Az intelligens bőröndöt vinni sem kell - COWAROBOT R1

Forrás: 
COWAROBOT
2017.03.23.
COWAROBOT R1

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

COWAROBOT R1

A high-tech eszközökkel felszerelt, futurisztikus bőrönd egy kínai székhelyű robotikai cég, a COWAROBOT fejlesztése. Az tervezők legfőbb célkitűzése az volt, hogy komfortosabbá és szórakoztatóbbá tegyék az emberek számára az utazást. Találmányuk legnagyobb innovációja, hogy teljesen automatizált, így még vinni sem kell (csak ha akarjuk), önállóan gurul tulajdonosa mellett.

COWAROBOT R1

A COWAROBOT által szabadalmaztatott beépített CO-EYE mélység és akadályérzékelő és hangszenzor állandóan gyűjti és elemzi a környezetről az adatokat, és továbbítja azokat a CO-MOVE követő rendszernek, amely a bőrönd mozgását vezérli. A távirányítóként funkcionáló karperec segítségével pedig könnyedén előre beprogramozhatjuk a bőrönd útvonalát, és egyéb funkcióit – például az automata biztonsági zárat – is egyszerűen vezérelhetjük vele.

COWAROBOT R1: The First Robotic Suitcase

A bőröndöt a maximális védelem érdekében riasztóval látták el, valamint GPS helymeghatározóval is felszerelték. A gyártó saját mobilalkalmazást is fejlesztett termékéhez annak érdekében, hogy mindig naprakészek lehessünk csomagunk pontos helyzetéről.

COWAROBOT R1

A belső kialakítás is rendkívül intelligens és praktikus: jól elkülöníthető tárolóegységekkel felszerelve, például külön a laptopunknak és az iratainknak. Az 50x38 cm-es méret mindössze 4 százalékát teszi ki a beépített technika, így bőven marad hely a holminknak. Emellett az alumínium és polikarbonát vázat úgy tervezték, hogy a lehető legkisebb súlyt nyomja és egyúttal tartós és strapabíró legyen.

COWAROBOT R1
COWAROBOT R1

 

A híres Rolls Royce tengeri cirkálója, az Aeroboat S6-os színtiszta elegancia! A páratlan luxusélmény, nagy teljesítmény és a minőségi építészeti megoldások mellett, lenyűgöző esztétikai élvezetet nyújt.

A világ óragyártásában élen járó Tag Heuer, a mechanikus óraszerkezet „mozgás-tervezés” úttörője.

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Funkció és forma: klasszikus elemek merőben újszerű megoldásokkal vegyítve: ez a Samsung Gear S3 okos óra.

Képes adatbázis ajánló

The Ball hangfal

The Ball hangfal

Forrás: 
Scandyna Podspeakers