Autó-motor

 

2016 júliusában debütált az Aston Martin és a Red Bull Racing Forma 1-es csapatának közös úttörője, a hiperautó, melyet a Genfi Autószalonban is bemutattak – Aston Martin Valkyrie néven. 

 

Napvilágot látott a nagy hír, miszerint a Volvo első anyavállalata, a Geely felvásárolja a Terrafugia repülőgépgyártó céget, és vele együtt a lenyűgöző hibrid, az „Átmenet” fejlesztési terveit…

Dimitri Bez ezúttal a klasszikus stílust ötvözte minimál dizájnnal - a fából készült csónakot azonban legmodernebb villamos berendezés hajtja.

Design Award díjas Cero elektromos triciklije után, a nemzetközi szinten is elismert tervezőnk, Túri Tamás legújabb alkotása, egy robogó-inspirálta, kétüléses városi bicikli, a REVO!

A híres Rolls Royce tengeri cirkálója, az Aeroboat S6-os színtiszta elegancia! A páratlan luxusélmény, nagy teljesítmény és a minőségi építészeti megoldások mellett, lenyűgöző esztétikai élvezetet nyújt.

A Dahon cég nevéhez fűződik a világ legkeresettebb összecsukható kerékpárja, mely szerencsére nálunk is kapható. A minőségi alkatrészekből összeállított biciklikben minden megtalálható, megbízható, több méretben is kapható – ám kétségkívül a legnagyobb előnye, hogy akár az íróasztalunkig is elkísérhet bennünket…

Elegáns pezsgőszínek, luxus berendezésű enteriőrök, mintha csak egy előkelő szállodában foglalnánk szobát. A Ferrari gyár számára a nagysikerű autótervező, Ken Kiyoyuki Okuyama tervezte meg az álomvonatot.

A BMW Group 2016-ban ünnepli fennállása századik évfordulóját, és a centenárium alkalmából olyan különleges járműtanulmányokat készített, amelyek minden korábbinál előrébb tekintenek a jövőben.

A német René Turrek graffiti művész a falfelületek mellett autókat is szívesen dekorál. Kedvenc témáit a szuperhősök – Batman, Hulk, Amerika kapitánya stb. – adják. Igazi kuriózum, hogy egyedi autófestéseinek némelyike hő hatására színt váltó festékkel készül.

A PEUGEOT és a MICRO közös munkája lett az egyik győztese a 2017-es Red Dot nemzetközi design versenynek. Az e-Kick névre keresztelt elektromos roller nemcsak praktikus társ a városi közlekedésben, hanem rendkívül megnyerő külsővel is rendelkezik.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

KARLSSON falióra

KARLSSON falióra

Forrás: 
www.presenttime.com