Retró lakókocsi modern igényekre szabva - Happier Camper HC1

Forrás: 
Happier Camper
2017.02.28.
Happier Camper - HC1 - Fotó: Happier Camper

Az amerikai Happier Camper start-up vállalkozás alapítója, Derek M. édesapjától kapta az első lakókocsiját, amivel bejárta Kaliforniát, miközben egyre inkább szenvedélyé vált a régi trélerek restaurálása. Ez az út vezetett aztán az egyedi gyártású HC1 modell megalkotásához, melyben a klasszikus design modern funkciókkal párosul.

Happier Camper - HC1 - Fotó: Happier Camper

Amellett, hogy látványa nosztalgikus vidámságot áraszt magából, a tervezés során a praktikus szempontok kerültek az első helyre a HC1 kialakításánál. Az ultra könnyű üvegvázas szerkezet belső terének minden részlete úgy lett kitalálva, hogy azzal maximálisan az utazók kényelmét szolgálja.

Happier Camper - HC1 - Fotó: Happier Camper

A rugalmasan alakítható Adaptiv™ moduláris belsőrendszer lényege, hogy helytakarékos módon mindig az adott szituációnak és körülményeknek megfelelően alakíthatjuk át lakókocsink belső terének berendezését. Pár pillanat alatt, néhány mozdulattal formálhatjuk át például az étkezőt hálószobává vagy dolgozó helyiséggé – a lehetőségek szinte határtalanok, így egyáltalán nem érezzük szűkösnek a pici teret.

A HC1 lakókocsi Adaptiv™ moduláris belsőrendszere - Fotó: Happier Camper

A HC1 lakókocsi egy ötéves, gondos tervezési folyamat végeredményeképpen nyerte el végleges formáját. Minden darabot nagy precizitással, kézi munkával készítenek a kaliforniai műhelyben a mesteremberek a legjobb minőségű alkatrészekből és alapanyagokból.

A jellegzetes kinézetű, tojásformájú lakókocsi hét színben elérhető, és a legkülönfélébb kül- és beltéri tartozékokkal van ellátva a kempingezők igényeinek megfelelően – kezdve pl. a napelemektől a konyhagépeken át a leszerelhető bárpultig.

HC1 lakókocsi - Videó: Happier Camper
A HC1 lakókocsi színei - Fotó: Happier Camper
A HC1 lakókocsi részei - Fotó: Happier Camper
A HC1 lakókocsi Adaptiv™ moduláris belsőrendszere - Fotó: Happier Camper

 

A faliórák otthonunk vagy irodánk díszei lehetnek, folyamatosan emlékeztetnek minket az idő múlására. Hétköznapjaink során általában sietünk valahová, az óra jelzi: itt az idő. Néhány designer az óra figyelmeztető ketyegését szeretné megállítani és teljesen új formába önteni a megállíthatatlanul múló időt. 

Úgy látszik, hogy az összecsukható városi bicikli sosem megy ki a divatból. A Gi FlyBike egy igazi XXI. századi verzió, minden kényelmi extrával.

Augusztus 23-án bemutatták a VW T-Roc-ot. A Golf népszerűségét meglovagolva új változatot dolgoztak ki a konstruktőrök. A szabadidő-autónak, vagy crossovernek nevezett jármű valószínűleg sikeres lesz a márka kedvelői között.

 

Miért pont Valkyrie Rune lett a neve, nem tudni. Mindenestre remekmű, műalkotás. Sikerült a Honda mérnökeinek időtállót alkotniuk.

Képes adatbázis ajánló

KARLSSON falióra

KARLSSON falióra

Forrás: 
www.presenttime.com