• Aston Martin V8 Vantage N430
  • Bizsók design hangsugárzó - Fotó: Visontai Márton
  • Omega Seamaster Planet Ocean Orange
  • OMEGA Speedmaster Professional - Fotó: OMEGA
  • Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Waterspeed Collection - Fotó: Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Waterspeed Collection

Képes adatbázis kereső

Összesen 793 darab találat

Az ASUS ZenBook 3 egy különleges, felsőkategóriás, páratlan teljesítményű noteszgép, amely elképesztően vékony is.

A Seaboard Rise nem csak egy high-tech MIDI vezérlőrendszer és elektronikus zongora, hanem sokkal inkább egy teljesen újfajta kifejezésmódokat lehetővé tevő digitális hangszer.

 

Kozlik Zoltánnal, a WeWood hazai képviselőjével beszélgettünk órákról, stílusról, valamint a divat és a környezetvédelem lehetséges összefonódásáról.

 

Kiadták a NASA üzenetét, melyet még 1977-ben, idegen civilizációk számára küldött, a Voyager-1 és Voyager-2 szondák segítségével!

 

Az Ozma records és az LADdesign közös vállalkozása nagyszerűen állít emléket a nemzetek felett álló és az egész emberiséget egybefonni kívánó történelmi eseménynek.

Míg a megszokott modern technikákat egyre avittabnak véljük, addig a régmúlt idők fejlesztései fénykorukat élik. A polaroid fényképező gépek új köntösbe bújtatva hozzák az elvárt nosztalgiát.

Ez az új high-tech modell számos élvonalbeli fejlesztést kínál, amelyek jelentősen csökkentik az óra 42- és 45mm-es, méretéből is következő súlyát. 

Képes adatbázis ajánló

MANSORY_STALLONE

MANSORY_STALLONE

Forrás: 
Mansory