott, ahol saját növényit termeszthette. A városba történő beköltözést követően viszont számos konyhakert próbálkozása csődbe fulladt. Mikor felismerte azt a tényt, hogy a konyhakert nem csak nála folyamatos igény és annak kialakítása nem csak számára visszatérő probléma egy lelkes csapattal hozzálátott a Plantui fejlesztéséhez.

 

Plantui - Fotó: Plantui

 

A Plantui ma már több mint 30 különböző növényhez képes alkalmazkodni, az édes ibolyától egészen a sóskáig. Biológusok és botanikusok állandó bevonásával folyamatosan zajlok a Planui fejlesztése, feltalálójának célja, hogy bebizonyítsa igenis lehetséges városi környezetben is kiskerteket nevelgetni. 

  

Plantui - Fotó: Plantui

 

 

Pascal Rita enteriőrtervezővel és lakásvásárlási tanácsadóval beszélgettünk annak az egy évvel ezelőtt átadott munkájának kapcsán, ahol megrendelője egy külföldi turistáknak kiadásra szánt ingatlan felújítására kérte fel.

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

A Bushmen cég Thunder névre keresztelt multifunkciós, csavarozott elemekből álló zsebkése tűzgyújtó szerkezetet és LED lámpát is tartalmaz.

Képes adatbázis ajánló

Comforto 62 Very Guest székcsalád

A Very vendégszékek széles választéka a Tetro back háttámla megoldással a hosszútávú kényelmet szolgálják, étkezőkbe, vendégváró terekbe, tárgyalókba is rendkívül ideálisak.

Forrás: