3+1 skandináv stílusú hangszóró

Szerző: 
2014.03.02.
Libratone Lounge piros színben - Fotó: Libratone

A Libratone hangszórócsaládja egy új típusú vezeték nélküli hangszórókból áll, amelyek a klasszikus skandináv kivitelnek köszönhetően inkább bútorra emlékeztetnek és elegánsan beleolvadnak a környezetbe. 

A Libratone hangszórók használata rendkívül egyszerű: csak ki kell választani a zenét, amit hallgatni szeretnél az iPod, iPhone, iPad vagy Mac készülékeden, elindítani és a hangszóró azonnal elkezdi lejátszani a zenét, amint hatótávon belülre kerül, és azonnal abbahagyja, ha azon kívül kerül. Az Apple AirPlay technológia kiváló minőségű, vezeték nélküli audio-adatfolyamot sugároz iPod, iPhone vagy iPad készülékekről a hangszóró felé, még wi-fi vagy bluetooth kapcsolat nélkül is használhatod. 
A Libratone hangszóró úgy játssza le a zenét, mint egy akusztikus hangszer, minden irányba szórva a hanghullámokat, visszaverve őket a falakról, hogy 360 fokos FullRoom hangzásélményt adjon. Így a hangzásélmény ugyanolyan marad, bármilyen messze  és bármilyen szögben is vagy a hangszórótól.

1.) Libratone Zipp - Színpompás hangzás
Három színpompás, olasz gyapjúból készült borításból választhatod ki, melyik illik leginkább a hangulatodhoz. Gyorsan és könnyedén cserélhetőek egy egyszerű cipzár segítségével.

Libratone Zipp színek - Fotó: Libratone

2.) Libratone Loop - Skandináv esztétika olasz beütéssel
A sokoldalú, praktikus és könnyű Libratone Loop hangszóró tökéletes társ az olyan zenekedvelők számára, akik nagyra értékelik a tetszetős lakberendezési megoldásokat is. A luxus minőségű olasz gyapjú és a skandináv esztétika ötvözetét képviselő hangfal egy duoállvánnyal és egy egyszerű fali konzollal többféleképpen is elhelyezhető. Ráadásul otthonodhoz öltöztetheted a hangfalat a cserélhető, több élénk színben kapható gyapjúborítással.

Libratone Loop kék színben - Fotó: Libratone

3.) A Libratone Lounge a skandináv dizájn klasszikusainak hosszú során alapul; minimalista eleganciájával egyszerre olvad be környezetébe, és vonzza a tekintetet.

Libratone Lounge színei - Fotó: Libratone

+1 Libratone Zipp speciális MESE-kiadás: korlátozott számban jelent meg a Farytale-edition, amelyeket kézzel hímzett mese-karikatúrák díszítenek, és árverésre bocsátottak. Az árverésen befolyt összeget pedig az UNICEF kapta.

Libratone mesehangszóró - Fotó: Libratone

 

 

 

Melyik a kedvenc városod? Rakd ki a szobádba egyedi falióraként!

A Budapest óra az egyik legszebb!

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

Hajszárító, ami mellett zenét hallgathatunk és a hajunkat sem károsítja? Ez már nem utópia, kapható a Dyson Supersonic.

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Képes adatbázis ajánló

K845 fejhallgato

K845 fejhallgato, AKG by Harman

Forrás: 
www.harman.com