3+1 skandináv stílusú hangszóró

Szerző: 
2014.03.02.
Libratone Lounge piros színben - Fotó: Libratone

A Libratone hangszórócsaládja egy új típusú vezeték nélküli hangszórókból áll, amelyek a klasszikus skandináv kivitelnek köszönhetően inkább bútorra emlékeztetnek és elegánsan beleolvadnak a környezetbe. 

A Libratone hangszórók használata rendkívül egyszerű: csak ki kell választani a zenét, amit hallgatni szeretnél az iPod, iPhone, iPad vagy Mac készülékeden, elindítani és a hangszóró azonnal elkezdi lejátszani a zenét, amint hatótávon belülre kerül, és azonnal abbahagyja, ha azon kívül kerül. Az Apple AirPlay technológia kiváló minőségű, vezeték nélküli audio-adatfolyamot sugároz iPod, iPhone vagy iPad készülékekről a hangszóró felé, még wi-fi vagy bluetooth kapcsolat nélkül is használhatod. 
A Libratone hangszóró úgy játssza le a zenét, mint egy akusztikus hangszer, minden irányba szórva a hanghullámokat, visszaverve őket a falakról, hogy 360 fokos FullRoom hangzásélményt adjon. Így a hangzásélmény ugyanolyan marad, bármilyen messze  és bármilyen szögben is vagy a hangszórótól.

1.) Libratone Zipp - Színpompás hangzás
Három színpompás, olasz gyapjúból készült borításból választhatod ki, melyik illik leginkább a hangulatodhoz. Gyorsan és könnyedén cserélhetőek egy egyszerű cipzár segítségével.

Libratone Zipp színek - Fotó: Libratone

2.) Libratone Loop - Skandináv esztétika olasz beütéssel
A sokoldalú, praktikus és könnyű Libratone Loop hangszóró tökéletes társ az olyan zenekedvelők számára, akik nagyra értékelik a tetszetős lakberendezési megoldásokat is. A luxus minőségű olasz gyapjú és a skandináv esztétika ötvözetét képviselő hangfal egy duoállvánnyal és egy egyszerű fali konzollal többféleképpen is elhelyezhető. Ráadásul otthonodhoz öltöztetheted a hangfalat a cserélhető, több élénk színben kapható gyapjúborítással.

Libratone Loop kék színben - Fotó: Libratone

3.) A Libratone Lounge a skandináv dizájn klasszikusainak hosszú során alapul; minimalista eleganciájával egyszerre olvad be környezetébe, és vonzza a tekintetet.

Libratone Lounge színei - Fotó: Libratone

+1 Libratone Zipp speciális MESE-kiadás: korlátozott számban jelent meg a Farytale-edition, amelyeket kézzel hímzett mese-karikatúrák díszítenek, és árverésre bocsátottak. Az árverésen befolyt összeget pedig az UNICEF kapta.

Libratone mesehangszóró - Fotó: Libratone

 

 

 

A világ óragyártásában élen járó Tag Heuer, a mechanikus óraszerkezet „mozgás-tervezés” úttörője.

A TimeWalker a Montblanc modern, városias kinézetű sorozatai közé tartozik – ebből készült most egy limitált széria.

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Az IKEA márkát mindenki a bútorokkal társítja, ezért számít  igazi meglepetésnek a svéd bútorgyártó óriás újdonsága, a SLADDA kerékpár.

Képes adatbázis ajánló

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron

Forrás: 
Audi