Elektronika

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

Takarítanak, beszélgetnek, füvet nyírnak... Az LG Electronics az idei CES-en mutatta be legújabb, valódi áttörést jelentő, intelligens robotokból álló termékpalettáját.

A fából faragott akusztikus erősítő egyedülálló hangzást biztosít az okostelefon mikrofonjának. Használata egyszerű, hiszen nincs szükség hozzá semmilyen áramforrásara. Ráadásul akárhová magunkkal vihetjük, mivel nem foglal sok helyet és csupán 326 gramm.

Rohamtempóban fejlődik a technika. Ma már a legtöbb új televízókészülék full HD felbontással, az egészen hatalmas méretű készülékek pedig már UHD felbontással rendelkeznek. 

A mosás és szárítás verhetetlen kombinációja egyetlen készülékben, amely a féltett ruhákat is tökéletes bánásmódban részesíti.

Az egyik legnagyobb múltra visszatekintő fotós márka nemrégiben olyan okostelefonnal rukkolt elő, ami mind kinézetét, mind használhatóságát tekintve a fényképezőgépekkel kel versenyre.

A Whirlpool Supreme Clean mosogatógéppel mindössze 1 óra alatt könnyen tisztává és teljesen szárazzá varázsolhatja még a legszennyezettebb mosogatnivalót is, A+++ hatékonysággal.

Otthon lenni jó. Különösen, ha az egész házat átjárja a szívünknek legkedvesebb zene, tökéletesen tiszta, éles hangjaival betöltve a teret. Harman Kardon HD és WLAN-képes audio technológiái, vezeték nélküli rendszermegoldásai segítségével magas minőségű zeneélményt élvezhetünk páratlanul szép, letisztult környezetben, bárhol is legyünk éppen...

Az ASUS Transformer 3 Pro a világ legsokoldalúbb PC-je.Egy olyan „2 in 1” PC, amely a páratlan teljesítményt verhetetlen hordozhatósággal kombinálja

A Whirlpool, amelynek előrejelzései szerint fel fog gyorsulni az internethez csatlakozó új berendezések elterjedése, most betekintést nyújt a 2017-es új, izgalmas termékcsaládjába.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Ferrari Scuderia Ferrari Pit Crew Spanyol színekben

Ferrari Scuderia Ferrari Pit Crew Spanyol színekben

Forrás: 
Ferrari