Hordozható hangszórók

Sharp gx-bt7 bluetooth hangszóró - Fotó: Sharp

Hangszórók vezeték nélkül, amelyeket most már nem csak laptopunkhoz, hanem akár táblagépünkhöz vagy okostelefonunkhoz is csatlakoztathatunk.

Különböző gyártó, különböző design - mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Nézzünk néhány egyedi darabot: 

Kitűnő hangminőség és hangerő laptopokhoz, okostelefonokhoz és táblagépekhez

TY SP1EU bluetooth hangszóró - Fotó: Toshiba

 

A  Toshiba stílusos kis TY-SP1EU típusú hangszórójába egy rendkívül érzékeny mikrofont építettek be, így kiválóan alkalmas konferenciahívásokra vagy kihangosított telefonbeszélgetésekre. A partner hangja tisztán, érthetően hallható, míg a saját beszédünket a rendszer felerősíti, így az eszközzel zökkenőmentes lesz a beszélgetésünk. A kompakt kialakításnak köszönhetően telepítése bárhol nagyon egyszerű, vonalbemenettel is rendelkezik, és ráadásul a Bluetooth® szabványt is támogatja, úgyhogy akár vezeték nélkül is használhatjuk. 
A minőségi basszus hangzást a beépített mélysugárzó biztosítja.  Hófehér színben kapható, mindössze 100 g tömegű és mintegy 8 óra üzemidejű beépített akkumulátorral rendelkezik. 

 

 

Bluetooth hangszóró rendszer a ház minden helyiségébe

Sharp gx-bt7 bluetooth hangszóró - Fotó: Sharp

A Sharp GX-BT7 egy minden egyben típusú, 2.1-csatornás, NFC támogatással rendelkező vezeték nélküli Bluetooth hangszóró rendszer, két mélynyomó hangszóróval, amelyek mechanikusan elcsúszva nyílnak ki, ha a rendszert bekapcsolják. A GX-BT7 kompatibilis a legtöbb eszközzel, akár USB vagy audio bemeneten keresztül, kék LED fényei pedig a zene ütemére lüktetnek.A Bluetooth funkciónak köszönhetően a zenéket közvetlenül az okostelefonunkról vagy tabletünkről is lejátszhatjuk.

 

Szinte műalkotás - extra design, vezeték nélküli kényelem.

A lágy ívekkel, a textiles kivitellel és a divatos színekkel a Z600 tökéletesen illeszkedik bármyilyen elegáns géphez. 

Logitech bluetooth hangszóró z600 - Fotó: Logitech

A Bluetooth-kapcsolat segítségével számítógép, táblagép vagy okostelefon használatával vezeték nélkül vezérelhető a zenelejátszás. Egyidejűleg akár 3 eszköz is csatlakoztatható, a hangszóró felismeri, hogy melyik eszközön indítjuk el  a zenelejátszást. Kis mérete ellenére a Z600 hangja tiszta és betölti a szobát. Az egyes hangszórók 3 hangszóróból állnak, így a rendszer bármilyen térben kiváló akusztikát biztosít. A hangerő finom érintéssel szabályozható, a felső panel szélén ujjal körbecsúsztatva növelhetjük vagy csökkenthetjük a hangerőt.  Speciálisan kialakított, lapos kábelek futnak a hangszórók és a hálózati tápegység között, így asztalon, táblagépen vagy pulton sohasem látható kibogozhatatlan kábelrengeteg. A bekapcsológomb, a Bluetooth®-párosítógomb és a 3,5 mm-es pótbemenet diszkréten megbúvik a jobb hangszóró hátulján. 

Melyik a kedvenc városod? Rakd ki a szobádba egyedi falióraként!

A Budapest óra az egyik legszebb!

A világ első robot-bőröndje – beépített érzékelőinek köszönhetően – mindent „lát és hall” maga körül, így kikerülve az akadályokat követi gazdáját, és segíti abban, hogy önfeledt és kényelmes utazásban legyen része.

Hajszárító, ami mellett zenét hallgathatunk és a hajunkat sem károsítja? Ez már nem utópia, kapható a Dyson Supersonic.

Ma már egyre kedvezőbb árakon szerezhetjük be a legújabb, mindennapjainkat megkönnyítő pulzusmérőket és aktivitásmérő karpántokat, amelyek formailag is egyre szebbek, letisztultabbak…

Képes adatbázis ajánló

KARLSSON falióra

KARLSSON falióra

Forrás: 
www.presenttime.com