Óra

Mégis mi lehetne tökéletesebb karácsonyi ajándék egy autóbolond számára, mint egy kézzel készített óra, aminek alapanyaga valaha egy klasszikus Ford Mustang szerves része volt?

 

Marie Antoinette órájának évszázadokat átívelő, Indiana Jones-i magaslatokba emelkedő kalandos története.

 

A kortárs design-trendekre világszerte egyre inkább jellemző, hogy egyre tudatosan gondolnak a holnapra. A fenntarthatóság és az ökotudatosság szempontjait szem előtt tartva az úttörő lépésre elszánt tervezők az új formák mellett új alapanyagokban és előállítási folyamatokban is gondolkodnak.

 

 

Az Apple Watch méltó konkurense lett a Fitbit Lonic okosóra, mely a Fitbit gyártó eddigi termékeivel ellentétben már nem csupán egy fitnesz – és aktivitásmérő szerkezet, hanem sokkal több annál…

Az emberi lét legnagyobb ellensége az idő, mely kifolyik a kezünk közül, s eliramlik az élet pillanatok alatt. Sokan sokféle módon próbálták feltartóztatni már tűzzel, vízzel. Íme a legcsodálatosabb próbálkozások.

 

Valójában mind a mai napig nem tudjuk, hogy az idő, az valóság vagy csupán illúzió. Leggyakrabban bizony az utóbbi felé hajlunk, miszerint nem más, csupán csak az emberi agyban - szívben, lélekben - élő tünemény, mely azonban kézzel fogható materialitásában nem létezik, s az égvilágon semmi sem szubjektívebb nála.

Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnokot választották az Eterna svájci óramárka magyarországi nagykövetének!

ETERNA Hetvenedik évfordulójának alkalmából, márkabemutatót tartott, melynek a Moni's Jewelry Premium Brand Store adott otthont.

 

A MARVIN  legújabb fejlesztésű Malton Bathycape névre hallgató búvárórája egy forradalmian új merülési időállító készüléket is tartalmaz, miközben a 160. évfordulójára méltán stílusos modelleket dobott piacra a svájci gyártó.

Két luxusmárka találkozik a Hublot új, limitált kiadású karórájában, amelynek szíját a Berluti prémium minőségű, velencei bőreiből készítették kézműves technikával.

Két jó barát, egykori gimnáziumi osztálytársak, Csörgő Zsolt és Hegedűs Norbert közös szenvedélyének és munkájának gyümölcse a Budapest szívében nemrégiben nyílt bolt, amely elsősorban antik és új, design órák forgalmazására (és javítására) szakosodott, de találhatunk itt egyéb kiegészítőket és ruhákat is.

Design inspiráció, technológiai innovációk - eredeti karóra budapesti gyártással!

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Porsche Design P'6930 Chronograph

Porsche Design P'6930 Chronograph

Forrás: 
Porsche Design