Mindenki megérdemel egy kertet - Plantui

Szerző: 
2017.01.22.
Plantui - Fotó: Plantui

Ha szeretnél nyaranta egy kis mentát belerakni majd a limonádédba vagy a saját termesztésű paradicsomoddal gazdagítani a salátádat, de nincs szerencséd a növények nevelésében, akkor a Plantuit neked találták ki.

Rohanó világban élünk, ahol ritkán adatik meg az a lehetőség, hogy növényeink életciklusát az ültetéstől a szüretig végig követhessük. Sokan próbálkozunk szobanövények ültetésével, fűszernövények szaporításával, de néhány szerencsés próbálkozást leszámítva a legtöbb esetben növényeink rövid idő alatt megsárgulnak, kiszáradnak és meghalnak. A Plantui brand azon dolgozik, hogy létrehozzon egy igazán egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan alkalmazható növény tartó berendezést. Az ’okos udavarnak’ becézett virágtartó képes különböző növény típusokhoz alkalmazkodni, azoknak kellő mennyiségű páratartalmat, fényt, és folyadékot biztosítani. Így egy Plantui berendezésben könnyen a csiráztatástól a szüretig végigkövethetjük, a fűszernövények, zöldsaláták, ehető virágok és mindenféle más növény életét. A Plantui biztosítja, hogy a növények minden körülmények között egészségesen fejlődjenek, ezzel örömet okozva a városi kiskertészeknek.

 

Growth steps - Fotó: Plantui

 

A Plantui brandet Janne Loiske hozta létre 2007-ben. A háztartásban is tökéletesen alkalmazható kiskert gondolatát a vidéki gazdálkodás ihlette. Janne sokáig egy farm közelében lakott, ahol saját növényit termeszthette. A városba történő beköltözést követően viszont számos konyhakert próbálkozása csődbe fulladt. Mikor felismerte azt a tényt, hogy a konyhakert nem csak nála folyamatos igény és annak kialakítása nem csak számára visszatérő probléma egy lelkes csapattal hozzálátott a Plantui fejlesztéséhez.

 

Plantui - Fotó: Plantui

 

A Plantui ma már több mint 30 különböző növényhez képes alkalmazkodni, az édes ibolyától egészen a sóskáig. Biológusok és botanikusok állandó bevonásával folyamatosan zajlok a Planui fejlesztése, feltalálójának célja, hogy bebizonyítsa igenis lehetséges városi környezetben is kiskerteket nevelgetni. 

  

Plantui - Fotó: Plantui

 

 

Újabb lakberendezési őrület hódít: megnyílt a Zara Home Budapesten!

Fiatalos design a Corvin negyednél, luxuslakás a Károly körúton, exkluzív kényelem a belvárosban, minőség és elegancia Erzsébetvárosban

Az elegáns, modern és minden ízében letisztult lakást Tajvanban egy fiatal pár kérte a Ganna Design tervezőcsapatától. Elképzelésük - hogy otthonukban rugalmas terek, és egy elegáns hotelszoba letisztultsága köszönjön vissza – szépen megvalósult.

A beton egyre nagyobb trend manapság – mindenhová jól illeszkedik, semleges felületeket és árnyalatokat ad, melyhez jól illenek a természetes színek és kiegészítők…

Képes adatbázis ajánló

Parabolica

Parabolica
Design: Stefan Heiliger, 2009

Forrás: 
Leolux