Óra-Tech

Az ASUS ZenBook 3 egy különleges, felsőkategóriás, páratlan teljesítményű noteszgép, amely elképesztően vékony is.

 A bennünket körülvevő világ molekuláris szintű felépítése, az egyes anyagok összetevői, kiválóan vizsgálhatóak az adott anyagra jellemző, az anyagból érkező látható fény színképének elemzésével. Ehhez mostantól nem kell fehér köpenyes tudósokkal teli laboratóriumi környezet: a Stratio, Inc megalkotta a zsebre tehető nagy teljesítményű spektrométert.

Az első igazán szép önvezető autó! A Toyota, biztonságos és dizájnos önvezető autójával, új szintre emeli az életünket segítő robotikát.

 

Mindennapjaink szinte állandó kísérőjévé vált az eszköz, mellyel már rég nem egyszerűen telefonálunk, vagy SMS-t küldünk, hanem csetelünk, böngészünk, navigálunk, feladatokat és tennivalókat rögzítünk, játszunk, zenét hallgatunk és filmet nézünk: az okostelefonon. A Sony új csúcskészülékén mindez igazi élvezet.

 

A második világháborús amerikai vadászrepülőtől kölcsönzött névre keresztelt Ford modell már az 1965-ös tömegtermelés megindulása előtt is versenyautónak készült. Ikonikus, félreismerhetetlen formavilága, drasztikus teljesítménye végigkíséri a modell történetét. A legújabb Ford Mustang megőrzi a hagyományos külső jegyeket, miközben nem lehet panasz a teljesítményre sem, s közben gazdaságosabbá és biztonságosabbá is vált.

 

Míg a megszokott modern technikákat egyre avittabnak véljük, addig a régmúlt idők fejlesztései fénykorukat élik. A polaroid fényképező gépek új köntösbe bújtatva hozzák az elvárt nosztalgiát.