Megérkezett az új Audi!

A legújabb Audi Q2 kompakt modell - Fotó: Audi

A legújabb Audi, a Q2 modell tavaly novembertől már nálunk is elérhető. A kompaktok legújabb innovációja, a kategóriájában páratlan futóművekkel rendelkezik.

Külső megjelenését tekintve, az új AUDI Q2 SUV kompakt rendszere igen sajátos jelleget mutat. Elölről nézve igen erőteljes: egy egységes, nyolcszögletű rácsot helyeztek el a tetőn, valamint egy nagy légrács is szembetűnik még a modellen.

A legújabb Audi Q2 kompakt modell - Fotó: Audi

Különösen feltűnő az alacsonyan leereszkedő tető, mely szinte beleolvad a belső oszlopokba, ám a színes élek sajátosan emelik ki őket a látványból. Ez a kontraszt pedig jól hangsúlyozza az autó sportos vonalát.

Oldalnézetből különösen feltűnő a magas övvonal az ajtókon, mint afféle „homorú szárnyakon.” Ezek is hangsúlyozzák a kerékjáratok „quattro” jellegét.

A legújabb Audi Q2 kompakt modell - Fotó: Audi

Az Audi modellek jelenlegi palettájába jól illeszkedik, ám magasabb, mint az eddigi modellek, miközben rövidebb is azoknál egy 20 centivel. 

A magas célpont ellenére kifejezetten jól kormányozható, az autó gyorsan és pontosan reagál. A csomagtartó tér nagyobb, tágasabb lett, ezzel egyidejűleg a hátsó lábtérben kisebb a hely – ez a magas növésű utasokat talán érzékenyen érintheti…

A legújabb Audi Q2 kompakt modell - Fotó: Audi

Az autó belsejében az Auditól már jól ismert prémium minőséggel találkozhatunk, mind a koncepciót, az összeszerelést, mind pedig az anyagokat illetően.

A legújabb Audi Q2 kompakt modell - Fotó: Audi

Igen kifejező, az autónkat személyessé tehető lehetőség a LED világítás-csomag, melyben mintegy „belső színpad” látszanak a vonzó, különleges megvilágítási effektek.

Az 5,8 hüvelykes MMI képernyőn a kompakt szabványt találjuk, a szokottnál kicsit magasabban elhelyezve a műszerfalon. Forgó – és nyomógombos vezérlés, két gomb, illetve még egy Touchpad is a rendelkezésünkre áll a vezérléshez, Navigáció Plussz rendszerrel, nyelvkiválasztással és intelligens kereső-funkcióval.

A legújabb Audi Q2 kompakt modell - Fotó: Audi

Az online lehetőségek is adottak az autóban: a Wi-fi Hot Spot lehetővé teszi számunkra a szörfözést, illetve a kapcsolódást mobil készülékeinkkel.

Az érintéssel aktívvá tehető online szolgáltatásokat az „MMI Touch” segítségével érhetjük el, azonban ez általánydíjas adatátvitellel működik, köszönhetően a SIM kártyának, melyet tartósan rögzítettek az autóban. Ezzel azonban barangolhatunk kedvünkre a neten a legtöbb Európai országban, integrálhatjuk iOS és android rendszerekkel, valamint lehetőségünk nyílik az online média, valamint a naptár funkciók alkamazására a telefonunkról.

A legújabb Audi Q2 kompakt modell - Fotó: Audi

A MyAudi funkcióval pedig elküldhetjük adatainkat a kívánt navigációs célponthoz, s így bármilyen alkalmazással elérhetjük a Plusz Navigációs rendszert. 

A világ óragyártásában élen járó Tag Heuer, a mechanikus óraszerkezet „mozgás-tervezés” úttörője.

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Az autógyártók egyre rukkolnak elő az újabb és újabb modellekkel, tavasszal a Genfi Autószalon alkalmával számos olyan városi kisautót mutattak be, amelyeket kifezejetten nőknek, mégpedig bevállalós, stílusos nőknek szántak. 

Az Xperia interaktív eszközével elmosódik a határvonal a digitális és a fizikai világ között: bármilyen sima felületre rávetítheti tartalmat, így akár az asztal, a fal és a padló is átalakulhat egy hatalmas érintőképernyővé.

Képes adatbázis ajánló

Bose MIE2 headset

Bose MIE2 headset

Forrás: 
www.bose.com