Prémium kisautók személyre szabva - MINI Yours Customised

Szerző: 
Forrás: 
BMW Group
2018.01.09.
JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK

A brit prémiumgyártó utólagosan felszerelhető és végtelen alkalommal újabbra cserélhető extrafelszereltségi opcióként kínálja fel ügyfeleinek a minden korábbinál személyesebb autó-átalakítás lehetőségét.

A MINI Yours Customised néven elérhető csomag innovatív oldalsó irányjelző-paneleket, exkluzív utastéri betéteket, világító küszöbtoldatokat és LED-technológiás alsó kivetítőket tartogat. A MINI által fémjelzett exkluzivitás új szintre lép: a brit prémiumgyártó a MINI Yours Customised névre keresztelt innovációcsomag képében 2018-tól minden ügyfelének felkínálja a lehetőséget, hogy saját maga által megtervezett, egyedi stílusú, személyre szabott dizájnelemekkel varázsolja minden korábbinál exkluzívabbá négykerekű kedvencét.

JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK

A látványos csomag számos MINI modellhez megrendelhető lesz, nem csupán Európában, de a márka összes főbb piacán is. A termékpaletta az oldalsó irányjelző panelektől, a jobb első ülés előtti műszerfal-betéteken és a világító küszöbtoldatokon át, egészen a LED-technológiás alsó kivetítőkig terjed.

JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK
JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK

Az innovatív stíluselemek megtervezésére a MINI egy önálló online felületet hozott létre, ahol az ügyfelek kiválaszthatják, részletekbe menően személyre szabhatják és meg is rendelhetik a MINI Yours Customised termékportfólió bármelyik elemét.

JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK

A rendelés leadása után az utólagosan felszerelhető alkatrészeket innovatív gyártási technológiákkal, így többek között háromdimenziós nyomtatással és lézergravírozással készítik el, amelyek szinte bármilyen ügyféligény kielégítését lehetővé teszik.

A MINI Yours Customised csomag minden eleme tökéletesen illeszkedik az ügyfél MINI modelljéhez, a termékek így néhány egyszerű mozdulattal otthon is felszerelhetők. Az egyedi kiegészítőket egytől egyig úgy tervezték meg, hogy azok bármikor le- és felszerelhetők legyenek, így végtelen alkalommal újabbra cserélhetők.

 

JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK

A MINI elkötelezett a digitalizáció és az innovatív gyártási folyamatok széleskörű alkalmazása mellett, amelyekkel a legegyedibb ügyféligényeket is képes valóra váltani. Nemzetközi értékesítési hálózatán belül a brit prémiumgyártó egy vadonatúj, különálló értékláncot épített ki, amelynek elsődleges célja a speciális igények kielégítése és az ügyfelek közvetlen kiszolgálása. A MINI Yours Customised csomag egyedi kiegészítőkből álló, exkluzív termékportfóliójának gördülékeny tömegtermelését eközben a háromdimenziós nyomtatás és a lézergravírozás hatékonysága garantálja.

JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK

A MINI ügyfelei a MINI Yours Customised kiegészítők megtervezésére létrehozott online felületen álmodhatják meg egyedi kiegészítőiket, a felhasználóbarát, rugalmas weboldal minden esetben az ügyfelek szempontjait helyezi előtérbe. A teljes mértékben egyedi termékek megálmodásakor a szoftver az adott elem minden egyes részletén keresztülnavigálja a brit prémiumgyártó ügyfelét, aki így maximálisan kiélheti kreativitását. Az oldalsó irányjelző-panelek és az utastéri betétek kialakításakor például az elem színe, felületkezelése és mintázata tetszőleges sorrendben kiválasztható. Sőt mi több, eme két kiegészítő esetében a felületkezelés mértéke és a mintázatok erőssége is tetszés szerint változtatható.

JÖNNEK A NÉVRE SZÓLÓ MINI MODELLEK

Az online felület teljes mértékben új dizájnt, felépítést és háttérprogramot kapott, a személyre szabott kiegészítők elmentésekor és a rendelés elküldésekor a rendszer így egyenesen az adott elem elkészítéséért felelős gyártósorra és gyártási folyamatba továbbítja az adatokat. Az oldalsó irányjelző-panelek és az utastéri betétek legyártásakor például az online felület egyenesen a digitálisan vezérelt háromdimenziós nyomtatóba küldi az ügyfél által megrendelt elem paramétereit, a gyártás így megszakítás nélkül folyik. A MINI Yours Customised csomag kiegészítői kivétel nélkül a MINI németországi üzemeiben készülnek.

A szoftver mindezeken felül előre összeállított sablonokat és formanyelveket is felkínál, amelyek speciális dizájnikonok és elegáns árnyalatok keveredését hordozzák. Az elemeken alkalmazott dizájnikonok mérete és elhelyezése az ügyfél igényei szerint változtatható. Az előre elmentett formanyelvek között utazási, szabadidős tevékenységi és márkatörténeti témák is fellelhetők, a MINI Yours Customised kiegészítők pedig saját feliratokkal és egyedi aláírásokkal is elláthatók. Az egyes betűk méretének és elhelyezésének ugyancsak az ügyfél kreativitása szab határt. A háromdimenziós nyomtatók egytől egyig rendkívül precíz, professzionális berendezések, amelyeket a Hewlett-Packard Inc., a Carbon Inc. és az EOS GmbH.

A tabletek és rajzolótáblák piacán az elképesztő technikai fejlődés által lehetővé vált, hogy az egyes eszközök közelítse

Az autógyártók egyre rukkolnak elő az újabb és újabb modellekkel, tavasszal a Genfi Autószalon alkalmával számos olyan városi kisautót mutattak be, amelyeket kifezejetten nőknek, mégpedig bevállalós, stílusos nőknek szántak. 

Fejlett funkciók és elegáns megjelenés - az Ambit2 Sapphire karóra a Suunto design igazi fémjele, hiszen a kíváló minőségű anyagok használata nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem az igényes megjelenést is tükrözik. 

A Moto X megrendelése előtt már kiválaszthatjuk, hogy az előlap, hátlap milyen színű legyen, illetve a gombokat is az ízlésünkre formálhatjuk.

Képes adatbázis ajánló

Samsung Galaxy camera

Samsung Galaxy camera

Forrás: 
Samsung