Autó-motor

A nagyvárosok zsúfolt reggelein kevés lehetősége van az aktív mozgást kedvelőknek a munkába vagy az iskolába jutásra. Remek alternatívát kínál erre az OLAF cég, a saját bevallása szerint felső kategóriás alapanyagokból és kiegészítőkből készített roller-gördeszkája.

A brit prémiumgyártó utólagosan felszerelhető és végtelen alkalommal újabbra cserélhető extrafelszereltségi opcióként kínálja fel ügyfeleinek a minden korábbinál személyesebb autó-átalakítás lehetőségét.

Mégis mi lehetne tökéletesebb karácsonyi ajándék egy autóbolond számára, mint egy kézzel készített óra, aminek alapanyaga valaha egy klasszikus Ford Mustang szerves része volt?

Augusztus 23-án bemutatták a VW T-Roc-ot. A Golf népszerűségét meglovagolva új változatot dolgoztak ki a konstruktőrök. A szabadidő-autónak, vagy crossovernek nevezett jármű valószínűleg sikeres lesz a márka kedvelői között.

 

Legtöbben a Porsche szót hallva egyből a luxusautóra gondolunk – holott a jellegzetes dizájnnal bíró kocsik csupán az egyik szegmensét jelentik a márka tevékenységének.

 

 

A repülő autók manapság már egyre kevésbé tűnnek pusztán a sci-fi filmekben létező elképzelésnek. Az új terület egyik úttörője, aki már több működő prototípust is megálmodott, Dr. Paul Moller mérnök, a Moller International alapítója.

A francia Neematic tervezőcsapat egy olyan professzionális elektromos hegyikerékpárt álmodott meg, amely ötvözi a mountain bike-ok és a motorok tulajdonságait.

A francia motor- és autógyártó Lazareth egyik legújabb remekműve a kétéltű, amely kinézetre a 60-as évek ikonikus, nyitott tetejű „strandautója”, a MOKE kinézetét örökölte, különlegessége viszont, hogy akár vízre is szállhatunk vele.

A Pininfarina nevet a legtöbben az autós világból ismerik, pedig az olasz dizájnstúdió kerékpárokat is tervez – na persze nem átlagos, boltba járós kivitelben.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Bentley Continental GTC V8

Bentley Continental GTC V8

Forrás: 
Bentley