Elektronika

Az applikációval összekapcsolt, számokat ki nem jelző mérleg igyekszik mindig pozitív, egészségesebb irányba terelni annak használóját. Sokkal inkább jóindulatú személyi asszisztens, mint könyörtelen szobamérleg.

A Bushmen cég Thunder névre keresztelt multifunkciós, csavarozott elemekből álló zsebkése tűzgyújtó szerkezetet és LED lámpát is tartalmaz.

Pár évvel ezelőtt még a sci-fi filmek jövőképének része volt csupán az olyan ruhanemű, mely akkumulátorral kombinálva ruháktól teljesen szokatlan funkcióval bírt. Mára már láthatunk okos övet, napelemes hátizsákot, vagy kabátot, mely képes blokkolni az RFID olvasókat, s külön zsebe van vésztöltők számára.

A Trekz Titanium lehetővé teszi: nincs szüksége (külső)fülre, ugyanis csontvezetéses technológiával készült.

Ha azt gondolnánk, hogy otthonunk hanggal történő vezérléséhez még mindig óriási summát kell fizetnünk: akkor ideje megvizsgálnunk egy alig 50 dolláros eszközt, melyet az Amazon fejlesztett ki.

Mára már hatalmas iparág fejlődött ki a korábbi egészségmegőrzési törekvések, mozgalmak tudásbázisán. Lépten-nyomon találkozhatunk gyors fogyást ígérő hirdetésekkel, hosszú életet prognosztizáló módszerekkel.

 

A Richard Clarkson Studio előrukkolt egy különleges, interaktív, világító szobadísszel. Ötleteik között olyan különleges tárgyak találhatóak, mint a felfüggesztett gömb alakú terrárium, a tárcsázós mobiltelefon, vagy a székként funkcionáló bölcső. Most felhőt visznek a szobánkba.

Az elektronikus eszközök világában megfigyelhető elképesztő mértékű miniatürizálás magával hozta az egyes eszközök és az eszközökkel betölthető funkciók hordozhatóságát. Korábban elképzelhetetlen módon és helyeken kommunikálunk, nézünk filmet vagy hallgatunk zenét.

A PILPELED x FOFFA által tervezett egyedülállóan előremutató szépség az Electric Concept intelligens kerekein gurul, szuperintelligens beépített motorjának köszönhetően pedig nem csupán trendi, de kiváló vezetési élményt, teljesítményt is nyújt a városok közt ingázó biciklisták számára. 

A Withings aktivitásmérők, okosmérlegek és további egészségünkre fókuszáló okoseszközök immár a Nokia új termékpalettáján lesznek megtalálhatók, a portfólió ráadásul két újabb eszközzel – egy vérnyomásmérővel és egy okosmérleggel is bővült…

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Bentley Continental GT V8

Bentley Continental GT V8

Forrás: 
Bentley