Elektronika

 

A Richard Clarkson Studio előrukkolt egy különleges, interaktív, világító szobadísszel. Ötleteik között olyan különleges tárgyak találhatóak, mint a felfüggesztett gömb alakú terrárium, a tárcsázós mobiltelefon, vagy a székként funkcionáló bölcső. Most felhőt visznek a szobánkba.

Az elektronikus eszközök világában megfigyelhető elképesztő mértékű miniatürizálás magával hozta az egyes eszközök és az eszközökkel betölthető funkciók hordozhatóságát. Korábban elképzelhetetlen módon és helyeken kommunikálunk, nézünk filmet vagy hallgatunk zenét.

A PILPELED x FOFFA által tervezett egyedülállóan előremutató szépség az Electric Concept intelligens kerekein gurul, szuperintelligens beépített motorjának köszönhetően pedig nem csupán trendi, de kiváló vezetési élményt, teljesítményt is nyújt a városok közt ingázó biciklisták számára. 

A Withings aktivitásmérők, okosmérlegek és további egészségünkre fókuszáló okoseszközök immár a Nokia új termékpalettáján lesznek megtalálhatók, a portfólió ráadásul két újabb eszközzel – egy vérnyomásmérővel és egy okosmérleggel is bővült…

Az Xperia interaktív eszközével elmosódik a határvonal a digitális és a fizikai világ között: bármilyen sima felületre rávetítheti tartalmat, így akár az asztal, a fal és a padló is átalakulhat egy hatalmas érintőképernyővé.

A ZAGG okostelefon és táblagép kiegészítőket gyártó vállalat felmérést készített az amerikai lakosság fej-, illetve fülhallgató használati szokásairól: az okostelefon felhasználók többsége  leggyakrabban testmozgás közben használja azokat.

Egy kínai kutató szerint mesterséges intelligenciával rendelkező, emberszerű robotok állnak majd munkába, mint az ápolóintézetek, kórházak, éttermek dolgozói. Csia Csia, mint az első kína első emberszerű robotlánya mutatkozott be...

Összeállításunkban a minőségi, aktív szabadidő eltöltéséhez ajánlunk néhány kreatív kis kütyüt.

Okos csapat a konyhában: átlátható, komplett rendszerek, digitális, távolról is vezérelhető eszközpark jellemzi a jövő konyháit, melyet akár már ma is – igaz, még kissé borsos áron – megvalósíthatunk. 

Az okostelefonos alkalmazással összehangolt Max Motor Dreams nevű kiságy utánozza az autó ringását, hogy a babák otthon is könnyen elaludjanak.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Tonino Lamborghini karóra

Tonino Lamborghini karóra

Forrás: 
Tonino Lamborghini