Elektronika

A környezetbarát anyagokból fogkeféket gyártó GOODWELL egy olyan elektromos fogkefével rukkolt elő, melynek nincs szüksége időigényes töltésre.

 

A világon elsőként olyan okos sisakot fejlesztettek ki, mely fényekkel jelzi a kerékpáros haladási irányát, hirtelen fékezését.

 

A fenséges hegyek látványa minden utazást emlékezetessé tesz, ám a vakok és gyengénlátók sajnos nem élhetik át ezt az élményt. Ezen változtat az intelligens ablak prototípusa, ami érzékelhetővé teszi számukra az út mellet futó táj látványát.

Ez az övre csatolható kis szerkezet képes egyszerre 3 objektívet is biztonságosan tárolni, azonnal elérhetővé téve őket.

 

A MovieMaker Pro nevű készülék képes a Super 8, valamint a 8 milliméteres filmtekercsek lejátszására és azonnali, jó minőségű digitalizálására is.

 

A Gnarbox 2.0 egy olyan SSD technológiájú háttértároló, mely beépített funkciói segítségével (az adatok kényelmes, biztonságos és gyors tárolását és a fotók alapszíntü szerkesztését tekintve mindenképpen) képes kiváltani akár egy laptopot is.

 

A SMASHmouse egy olyan egyedülálló, univerzális pedál, mely többféle módon teszi lehetővé a szoftverek lábbal történő irányítását, arra az esetre, ha a kezünkkel ezt nem tudjuk megtenni. Tökéletes megoldás lehet fogyatékkal élőknek, számítógépes játékosoknak, vagy akár zenészeknek is.

 

 A bennünket körülvevő világ molekuláris szintű felépítése, az egyes anyagok összetevői, kiválóan vizsgálhatóak az adott anyagra jellemző, az anyagból érkező látható fény színképének elemzésével. Ehhez mostantól nem kell fehér köpenyes tudósokkal teli laboratóriumi környezet: a Stratio, Inc megalkotta a zsebre tehető nagy teljesítményű spektrométert.

 

Mindennapjaink szinte állandó kísérőjévé vált az eszköz, mellyel már rég nem egyszerűen telefonálunk, vagy SMS-t küldünk, hanem csetelünk, böngészünk, navigálunk, feladatokat és tennivalókat rögzítünk, játszunk, zenét hallgatunk és filmet nézünk: az okostelefonon. A Sony új csúcskészülékén mindez igazi élvezet.

 

A TrackR könnyen megtalálható beépített hangszórója és LED lámpája és GPS segítségével, melyet aktiválhatunk az eszköz applikációján keresztül.

 

Oldalak