ASUS Transformer 3 Pro

Szerző: 
2017.01.05.
ASUS Transformer 3 Pro: A világ legsokoldalúbb PC-je - Fotó: Asus

Az ASUS Transformer 3 Pro egy olyan „2 in 1” PC, amely a páratlan teljesítményt verhetetlen hordozhatósággal kombinálja a munkára és játékra is kiváló mobileszköz megteremtéséhez. A precíziós gyártású, alumínium házas Transformer 3 Pro mindössze 8,35 mm vastag, mégis elismerésre méltó szerkezeti szilárdságról és strapabírásról tesz tanúságot. A Transformer 3 Pro gyémántmarású éle még hangsúlyosabbá teszi a formaterv eleganciáját, amire a csodás pasztellarany vagy gleccserszürke szín teszi fel a koronát.

ASUS Transformer 3 Pro: A világ legsokoldalúbb PC-je - Fotó: Asus

A Transformer 3 Pro integrált fém állványának fokozat nélküli, akármilyen szögben megálló zsanérja miatt a felhasználó majdnem bármilyen szögből, 170°-ban nézheti a képernyőt. A hozzá adott ASUS Transformer Cover Keyboard egy olyan háttérvilágításos billentyűzet, amely noteszgép-kategóriás, 1,4 mm-es lenyomási távolságával kényelmes gépelést nyújt és négyféle divatos színével – kőszürke, krétafehér, szürkésbarna, borostyán – tökéletes kiegészítője a gépnek. A Transformer 3 Pro gyönyörű, 12,6 hüvelykes, 2880x1920 képpontos (3K) felbontású, 275 ppi-s pixelsűrűségű kijelzővel gondoskodik a borotvaéles és részletes képekről. Az sRGB színtér 121 százalékos megjelenítésére képes széles színtér miatt a színei is ragyogók és élénkek. Az előlapon elhelyezett erős Harman Kardon sztereo hangszórók tágas térérzetű, pontos hangzása bámulatos hangélményt kínál.

Az ASUS Transformer 3 Pro-ban Intel Core i7 processzor és akár 1 TB ultragyors PCIe® x4 SSD található, ezt egészíti ki a 16 GB-os, nagy sebességű, 2133 MHz-es RAM a tökéletes teljesítmény szolgálatában. Sokoldalú, megfordítható USB-C csatlakozójával akár 10 Gbps sebességgel is csatlakozhatnak az USB 3.1 Gen 2 eszközök, emellett egy Thunderbolt™ 3 csatlakozót is kapott. Ezzel elképesztően gyors, akár 40 Gbps-es adatátvitelre képes, és két külső 4K UHD képernyőt is meg tud hajtani. A Transformer 3 Pro-ban emellett USB 3.0 és HDMI csatlakozók is találhatók a kényelmes kapcsolódáshoz. A 13 megapixeles hátlapi kamerával nagyfelbontású képek és videók készíthetők, az előlapi kamerába pedig beépítették a Windows Hello arcfelismerést is, hogy a gép gazdája gyorsan és kényelmesen, a gépre szinte csak rápillantva bejelentkezhessen.

The World's Most Versatile PC - Transformer 3 Pro T303 | ASUS

Az ASUS Transformer 3 Pro a világ legsokoldalúbb PC-je, amelynek felülmúlhatatlan bővítési lehetőségeit a funkcionalitást és a teljesítményt kiterjesztő kiegészítők egész sora biztosítja, hogy a felhasználók a mobileszköz-használat rugalmasságának és kényelmének vadonatúj szintjét ismerhessék meg. 

A cikk az ASUS Magyarország támogatásával készült.

1075 Budapest, Wesselényi u. 16.
Tel.: +36-1-505-4565
 

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Becsei Áron PRIMUS órája az első magyar karóra, és ő pedig a Független Órakészítők Svájci Akadémiájának első magyar, és egyben legfiatalabb tagja.

A kerékpár már régen több egyszerű sport és közlekedési eszköznél: a bringa életérzés, divatcikk és mint ilyen, a dizájnerek figyelmét sem kerülheti el.

Három esztendei kísérletezés eredményeként született meg az a hihetetlen gépezet, amely képes 1000 óra járástartalékot biztosítani. 40 nap és 40 éjszaka. A jelenlegi világrekorder óramű bemutatkozására a Baselword 2015-ön került sor. 

Képes adatbázis ajánló

DesignLine PDL8908S/12 LED TV

DesignLine PDL8908S/12
LED TV

Forrás: 
IF online exhibition