Óra-Tech

Az ASUS ZenBook 3 egy különleges, felsőkategóriás, páratlan teljesítményű noteszgép, amely elképesztően vékony is.

A környezetbarát anyagokból fogkeféket gyártó GOODWELL egy olyan elektromos fogkefével rukkolt elő, melynek nincs szüksége időigényes töltésre.

 

A világon elsőként olyan okos sisakot fejlesztettek ki, mely fényekkel jelzi a kerékpáros haladási irányát, hirtelen fékezését.

 

A megújuló energia jövőjébe vetett hit csillan meg a Caly Poly Prove Lab járművében, mely teljes mértékben napelemmel hajtott, és nagyon gyors.

 

A második világháborús amerikai vadászrepülőtől kölcsönzött névre keresztelt Ford modell már az 1965-ös tömegtermelés megindulása előtt is versenyautónak készült. Ikonikus, félreismerhetetlen formavilága, drasztikus teljesítménye végigkíséri a modell történetét. A legújabb Ford Mustang megőrzi a hagyományos külső jegyeket, miközben nem lehet panasz a teljesítményre sem, s közben gazdaságosabbá és biztonságosabbá is vált.

 

Míg a megszokott modern technikákat egyre avittabnak véljük, addig a régmúlt idők fejlesztései fénykorukat élik. A polaroid fényképező gépek új köntösbe bújtatva hozzák az elvárt nosztalgiát.